"Protein 66" - tukaj lahko kupite športno prehrano

"Protein 66" je spletna trgovina za športno prehrano, kjer lahko najdete široko paleto izdelkov različnih proizvajalcev. Široka paleta cen bo našla točno tisti izdelek, ki vam ustreza. Če potrebujete športno prehrano, pojdite na beljakovino 66.ru

Asortiman spletne trgovine "Protein 66"

Športna prehrana je potrebna za dopolnitev vaše prehrane s potrebnimi hranilnimi snovmi, vitamini, makronutrienti in številnimi drugimi. Na spletni strani najdete tudi beljakovine 66:
 • beljakovine različnih proizvajalcev, domačih in tujih. Različni izvor: jajce, sirotka, kazein.
 • Gejnerji drugačne sestave.
 • Ogljikovi hidrati z različnim glikemičnim indeksom.
 • Kompleksi aminokislin.
 • BCAA aminokisline.
 • Ločene aminokisline, na primer: L-karnitin, L-levcin, L-lizin, glutamin in druge.
 • Kreatin v območju.
 • Vitaminski kompleksi, seti Omega Fat, za testosteron, za spanje.
 • Kompleksi za vzdrževanje spojev.
 • Izboljšati tonus - izvleček efedre, geranije in drugih.
 • Liposurgija. Pravilna prehrana je bistvena za vsakogar, da lahko telo deluje brez težav in neuspehov. Če imate težave s prekomerno polnostjo ali živino, lahko popolnoma uravnotežite popolno ravnovesje, če pogledate hrano. Da bi olajšali nalogo, lahko blago uporabite tako, da jih naročite preko "Protein 66" (Jekaterinburg). Spletna trgovinaPrav tako sodeluje s kupci iz vseh mest v Rusiji in pošilja blago tam, kjer je to potrebno. Trgovina prodaja izdelke pod blagovno znamko Megaprotein.
  Za začetnike, ki so izbrali kondicijo, crossfit ali bodybuilding, je vedno obstajala in bo pomembna za dva aktualna vprašanja - niz mišične mase in sežiganje podkožne maščobe.

  Prehrana na masi

  Biti v izvensezonskem času v množični skupini, si morate zagotoviti energijo za aktivno usposabljanje, sintezo in obnovo mišičnega tkiva. To bo pomagalo aminokisline, BCAA, beljakovine in gnilobe. Glede na potrebe in posebnosti telesa lahko izberete eno od variant geynerjev v trgovini "Protein 66". Razlikujejo se le v razmerju med hranili v njih. Heiners so pakirani v 1 kg, lahko se dodajo z okusom banane.

  Prehrana za hujšanje ali sušenje

  Sušenje je postopek, ki ni nič manj zapleten od množičnega izbora, če se v tem obdobju hranijo izjemno stroge zahteve. Navsezadnje je naša naloga, da katabolne procese usmerimo le na peko maščob in povečamo mišično tkivo. Torej, tukaj je vredno pozoren na proteinske izolate seruma, Lactomin80 in kazein - Fonterra MPC85. S pomočjo aminokislin z razvejano strukturo lahko BCAA popolnoma pomaga telesu pri ohranjanju mišičnega tkiva, L-karnitin pa pomaga pri izgorevanju maščob. Protein 66 ima vse, kar potrebujete za sušenje.

  Uživanje pred, po in med usposabljanjem

  \ tUsposabljanje je zelo pomemben proces, vendar, da bi vam prinesel največje koristi, je treba razumeti, da lahko vplivate na procese ustvarjanja in obnavljanja mišičnega tkiva s pravilno uporabo hranil za telo. Na primer, kompleksi pred treningom in azotokon-argininski nosilci pomagajo pri polnjenju energije. In med treningom, ki jemlje BCAA, ki je izredno hitro izenačen, boste prihranili čim več mišičnega tkiva. Trgovina "Protein 66" ima ugodno ponudbo - nemški BCAA Wirud. Lahko jih kupite v pakiranjih po 300 g, 1 in 2 kg, kar se zdi razmerje med ceno in kakovostjo zelo donosno.

  Kakšne so prednosti spletne trgovine "Protein 66"?

  Za razliko od mnogih trgovcev s športno prehrano, trgovina prodaja visoko kakovostno blago po privlačnih cenah. Ta politika je posledica sodelovanja s proizvajalci surovin za športno prehrano. Torej, potrošnik plača na prvem mestu ne za lep ovoj, ampak za kakovosten izdelek proizvajalca. Protein 66 sodeluje z nemškimi proizvajalci surovin, kot so Lactoprot, Ingredia (Francija), Arla Foods (Danska), Roscar (Rusija), Shchuchin Protein iz Belorusije in mnogi drugi. Ne plačate nepotrebnih barvil in okusov, ampak kupite točno to, kar je napisano na embalaži. Ta korak omogoča, prvič, natančno vedeti, kaj točno sprejmete, in drugič, da prihranite veliko denarja. Vaše mišice ne razlikujejo okusa hrane, potrebujejo čista hranila." Protein 66 (Ekaterinburg) -Internet-trgovina športne prehrane, ki ponuja izdelke odlične kakovosti z dostavo na Rusko federacijo.
 • Sorodne publikacije