Na kratko o tem, kako odblokirati vtičnike v »Sorodniki«

Mnogi od nas računalniških uporabnikov, kot tudi internetna povezava, lahko rešijo številne težave, ki smo jih skrbeli, ko sploh ne sanjamo o računalnikih. Zdaj, čas tehnologije in znanstvenega napredka, ki si prizadeva poenostaviti življenje in skrajšati čas, porabljen za vse, vse do učenja. Toda internet je tudi za nas zelo pomembna stvar - povezuje nas z ljubljenimi, ki niso blizu, ampak nam pomagajo s temi brskalniki, družabnimi omrežji in vtičniki, nudijo veliko priročnih funkcij. Danes vam bomo povedali, kako odblokirati vtičnike v »sošolci«.


Uvod

Sodobni brskalniki imajo dokaj veliko funkcionalnost zmogljivosti. Od ogledov strani do gledanja videoposnetkov itd. Vsako leto se izboljšajo. So hitrejši, bolj priročni, bolj funkcionalni in manj potrebujejo RAM-a, kar ni toliko, če uporabljate računalnik, starejši od leta 2010. Vsako leto izide popolnoma nova različica, ki navdušuje s svojo funkcionalnostjo, včasih pa je nismo dovolj, toliko samouk programerjev ali celotnih podjetij ustvarja lastne vtiče, ki rešujejo nekatere slabosti določenega brskalnika. Beseda "aplikacija" pomeni inovacijo za vaš brskalnik. Vtičniki so različni, od izboljšane kakovosti videoposnetka (predvajalnik Flash) do tistih, ki so izostreni do določene strani. Nihče ne misli, da je skrivnost, da ima VKontakte vtičnik, ki omogoča prenos glasbe s strani. Danes vam bomo povedali, kako odblokirati vtičnike"Sošolci". To je predmet nezadovoljstva s številnimi uporabniki socialnih omrežij.


Kako odkleniti čep na strani v "sošolcih"

Na svetu je kar nekaj različnih brskalnikov. Razlikujejo se v svojih inovacijah, pa tudi pri problemih s funkcionalnostjo. Toda najpogostejše vprašanje je: kako odblokirati plugine v "sošolcih" v "Chromium", tako na primer tega brskalnika in poskusite povedati. Sledite spodnjim navodilom:
  • Odprite brskalnik Google Chrome in takoj kliknite navpično piko na desni strani brskalnika.
  • Med številnimi možnostmi poiščite "Dodatna orodja", nato se odpre stranski meni. Kliknite »Razširitve«.
  • Odlično, na tej strani so nameščene vse razširitve v vašem brskalniku. Zdaj aktivirajte potrebne razširitve za "sošolce" s klikom na kljukico, nato pa znova zaženite brskalnik.
  • Ta metoda je zelo učinkovita in bo vedno delovala, ne glede na različico brskalnika, ki ga niste uporabili. Če želite dodati še nekaj funkcij, bo na samem koncu strani Razširitve na voljo povezava do Spletne trgovine Chrome, kjer boste našli veliko zanimivih vtičnikov, ki olajšajo življenje. Če ste namestili razširitev, vendar ne deluje, in vprašanje o tem, kako sprostiti vtičnike v "sošolcih", se spet zgodi, naredite enako, kot je opisano zgoraj. Potem bo zagotovo začel delati.

    Sklep

    Upamo, da smo vam razumljivo povedali, kaj je vtičnik in kako ga odkleniti.plugins v "sošolci". Prav tako ne pozabite, da obstajajo programi, ki lahko krajo vaše podatke, zato jih prenesite samo iz zaupanja vrednih virov.

    Sorodne publikacije