Cheat kode na GTA 5 na PS4

GTA 5 je igra, ki je povzročila pravi občutek v svetu iger. Mnogi so verjeli, da se bo serija "DTA" končala v četrtem delu in seveda obžalovala, ker je ta serija ena najbolj znanih in najbolj priljubljenih na svetu. Vendar pa so razvijalci zadovoljni uporabniki, napovedujejo, da razvijajo peti del igre. Rezultat je bil neverjeten in igra je skoraj takoj postala ena najbolj priljubljenih in priljubljenih na svetu. Sprva je bil razvit izključno za konzolo, ampak leto po številnih zahtevah in peticijah razvijalcev so razvijalci preselili projekt in na osebne računalnike. Vendar pa bo ta članek razpravljali kode za "GTA 5" na PS4, saj je ta konzola je zdaj vodilni na trgu. Katere funkcije vam bodo dale te kode? Kako vnesti kode na GTA 5 na PS4? O tem boste izvedeli iz tega članka.

Kako vnesti kode?

Zato se morate najprej naučiti vnašati kode za "GTA 5" na PS4. Konec koncev, če igrate na osebnem računalniku, potem imate dostop do tipkovnice, in vse kode predstavljajo niz črk in številk. Kaj pa, če imate samo igralno konzolo? Na srečo so razvijalci poskrbeli za ta vidik in celo ponudili igralcem dva načina za vnos goljufij. Najprej lahko vnesete šifre za GTA 5 na PS4 na popolnoma enak način kot v otroštvu na predponah, to je s pritiskom na določene gumbe v določenem zaporedju. Vendar pa to ni edini način za uporabo goljufij v tej igri. Drugič, vaš lik je popolnoma enak kotv četrtem delu pa telefon. Z njim lahko pokličete druge znake, preberete novice, pridobite naloge in tako naprej. Vendar pa služi tudi kot pripomoček za vnašanje šifrirnih kod. Če v telefonu pokličete številko, ki se vedno začne z 1-999, lahko s klikom na gumb za klic aktivirate določeno kodo. No, zdaj veste, kako vnesti vara, kode na GTA 5 na PS4, zato je čas, da ugotovite, kaj so.

Osnovni goljufije

Goljufije, kode za GTA 5 na PS4 so zelo raznolike, zato njihov seznam v tem članku ne bo deloval. Spodaj so navedeni primeri najbolj priljubljenih kod, ki jih večina ljudi zanima. Na primer, koda za maksimalno življenje in oklep, ki vas bo rešila pred smrtjo v nujnih primerih. Če uporabljate telefon, morate poklicati številko 1-999-887-853. Če boste uporabljali igralno konzolo, vnesite naslednjo kombinacijo: krog, levi odbijač, trikotnik, desni sprožilec, križ, kvadrat, krog, desno, kvadrat, levi odbijač trikrat. Če pravilno vtipkate to kombinacijo, bo vaš lik takoj dvignil zdravje do maksimuma, oklep pa bo dosegel svoj maksimum.

Treba je omeniti, kako omejene so goljufije GTA 5 (PS4). Denar, na primer, ne obstaja. Razvijalci so se odločili, da ga ne bodo vključili v igro, čeprav je bila v prejšnjih delih vedno ocenjena in ne v isti obliki. Kot lahko vidite, goljufija kode na GTA 5 (PS4 različica) ni tako enostavnotako boste bolje delali v mirnih situacijah, ker v kritičnem trenutku ni lahko klicati kode, ki se je ne spomnite.

Chit po svetu

Poleg tega je vredno razmisliti o goljufijah, ki ne vplivajo na vaš lik, ampak na svet okoli vas. Na primer, obstaja goljufija, ki vam bo omogočila vključitev snega. Če želite to narediti, morate na telefonu poklicati na številko 1-999-547-861 ali uporabiti naslednjo kombinacijo: desni sprožilec, križ, levi odbijač dvakrat, desno sprožilo trikrat. Če želite še bolj zaostriti situacijo, lahko dodate led in še več, zahvaljujoč katerim bodo avtomobili med zaviranjem in zavijanjem zdrsnili. Na žalost, za to bralec nima telefonske številke, tako da v vsakem primeru boste morali vtipkati v gamepad naslednjo kombinacijo: trikotnik, desni odbijač dvakrat, levo, desni odbijač, levi odbijač, desni sprožilec, levi odbijač.

Pribor za prevoz

Seveda, kateri del serije "DTA" bi lahko brez prevoza. Kot v prejšnjih poglavjih, lahko dobite avtomobile, motorna kolesa, letala, helikopterje, rezervoarje in še veliko več. Vse to je mogoče pridobiti na pošten način, ampak zakaj se napeti, preiskati, ujeti za kraje in se soočiti z drugimi težavami, če lahko uporabite kode? Na primer, telefonska številka 1-999-289-9633 vam bo omogočila dostop do bojnega helikopterja, številka 1-999-762-538 pa za športni motor.

Sorodne publikacije