"Na voljo milijon". Ocene o projektu

Tema dodatnega zaslužka na internetu je danes še posebej pomembna za starejše in mlade strokovnjake, ki nimajo delovnih izkušenj brez povezave. Mnogi od njih, ki poskušajo zaslužiti več, se strinjajo, da naredijo kakršno koli delo: privabiti ljudi, da neobstoječih projektov, pustite namerno napačne povratne informacije "Affordable Million" - eden od tistih projektov, katerih ideja je težko zbrati zaradi protislovnih priporočil. To se zgodi, ko nekdo pove resnico in nekdo drug, medtem pa vse več uporabnikov, ki berejo lažne pripombe, poročajo o negativnih izkušnjah, ki so jih imeli.

Kaj je obljubil projekt "Na voljo milijon". Mnenja o sistemu Sigma

Ime projekta govori sama zase: s pomočjo katerekoli osebe, ne glede na starost in izobrazbo, lahko vsakdo z izvajanjem številnih preprostih operacij bistveno izboljša svoj finančni položaj.


Ljudje, ki se imenujejo kustosi, privabljajo uporabnike globalnega omrežja tako, da jim ponujajo milijon. Seveda, kuratorji določajo, da sistem ne daje na milijone samo tako. Morali bodo zaslužiti. Za tiste, ki prvič slišijo o projektu, je priporočljivo, da obiščete forum, kjer lahko klepetate s tistimi, ki zaslužite in preberete preglede. "Cenovno dostopen milijon" je tukaj predstavljen kot trden projekt, kjer se bodo lahko vsi "povzpeli". Program Sigma je seveda edinstven izdelek. V vsakem primeru pa ga celo upoštevajo uporabniki, ki so negativno uglašenina podobne vrste "zaslužkov" in trdijo, da je trgovanje z binarnimi možnostmi brez ustreznega usposabljanja namerno usoden dogodek.


Opozoriti je treba, da so celo zvesti strokovnjaki programu "Sigma" namenili najbolj navdušene preglede. "Ugodni milijon", na žalost, ni prejel take pohvale. Če se "Sigma" imenuje plod briljantnega razvijalca, je sistem "cenovno ugoden milijon" goljufivo mesto. Medtem so kustosi novoprispelim rekrutom pojasnili, da Sigma ni naprodaj, temveč je brezplačno na voljo trgovcem za delo. Toda preden bo začetnik trgovec "lahko delal, mora vodstvo" cenovno dostopnega milijona "upoštevati in odobriti njegovo kandidaturo.

Kako zaslužiti milijon

Po registraciji za projekt "cenovno ugoden milijon" dobijo začetniki "trgovci" dostop do programa Sigma PRO (nekateri zaposleni imenujejo ta program Sigma 20122), ki je namenjen delu z binarnimi možnostmi. "Sodelovanje" se konča takoj, ko novoustanovljeni "trgovec" na mestu izračuna zahtevani znesek. Denar takoj izgine iz računa, in presenečen "trgovec binarnih možnosti" je sporočil, da nobena izguba ni zavarovana.

Kaj morate vedeti o programu "Na voljo milijon". Negativne povratne informacije uporabnikov

Avtorji tega projekta uporabnikom globalnega omrežja ponujajo odprtje trgovalnih računov, da bi svoje prispevke pomnožili s posrednikom, katerega delovni naslov je "cenovno dostopen milijon". Glavna dejavnost je trgovinabinarne možnosti.
Uporabniki globalnega omrežja, ki so avtorji negativnih mnenj o programu "cenovno dostopnega milijona", imenujejo sistem Sigma edinstven algoritem, ki je v rokah goljufov. Dejavnosti menedžerjev, ki povabijo neizkušene sodržavljane na položaj trgovcev, nasprotniki te vrste zaslužka, se imenujejo shema shulser.

Sigma: strokovno mnenje

Program Sigma je po mnenju avtorjev projekta "cenovno ugoden milijon" razvili zaposleni v raziskovalnem inštitutu za tehnologijo v Novosibirsku leta 2012, pri čemer je bila stranka zahodna banka. Kasneje, razvijalci, katerih vodja je nekdo Nikolaj Potanin, je našel priložnost, da ne dajo sadov svojega dela v zasebne roke, in danes prava različica "Sigma" obstaja le na spletni strani "Ugodne milijon".
Skeptični strokovnjaki so preverili te informacije in prišli do zaključka, da niti raziskovalni inštitut niti skupine razvijalcev dejansko ne obstajajo, projekt "na voljo milijon" pa je goljufivo mesto.

Kako delujejo "vzpon"

Ljudje, ki iščejo nove kandidate, dajo informacije na spletnih mestih ali forumih, ki jih obišče naslednja vsebina: "Za zelo dolgo in brezplodno iskanje dela na internetu in nenadoma je prišlo do strani, ki oglašuje program Sigma, ki ustvarja klicne znake, poenostavlja binarno trgovino možnosti. " Nato sledi skoraj navdušeni odziv: "cenovno dostopen milijon" - delovni projekt, s katerim se je vloženi znesek povečal za eno in pol (aliveč) v samo dveh urah na spletu. " V primeru, da prva promocijska postaja ostane brez odgovora, sledi mu isti dan, le nekaj ur kasneje, je napisana druga - nič manj mavrična, v kateri želi srečni lastnik dobro plačane oddaljene službe deliti veselje s tistimi, ki še ne zaslužijo. .
V nekaj besedah ​​»zazivala« pripoveduje standardno zgodbo o prvih dvomih, dneve, ki so jih porabili za »prebavo« pomožnih informacij in spoznavanje odzivov tistih, ki so verjeli v možnost lahkega zaslužka in niso premagali. Vrhunec pripovedi je bodisi impresiven posnetek zaslona, ​​bodisi pisno razkritje o tem, kako tehta vse prednosti in slabosti, še enkrat prebrati preglede projekta "cenovno dostopnega milijona", ki so ga pustili drugi "zaposleni", in se potem končno odločili za tveganje. Ob koncu objave je "zazival" poročal, da je le nekaj minut (ali ur) nazaj ugotovilo, da je na njegov račun prejel dragocen znesek.

Delo z ugovori

\ t
Kdorkoli, celo izkušen recruiter ima pravico do napake. Netočnosti in protislovja (na primer časovni okvir umika zasluženih sredstev), ki se pogosto pojavljajo na delovnih mestih novincev, hitro postanejo last "opozicije". Če skeptiki zanikajo, da je sistem "razpoložljivega milijona" (odgovori na ta projekt precej kontroverzni) resnično dobri, podprti z neizpodbitnimi argumenti, se na forumu pojavlja več ali več (odvisno od situacije) uporabnikov - ljubiteljev razprave.metodo zaslužka. Običajno so bolj izkušeni in bolje pripravljeni. Njihov cilj - z uporabo vodilnih vprašanj in izražanjem svojih predpostavk - pomaga skeptičnemu "kolegu", da se izogne ​​težki situaciji.

Sorodne publikacije