Preprosti nasveti: Kako se prijaviti v Google Račun v napravi

Dobro je, da prvi pametni telefon zaženete prvič, saj vas bo sistem pozval, da se prijavite v Google račun. Predvidevamo, da vas ima ali pa se odlično seznanite z registracijo pri največjem iskalniku. Dejstvo je, da tudi če niste ljubitelj tega iskalnika, boste še vedno morali dobiti račun, še posebej, če vaš telefon temelji na Androidu. Drugo vprašanje je, zakaj se resnično mora prijaviti v Google, ko preskočite ta korak v prvem koraku.

Zakaj potrebujete Google račun?

Skoraj vsi programi, nameščeni na vaši napravi Android, so Googlovi izdelki, vaš račun pa je ključ do vseh aplikacij hkrati. Tako lahko z enim samim profilom uporabljate programe, kot so Drive, Gmail, YouTube, G +, toda morda je najpomembnejša aplikacija Google Play. Na trgu lahko prenesete dodatne programe, igre, glasbo, knjige in drugo. Zato je Googlov račun ključen za pametni telefon Android in ga morate dobiti, če tega še niste storili.


Kako se prijaviti v Googleov račun "Android"

Prvi in ​​najbolj banalni način - uporaba Google Tag-a. Preden vstopite v svoj Google račun, se prepričajte, da ste povezali neomejen internet ali Wi-Fi, ker je čas, da se prijavite v svoj račun. V splošnem meniju najdemo ikono »Market« in jo zaženemododatek V prvem oknu boste morali vnesti prijavo ali natančneje vaš naslov poštnega predala. Izgleda takole: [email protected], nato kliknite »Naprej«. V naslednjem oknu boste potrebovali Vnesite geslo iz nabiralnika in kliknite "Naprej". Če sta uporabniško ime in geslo vnesena pravilno, boste morali sprejeti politiko zasebnosti in klikniti "Sprejmem". Vse kar morate storiti je, da shranite kopije in vnesete podrobnosti plačila. Po vsem zgoraj navedenem nad vaš račun bo vezan na telefon ali tablični računalnik, in Google se bo odprl pred vami.

Drugi način je, da naredite vse zgoraj navedeno v nastavitvah telefona samega. Kliknite na orodje v meniju, na zaslonu najdemo razdelek " Računi "ali" Računi ", kliknite" Dodaj račun ", izberite Google. Naslednja dejanja so enaka tistim iz prve različice.

Kako se prijaviti v Google Račun pod drugo prijavo?

Recimo, da imate drug poštni predal in zdaj želite, da se telefon sinhronizira iz novega računa. Kaj storiti? Če želite začeti, morate odstraniti stari profil iz pametnega telefona Android. In to je zelo enostavno. Kot v prejšnjih korakih, gremo v nastavitve, po drugi strani pa najdemo odseke "Računi" in Google, nato pa v zgornjem desnem kotu opazimo tri horizontalne točke, kliknemo na njih, v oknu izberemo "Izbriši račun". Po potrditvi bo vaš Google profilOdstranjeno iz naprave se lahko zdaj prijavite pod drugo prijavo, kot je opisano zgoraj.

Zakaj nič ne uspe?

Če so vsi vaši poskusi neuspešni in se iz nekega razloga ne morejo prijaviti v sistem, poskusite uporabiti spodnje plošče in sami rešite problem: preverite internetno povezavo ali povezavo Wi-Fi.
  • Pravilno vnesite svoje uporabniško ime in geslo. Če ste jih pozabili, ne pozabite, da vedno obstaja možnost, da obnovite te podatke.
  • Verjetno je težava v samem telefonu. Poskusite znova zagnati napravo.
  • V skrajnem primeru lahko pomaga pri ponastavitvi nastavitev. Takšen dogodek bo povzročil izgubo vseh datotek in uporabniških podatkov.
  • Zdaj veste odgovor na vprašanje "Kako se prijaviti v Google?". Upamo, da vam bodo informacije, opisane v članku, pomagale.

    Sorodne publikacije