Najboljši pralni stroji z navpično obremenitvijo: rating, opis, pregledi

Sodobni pralni stroji so danes edini način, da prihranite veliko prostega časa, ki ga lahko porabite za zunanje in hobije. Čeprav so horizontalno naloženi nakladalniki izjemno priljubljeni, so stroji za vertikalno polnjenje najboljši za mnoge potrošnike. Takšni modeli so idealni za starejše ljudi ali tiste, ki imajo težave s hrbtom - ni potrebe po ovijanju. Poleg tega so po mnenju strokovnjakov stroji za vertikalno polnjenje najboljša tehnika za velike družine, v katerih se nabira veliko perila: veliko ga je lažje naložiti v boben od zgoraj. Takšni modeli se razlikujejo po praktičnosti in udobju, ki ga zelo cenijo hostese.


Ocena najboljših modelov gospodinjskih aparatov

Spodaj je naveden pregled najboljših pralnih strojev z navpično obremenitvijo, po mnenju mnogih strokovnjakov in strokovnjakov. Za funkcionalnost in kakovost izberejo zmagovalce.

Zanussi

Prvo mesto na lestvici najboljših pralnih strojev z navpično obremenitvijo pride do Zanussija. Naprava ima velik boben za 6 kilogramov stvari. Upravlja ga stroj z digitalnega zaslona. Značilnost Zanussi, za katero je bila v veliki meri uvrščena na prvo mesto v razvrstitvi najboljših vertikalno obremenjenih pralnih strojev, je veliko število vrtenja bobnov - 1200 ob pritisku stvari. Hitrost vrtenja se lahko prilagodi kotsamodejno in ročno za vsak program pranja. Funkcija prisilnega vrtenja vam omogoča shranjevanje stvari, ki jih v izbranem načinu ne bi smeli prati. Naprava je navedena v številnih Top 10 pralnih strojih z navpično obremenitvijo zaradi kategorije porabe energije A ++. Stroj ima osem samodejnih programov pranja, vendar napredne funkcije in zmožnost ročnega nastavljanja nekaterih parametrov močno povečajo njegove zmogljivosti. Najvišja raven hrupa pri stroju je 58 dB, medtem ko se lahko v načinu stiskanja oblačil poveča le za 20 dB. Praktično tiho delo je nesporna prednost Zanussijeve tehnologije. Boben za perilo je izdelan iz trpežne in visoko kakovostne plastike. Prisotnost časovnika vam omogoča, da odložite zagon programov in strojev ob določenem času.


Electrolux

Švedska družba Electrolux proizvaja visokokakovostne gospodinjske aparate, vključno z najboljšimi stroji za navpično polnjenje. Mnenja o modelu od potrošnikov so pozitivna: vsi upoštevajo kakovost tehnologije, zmogljivost bobna za 6 kilogramov perila, izdelane iz visoko trdne plastike. Ohišje pralnega stroja ima delno zaščito pred puščanjem, kar preprečuje nepredvidene situacije. Vrtljivi boben se vrti s hitrostjo, ki jo lahko nastavi uporabnik in pri največ 1300 vrt /min. perilo se zaradi samodejnega pozicioniranja bobna stisne skoraj tiho. Za celoten cikel pranja potrebuje Electroluxov stroj 015 kWh /kg, kar je zaradi tega zelo dober pokazateljkatera tehnika je pripisana razredu A ++. Postopek pranja je v veliki meri olajšan z 11 različnimi programi skupaj z možnostjo določitve specifičnega temperaturnega režima. V načinu vrtenja raven hrupa ne presega 77 dB, med celotnim postopkom pranja - 53 dB. Možnost uporabe tekočega praška vam omogoča pranje stvari v hladni vodi. Pralni stroj lahko vklopite v vsakem primernem času z možnostjo časovnika in z zamudo pri zagonu.

Indesit

Naslednji najprimernejši vertikalno naložen pralni stroj je model domače naprave Indesit. Ne razlikuje se v izjemnih lastnostih, kar se v celoti kompenzira z odlično kakovostjo in učinkovitim delom. Ta model je idealen za tiste, ki poberejo pralni stroj v smislu razmerja med ceno in kakovostjo. Največja zmogljivost bobna je 5 kilogramov, vrtilni način pa 500 vrtljajev na minuto. Rezervoar pralnega stroja je izdelan iz visoko kakovostne, trpežne plastike. Celoten cikel pranja je zelo ekonomičen, saj stroj porabi le 52 litrov vode. Digitalni prikaz ni na voljo, kljub temu pa je upravljanje tehnologije intuitivno in preprosto. Pokrov in njegovi pritrdilni elementi so praktično in priročno, nakladanje perila ne povzroča težav. Obstajajo samo trije specializirani programi, ki delujejo na vesti. Uporabnik lahko nastavi temperaturo vode in hitrost potiskanja perila za vsak program, da se izogne ​​poškodbam pri pranju.

Candy

Italijansko podjetje Candy jeeden od vodilnih na trgu gospodinjskih aparatov, zato ni presenetljivo, da so njihovi izdelki padli na lestvico najboljših pralnih strojev z navpično obremenitvijo. V svojem obstoju je ta model prejel veliko pozitivnih ocen strokovnjakov in navadnih strank. Proizvajalec ponosno imenuje EVOGT za najboljši vertikalni nakladalni stroj in ima vso pravico: boben vsebuje 7 kilogramov perila, največja hitrost vrtenja v načinu vrtenja pa je 1300 rpm. Posebni programi so opremljeni z 18, medtem ko se lahko v vsaki od njih spremeni temperatura in število obratov. Elektronsko krmiljenje stroja, preklapljanje med načini in regulacijo temperature se izvaja z ukazi, ki jih poda digitalni prikaz.
Pralni stroj ni slab v ekonomiji: porabi približno 017 kWh /kg energije in 48 litrov hladne vode na cikel. Rezervoar je popolnoma plastičen, visoko kakovosten in vzdržljiv. Luknje na pokrovu bobna se odpirajo lepo in gladko. Pralni stroj ima mešan način, v katerem si lahko perite različne vrste perila, ne da bi jih poškodovali. Časovnik vam omogoča, da pranje zadržite največ 24 ur.

Gorenje

Naslednje mesto v oceni najboljših pralnih strojev z navpičnim nakladanjem so bili gospodinjski aparati iz slovenskega podjetja Gorenje. Posebnost modela je njegova ekonomičnost - za en cikel pranja potrebuje 48 litrov in 015 kWh /kg energije, zaradi česar spada v razred varčevanja z energijo A ++. Motor, s katerim je podan vgibalni boben, ima vgrajen zaščitni sistem proti pregrevanju. Obstaja 18 posebnih programov za pranje in "biofazo", ki izbere temperaturni režim za določeno vrsto perila. Kapaciteta bobna je 6 kg, med vrtenjem pa tudi pri maksimalni hitrosti polnjenja 1200 vrt /min. V vsakem programu lahko nastavite temperaturo in hitrost vrtenja. Možnost samodejnega vrtenja bobna je še ena posebna možnost stroja - ta funkcija je mimogrede namenjena samo vertikalnim nakladalnim strojem. Po končanem pranju ni potrebno vrteti bobna v iskanju pokrova - samodejno se bo vrnil in po odprtju glavnih vrat bodo vrata že v pravilnem položaju. Nastavitev načinov, temperature in hitrosti bobna se izvaja preko digitalnega zaslona. Kakovostni valjčki omogočajo nežno odpiranje vrat bobna. Vgrajeni časovnik vam omogoča, da odložite zagon pranja do 24 ur. Najvišja raven hrupa pri delovanju stroja je 76 dB v načinu vrtenja in 59 dB med standardnim ciklom.
Bosch
Pralni stroj ozkega merila priljubljenega Boschevega proizvajalca ima dejansko standardne dimenzije po širini, vendar se zaradi svoje višine zdi bolj subtilen in čist. Tehnika se razlikuje od praktičnosti, udobnosti in učinkovitosti delovanja. Delovanje stroja je v celoti nadzorovano z elektronskim krmiljenjem z indikacijo LED, brez prikaza. Model je zaščiten pred puščanjem zaradi neprepustnostiprimeru in rezervoar - slednji, mimogrede, je izdelan iz plastike visoke trdnosti. Boben vsebuje 6 kg oblačil in perila, v načinu stiskanja oblačil pa je hitrost 1000 vrt /min. Obstaja 8 posebnih programov pranja, od katerih vsak porabi več kot 015 kW * h /kg, raven hrupa pri stiskanju pa je praktično minimalna - samo 74 dB, v drugih primerih - 59 dB. Kakovost perila pri mešanem pranju se ne poslabša. Vgrajeni časovnik vam omogoča, da odložite zagon do 12 ur.

Indesit

Zaključuje ocenjevanje najboljših pralnih strojev z napravo za navpično obremenitev podjetja Indesit, ki je kakovostne in cenovno ugodne. Velika prednost tega avtomobila je 18 programov, vključno s posebnim načinom za zavese, kar je zelo nepričakovano in uporabno. Število vrtljajev strgala in temperature vode se nastavita posebej za vsak cikel: največja hitrost bobna - 1000 vrt /min. Poraba energije je 0,015 kWh /kg na cikel, kar ustreza razredu visoke porabe energije. Kapaciteta bobna je 5 kilogramov, poleg tega pa je vgrajena funkcija za uravnavanje neravnotežja, ki odpravlja nepotreben hrup in vibracije. Nastavitev načinov delovanja se izvaja preko digitalnega zaslona.

Rezultati

V zgoraj navedeni bonitetni oceni so najboljši vertikalni nakladalniki priljubljeni, zanesljivi in ​​sodobni modeli nepogrešljivih gospodinjskih aparatov, ki jih potrošniki potrebujejo in zagotavljajo kakovostno pranje vseh vrst perila.

Sorodne publikacije