Prilagodite svoj pametni telefon: kako spremeniti vnos na Play Marketu

Vsak lastnik pametnega telefona ali tabličnega računalnika, ki se izvaja v operacijskem sistemu Android, kaže, da naprava ne deluje popolnoma brez posebnih aplikacij. Vgrajeni brskalniki in predvajalniki strojne programske opreme ne zadovoljujejo vseh potreb, ne obstajajo aplikacije, kot so bralci, igre, organizatorji itd. Vendar pa je iskanje ustrezne aplikacije prek iskalnika precej zapleteno. Datoteke .apk morda ne ustrezajo opisu ali vsebujejo virus. Razvijalci svetujejo prenos aplikacij na preverjenih virih, kot je Play Market, da bi preprečili okužbo.


Kaj je Play Market?

Tisti, ki so pravkar kupili svoj prvi Android pripomoček, ne postavljajo vprašanj o tem, kako spremeniti vnos na Play Marketu, bolj jih zanima, kaj je v resnici. S to aplikacijo lastnik pametnega telefona ali tabličnega računalnika dobi neomejen dostop do največje zbirke aplikacij. Tukaj lahko vsakdo najde dodatek k duši.
Za udobje uporabnikov je na tisoče programov razdeljenih v kategorije: igre, izobraževanje, personalizacija, finance itd. Dostop do aplikacij se odpre po vnosu uporabniškega imena in gesla. Nato lahko začnete iskati brezplačne ali plačane aplikacije. In če je program pomotoma izbrisal, potem je shranjena zgodovina prenosovbo pomagal obnoviti izgubljene programe.


Še en nesporni plus Play Market je predogled virusnih aplikacij. Prenesene datoteke ne okužijo vaših osebnih podatkov. Stran vsebuje tudi komentarje uporabnikov. Na njihovi podlagi lahko razumete, ali je aplikacija primerna.

Zakaj zamenjati račun na pametnem telefonu?

Pred vprašanjem o tem, kako spremeniti vnos na Play Marketu, je pomembno razumeti, zakaj ga sploh spremeniti. Google Račun ni samo e-poštna storitev. Na napravah z operacijskim sistemom Android vaši podatki o računu sinhronizirajo celotno delo pametnega telefona ali tabličnega računalnika: razvrščanje pošte, označevanje stikov in tako naprej. Z oblačnim zagonom in virtualnim shranjevanjem lahko osebne podatke prenesete na katero koli napravo.
Toda zakaj še vedno veste, kako spremeniti vnos na Play Marketu? Odgovor je preprost: če je bil telefon odvzet prijateljem ali sorodnikom ali je bil kupljen iz rok, ga je mogoče že namestiti na Googlov račun. Potem bo telefon shranil podatke o drugem uporabniku. Zadnja stran popolne sinhronizacije - nekdanji lastnik telefona lahko spremlja trenutno, razen če veste, kako spremeniti vnos v Android Market Play Market. Če tega ne storite, lahko osebni podatki padajo v roke goljufov.

Kako spremeniti vnos v Play Marketu?

Uporabniško ime in geslo v sistemu Play Market se ujemata z Googlom. Ustvarjanje profila je preprosto: registracija traja nekaj minut. In potem se morate naučiti, kako spremeniti vnos na Play Marketu v telefonu. V ta namen pojdite na nastavitve telefona in izberite zavihek»Računi« ali »Računi«.
Preden dodate nov račun, morate izbrisati prejšnji račun. S seznama vseh nabiralnikov morate izbrati tistega, ki je vezan na Play Market in ga klikniti. Nato po predlaganih informacijah iz pojavnih oken lahko račun preprosto izbrišete.
Po izbrisu podatkov na prejšnjem računu je priporočljivo ponovno zagnati napravo. Nato, ko se povežete z internetom, mobilnim omrežjem ali omrežjem Wi-Fi, dodajte nov račun na znano kartico »Računi« ali na kartici »Računi«. Ta sprememba računa je končana.

Zaščita računa na napravi Android

Priporočljivo je, da enkrat za nekaj mesecev spremenite geslo računa za pripomoček za pravilno delovanje telefona ali pametnega telefona ter zaščito osebnih podatkov. Za to je dovolj, da sledite preprostim navodilom na uradni strani. Geslo mora biti sestavljeno iz naključnega niza številk ter velikih in malih črk.
Glede na vdelano programsko opremo telefona ali pametnega telefona se lahko nekatere nastavitve telefona razlikujejo. Toda kako spremeniti vnos na Play Market, "Samsung", "Lenovo" in drugih znamk telefonov, ostaja skoraj enaka.

Sorodne publikacije