Hydraxian Water Lords: splošne informacije o frakcijah

Frakcija Hydraxian Water Lords je ena od mnogih v svetu World of Warcraft. Pojavila se je na začetku projekta in takrat je bila priljubljena zaradi ugleda. Več o tem vidiku najdete v spodnjem gradivu.

Zgodovina

Race of Hydraxian Mojstri Ena od zgodovine je služila Starodavnim. Zapovedali so Gospodarju Elementalov. V našem času, neznan način vojvoda Hydraxis, zahvaljujoč ki vodnih bitij te vrste uspelo priti ven iz vpliva svojega gospoda Neptulon. Konec koncev, takrat niso imeli zavesti in so se le odzvali na ukaze. Zdaj se je ta dirka naselila v bližini Azshare, na otokih v vzhodnem delu celine. Med elementarnimi samo ti ne napadajo takoj živih bitij. Njihov glavni sovražnik je Ragnaros in vsi njegovi podrejeni vojaki. V vsebino jih ni mogoče vnesti, vendar so igralci dobili dostop do črpanja ugleda s to frakcijo.


Ubijte sovražnike

Če želite prenesti ugled z vodnimi vojaki Hydraxian, morate najprej ubiti sovražnike na lokaciji "Silitus", ki se imenuje Whirlwind Pile ali Big Obsidian Elementals. Za nadaljnje črpanje je možno iti do Črnega gorskega vrha, vendar je najbolje, da gremo na solo stezo Ognjene Nade za umor Ragnarosa. V novih aplikacijah bo lahko samostojno izdelal kakršenkoli znak.
Za "čast" dovolj, da ubije vse šefi lokacijo, vendar ravni "sublime"prihaja samo z umori Ragnarosa in Majordoma Ezekuta. To velja za zadnjih 999 enot ugleda. Glavni problem je, da ni spodbud za prenos tega parametra. Frakcija nima predstavnikov in celo trgovca z unikatnimi predmeti. Njen ugled se samodejno spreminja, ko prečka nekatere lokacije. V tem pogledu ni priporočljivo izostriti pozornosti, ampak upoštevati frakcijo z uporabnimi nagradami na "sublimni" ravni.

Sorodne publikacije