Kako odstraniti upravitelja brskalnikov iz Yandexa

Programi podjetja "Yandex" so že nameščeni v 40% uporabnikov interneta. Aplikacija »Upravitelj brskalnikov« nadzira nastavitve vseh brskalnikov v računalniku. Če uporabnik na svojem računalniku najde pripomoček, se uporabniki pogosto sprašujejo, kje se je tam sploh pojavil. Razumljiva je želja lastnikov računalnikov, da odstranijo neznano aplikacijo. Ta članek opisuje, kako to storiti.

"Upravitelj brskalnika": kaj je ta program

Ta program prikaže opozorilo, ko spreminjate nastavitve brskalnika. Če je računalnik okužil virus, bo okuženi pripomoček najprej poskusil namestiti drugo začetno stran in iskalnik. Program Browser Manager takoj opozori uporabnika o tem. Pozvani boste, naj sprejmejo spremembe ali jih popolnoma blokirajo.

Priljubljenost programa je mogoče pojasniti s funkcionalnostjo ali pomenom med podobnimi službami. Uporabniki namestijo program za nepazljivost. Dejstvo je, da je aplikacija "Browser Manager Yandex" dodatek k drugim pripomočkom (urednik, protivirusni program, pisarniški paket itd.). Pred nastavitvijo želenega programa se na zaslonu prikaže okno z nastavitvami. Določiti morate način namestitve, ki izključuje prenos upravitelja. Vendar pa se velika večina uporabnikov mudi pri izbiri uporabniške (običajne) namestitve. Z razširitvijo menija napredne namestitve lahko to vidite skupaj z glavno aplikacijoUpravitelj brskalnika je bil prenesen v računalnik. To je vredno pozoren na privzete zastave, ki potrjujejo namestitev domače strani in drugih elementov iz podjetja "Yandex". Če kljukice ne odstranite, se naložijo nepotrebni pripomočki.

Programske funkcije

Aplikacija spremlja nastavitve brskalnika, preprečuje spreminjanje možnosti tretjih oseb in ščiti gostitelje sistemskih datotek. Največje zanimanje za uporabnika je zadnja funkcija. Datoteke v gostiteljih vsebujejo pomembne podatke, ki jih lahko tretje osebe ogrožajo varnost računalnika z njihovo urejanjem. Program ima vgrajeno možnost za odstranitev vdelane programske opreme, ki spremeni nastavitve. To bo začetnikom pomagalo pri upravljanju sistema.

Koristi tega pripomočka so končane. Program "Browser Manager Yandex" zažge levji delež v sistemskih virih, zamaši register in revijo z nepotrebnimi podatki. Aplikacija ima nizko stopnjo funkcionalnosti. Po namestitvi pripomočka je napisano samodejno nalaganje. Aplikacija teče od trenutka, ko je računalnik vklopljen, dokler uporabnik ne zapusti sistema. Računalnik z majhnimi sredstvi pomnilnika RAM in star procesor morda ne bosta vzdržala takega bremena. Sodobne aplikacije porabijo veliko energije. Namestitev nepotrebnih pripomočkov vodi do zaustavitve ali zaviranja. Za napredne uporabnike aplikacija nima nobene vrednosti, saj se lahko vsi procesi, ki jih izvaja program, ročno zaženejo ali deaktivirajo v nekaj minutah.

Kako odstraniti"Browser Manager"

Če želite to narediti, odprite standardni meni, ki je v "Control Panel". Pojdite na razdelek "Programi". Nato izberite ime storitve in kliknite gumb "Izbriši". Uporabnik lahko izbriše tudi aplikacije s programi, ki čistijo Revo Uninstaller in CCleaner. Uporaba optimizatorjev bo odstranila vse nepotrebne informacije iz registra in povečala produktivnost.
Če obstaja namestitvena datoteka, jo je treba zagnati. Nato morate na seznamu izbrati program "Upravitelj brskalnikov" in klikniti gumb "Izbriši". Če je potrebno, lahko ročno očistite register. To storite tako, da pokličete pogovorno okno s kombinacijo tipk Win + R. Element "Zaženi" lahko najdete tudi v meniju z desnim klikom na gumb "Start". Nato morate vnesti ukaz regedit. Register se bo odprl. Nato morate iskati s pritiskom na Ctrl + F. Potem morate vnesti besedo Yandex. Podatke, ki jih je odkril sistem, je treba izbrisati.

Opozorilo

Če lastnik računalnika uporablja druge izdelke Yandexa, mora skrbno paziti, katere datoteke najdejo zapisi. V nasprotnem primeru se zahtevane informacije izbrišejo.

Sorodne publikacije