PKPASS - kako odpreti datoteko?

V tem članku bomo razpravljali o značilnostih PKPASS formata. Nato bomo odprli materiale te vrste. To je datoteka Pass Pass. Razvijalec te rešitve je Apple.

Opis razširitve

Datoteka PKPASS je povezana z aplikacijo Passbook. Slednji je del platforme IOS. To orodje služi za upravljanje kuponov, kartic trgovin, vstopnih kuponov, vstopnic. Če želite ugotoviti, kako odpreti datoteko te vrste, morate vedeti, da vsebuje informacije o digitalnih podpisih, bilancah, kodah za preverjanje, logotipih.


Taki materiali se lahko enostavno uvažajo v knjižico. To storite tako, da jih prenesete na iPhone prek Safari-ja. Prodajalci, ki distribuirajo take podatke, za preverjanje uporabljajo digitalni podpis. Zanimajo nas materiali, ki so pravzaprav arhivi s posebnim podaljškom.

Osnovna rešitev

Torej imamo PKPASS datoteko. Kako ga odpreti, nam bo povedal program Apple Wallet. Znane blagovne znamke nenehno uvajajo nove funkcije v svoje naprave. Namen takega pristopa je povečati konkurenčnost razvoja. Tekmovalci želijo ponoviti uspešne projekte velikih proizvajalcev. Eden od dokazov opisanega pravila je lahko projekt Denarnica. Gre za razvoj Apple, ki je sprejet kot standard za druge proizvajalce. Denarnica je do neke mere virtualna torbica. Ta aplikacija lahko shrani vse: vstopnice, kupone in kupone. Vse to je za nas shranjeno v zanimivi obliki.


Upoštevajte učinkovitostorodje na primeru potovanja v tujino. Da bi jo organizirali, morate kupiti ogled ali rezervirati sobo, najeti avto, kupiti vozovnico. Če želite storiti vse naštete s pomočjo iPhone lahko brez veliko dela. Izberite ustrezne ponudbe, rezervirajte, pridobite vstopnice, potrdila in potrdila. Denarnica omogoča shranjevanje vsega navedenega na enem mestu. Vsi ti podatki so pridobljeni z razširitvijo PKPASS. Vsak nakup se prikaže kot kartica s posebno QR ali črtno kodo. Spremljajo ga tudi podrobne informacije o storitvi. Mobilne aplikacije velikih Airlines so popolnoma združljive z Denarnico. Tako lahko v virtualni torbici shranite ne le vstopnice, ampak tudi kartice zvestobe. Ko uporabnik prispe na letališče, bo iPhone na zaslonu samodejno prikazal vozovnico in vstopni kupon. V tujini jih lahko samo pokažete kontrolorju in pridete na letalo. Na domačih letališčih morate najprej dobiti papirno kartico.

Alternativa

Nadaljevanje pogovora o formatu PKPASS. Kako odpreti takšno datoteko, smo razpravljali zgoraj. Vendar to ni edini način. Mi vam lahko pomagamo pri Attido Mobile PassWallet, izdelani za Android. Ta aplikacija zbira vse kupone in vstopnice na enem mestu.
To orodje obdeluje datoteke, ki nas zanimajo v formatu, in ustvarja materiale z iskanjem informacij iz spletnih strani, povezav in dokumentov v drugih oblikah. Varnostno kopiranje v tem primeru je mogoče prek storitve Google Drive ali Dropbox. Zdaj veste, kaj format PKPASS uporablja. Kaj?odprtih datotek te vrste, ki smo jih tudi podrobneje opisali v zgoraj.

Sorodne publikacije