Kako popraviti Windows Phone 805a8011 kodo napake doma

Večina uporabnikov mobilnega operacijskega sistema Windows se vedno pogosteje sooča z različnimi težavami, povezanimi z aplikacijami po meri. To je običajna praksa za vse operacijske sisteme. V tem članku bomo govorili o Windows Phone 805a8011 Error Code: Kako popraviti vzroke in posledice napake. Članek je priporočljiv za začetnike, ki delajo z operacijskim sistemom Windows.

Vzroki napake

Razlogi so lahko različni. Ker ta operacijski sistem ni tako priljubljen kot njegovi analogi z operacijskim sistemom Android OS X, nekatere napake morda ne bodo znane že leta, dokler ga razvijalec aplikacij po naključju ne aktivira. Če ste že razvijalec, vam priporočamo, da nadaljujete z naslednjim odstavkom članka, kjer vam bomo povedali, kako popraviti kodo napake Windows Phone 805a8011.


Razlogi za to napako so lahko naslednji:
 • Internet deluje samo prek Internet Explorerja.
 • WhatsApp ne more biti priključen na omrežje ali pa je prenesen zelo dolgo.
 • Ni mogoče posodobiti programske opreme ali uporabljati nobene storitve Microsoftove spletne trgovine.
 • Dostop do e-pošte in SMS ni mogoč.
 • Kako popraviti kodo napake 805a8011? Windows Phone: Store

  Kot smo že omenili, je ta točka še posebej uporabna za začetnike, zato lahko z branjem spodnjega priročnika naredite nekaj sklepov, nato pa s pomočjo Debug poglejte, kakšna funkcija povzroča.napak


  Popravek napake se izvede na naslednji način:
 • Preverite datum in čas skladnosti. Ko je naprava povezana z varnim strežnikom, se z njo sinhronizira. Če sta datum in ura prikazana nepravilno, je to lahko eden od vzrokov za napako. To storite tako, da ročno nastavite parametre, namesto da jih sinhronizirate po omrežju.
 • Povežite se z drugim omrežjem. Ko vidite napako s kodo 805a8011, morate zamenjati eno omrežje z drugim. To je uporaba drugega Wi-Fi ali mobilnega interneta.
 • Počistite pomnilnik. Ta napaka se včasih pojavi zaradi majhnega pomnilnika v napravi. To storite tako, da izbrišete vse datoteke. Glavna stvar: za popolno delovanje naprave, morate pustiti vsaj 150 megabajtov praznega pomnilnika.
 • Prilagodite profil. Nepopoln profil lahko povzroči tudi napako. To storite tako, da se prijavite iz osebnega računalnika v svoj račun, izpolnite več polj in se strinjate z licenčno pogodbo.
 • Sinhronizirajte račun. To morate storiti ročno, tako da sledite naslednjemu zaporedju: Nastavitve> & gt; »Pošta in računi«, pritisnite in držite, dokler se postopek ne začne.
 • Pojdite na nov račun. V ta namen povežemo telefon z internetom, odpremo brskalnik in gremo na stran Mail.live.com, po kateri morate registrirati nov račun. Ko ustvarite račun, pojdite v Nastavitve & gt; "Pošta in računi" in kliknite "Dodaj"e-pošta. " Zadnji korak je aktiviranje novega računa in vnos uporabniškega imena in gesla.
 • Kako popraviti kodo napake operacijskega sistema Windows Phone 805a8011, če prejšnje metode niso pomagale

  Če pozitiven rezultat ni bil dosežen po preskušanju zgoraj navedenih metod, ostane najbolj radikalen. Mehka ponastavitev bo pomagala ponastaviti tovarniške nastavitve. Prednost te metode je, da bodo vsi vaši osebni podatki ostali. V ta namen morate hkrati pritisniti in držati dve funkcijski tipki navzdol in izklopiti. S to metodo preverite nastavitve časovnega pasu.
  Obstaja tudi način, da se programsko ponastavi. To storite tako, da izberete Nastavitve & gt; "Informacije o telefonu", pritisnite gumb "Ponastavi vse parametre" in dajte soglasje, prišlo je do opozorila. Na koncu smo telefon nastavili kot pri nakupu. Hard reset je najbolj nesramen in neželen način za odpravo napake 805a8011. Pri tej metodi se je treba zavedati, da bodo vse informacije izbrisane. Če ga želite shraniti, morate varnostno kopirati podatke. Če želite izvesti resnično ponastavitev, morate onemogočiti telefon tako, da držite funkcijsko tipko z znakom "-". Priporočamo tudi priključitev napajalnika. Sistem prikaže klicaj na zaslonu, kar pomeni naslednje ukrepe v strogem vrstnem redu: gumb za funkcijsko glasnost & gt; glasnost dol & gt; gumb za vklop & gt; funkcijski gumb zazmanjšanje prostornine. Če izvedemo ta postopek, pričakujemo popoln zagon telefona.

  Na koncu

  To so vsi načini, ki vam lahko pomagajo popraviti napake 805a8011. Menimo, da ste tukaj našli potrebno metodo, ki vam je pomagala odpraviti težave s telefonom. Priporočamo tudi, da posodobite vdelano programsko opremo vdelane programske opreme, saj vsaka različica sistema manjka nekatere ranljivosti.

  Sorodne publikacije