Skrivnostno vojskovanje: od ekstrakcije do namestitve

Nekje v vesolju se je zbudilo iz spanja ninje Tenno. Že dolgo so spali v anabiozi. Pred časom, v času Orokina, so bili bojevniki, in velikani so njihovi potomci. Vojna jih je vzela veliko, toda nekateri so še preživeli. Skrivnostni Lotus je prebudil Tenno in jim pomagal pri misijah. Te nindže lahko uporabljajo kostume (eksoskelet), imenovane vojskovanje. Vsaka vojna ima nekaj sposobnosti. Kostumi so črpani, tudi orožje. Toda najbolj zanimivo v vojskovanju so skrivnostniki.

Kje dobiti tak izdelek?

V megli lahko orožju dodate "žuželko". Na primer, "Mystic Impulse" zdravi zaveznike, ki so v bližini, in "Mystic Avenger" poveča možnost krede. Obstaja veliko od njih - za orožje dolge razdalje in blizu boj. Toda kje padajo vojskovodstveni misticisti?


Da bi dobili predmet, morate iti na napad in ga posredovati. Napadi so naslednji:
 • Zakon o povračilnih ukrepih.
 • Zakon o povračilu (nočna mora).
 • Razsodba JORDAS.
 • Ob istem času je mogoče dobiti samo 1 mistifikator. Vsak skrivnostnik ima uvrstitve, vse od njih 4. Da bi dobili prvo uvrstitev, potrebujete 1 skrivnostnik, četrti - 10. Čim višji je rang, boljša je uspešnost. Obstaja še en način, da kupite nekoga drugega, vendar pa mu morate dati platino. Cena vojskovanja-mistifikatorjev je različna.

  Reidi

  V napad ni lahko tako enostavno prijaviti - potrebnih bo 100 tisoč posojil. Toliko je risba ključev v trgovini. Poleg posojil potrebujete nanospore, rubidij in galij. Potem greš k kovačnicikjer je ključ za 6 ur varno iti, in lahko že greš na racije in zbira vojskovanja-mistifiers.


  Potem boste potrebovali zvezdni zemljevid. Tam najdite planet Zemlja. Vklopite "Zakon o nagradi". Minimalni igralci - največ 4 - 8. Zaželeno je, da je vaša uvrstitev 15 ali več. Vsaka misija ima tri misije. Prvi mora uničiti injektorje. V drugem rešite sestavljanko in sodelujte v napadu. Soba ima gumbe, katerih številka ustreza številu igralcev v napadu. Postati morajo v določenem vrstnem redu. Ko ste rešili ta problem, ste začeli z napadom. V tretjem želite ubiti Wei Hek. Vendar pa je nesmrten in najprej je treba odstraniti stolpe v višini petih kosov. Po uspešnem zaključku racije boste prejeli različne predmete, vključno z vojaškimi skrivnostmi.

  Uporaba

  Predpostavimo, da ste prišli do "Mystic Barrier", ki lahko takoj obnovi vse vaše ščite. Toda kako namestiti vojskovalno skrivnost? V ta namen pojdite na "Kulinarika", poglejte zavihke in poiščite "Mistifiers" tam. Pridobljeni elementi so točno tam:
 • Izberite želeni grabež, kliknite gumb "Namesti".
 • Prikaže se seznam elementov, ki jih lahko namestite.
 • Nato kliknite na gumb "Končano".
 • Vprašali se boste: "Set (ime skrivnostnika) v (takšno orožje ali čelada)?". Potrdite soglasje.
 • Če imate 10 žetonov, vam ni treba klikniti 10-krat. Poiščite zavihek »Nameščen«. Tam lahko vidite vojskovanje-skrivnostnike, kiže nameščen:
 • Poiščite tisto s 1. uvrstitvijo, nato jo izberite in na desni strani boste videli predlog "Izboljšaj za 2 žetona".
 • Izboljšati razred 4.
 • Če so isti skrivnostniki v čeladi in v orožju, se bo možnost, da delajo, znatno povečala.
 • Zdaj veste vse o tem, kako pridobiti in uporabiti skrivnostnike. Med igro boste razumeli, kateri od njih je boljši in kateri niso potrebni. Te informacije vam lahko koristijo.

  Sorodne publikacije

  Dvmsersky plemenite kovine: metode ekstrakcije in uporabe