Kako priti glave igralcev v Minecraft skozi konzolo?

Minecraft je peskovnik za več igralcev z velikim odprtim svetom, ki ga lahko napolnite s tem, kar vam je ljubše, vendar lahko to storite s prijatelji. Takšno je prijateljsko ustvarjalno življenje, v katerem meje praktično ne obstajajo, in če obstajajo, jih je mogoče prilagoditi, saj imajo le osnovno znanje programiranja. Ta članek bo razpravljal o tem, kako dobiti voditelje igralcev v Minecraftu. To lahko storite z uporabo enostavnih tehnik hekanja in jasnih ukazov igralne konzole.


Kako priti do glave igralcev v Minecraftu in zakaj jih potrebujejo?

Kot veste, se v Minecraftu lahko borite z različnimi pošasti, prebivalci in pravimi igralci. Koncept igre je razviti čim hitreje in bolje, pred vašimi sosedami v igri. Igra privablja zelo odprtost sveta iger, ki se pod normalnim delovanjem lahko igra le v nekaj realnih letih, ne pa v igranju. Poleg tega se igra nenehno posodablja, saj lahko že več kot 5 let v Minecraftu doživlja veliko, a ne neskončnih dogodivščin.
Mnogi so zaskrbljeni, kako priti do glave igralcev v "Minecraft", ker lahko te glave služijo kot del dekorja, ali pa želite dobesedno nositi glavo druge osebe na svoje. Sliši se malo čudno, toda to je priložnost. Tudi glave se uporabljajo v različnih načinih za ustvarjanje okultnih stvari različnih namenov. Dobiti glavo lahko (z zelo nizko možnostjo) za umornasprotnika, če pa ta možnost ne deluje dobro, potem je drugi odstavek članka za vas.


"Maincraft": kako priti do glave igralca?

Poleg običajnega načina izločanja ciljev z njihovo kasnejšo uporabo obstaja tudi konzolna ekipa za te namene. Če govorimo o konzoli, potem ima precej pomembno vlogo v igri, to je, samo s pomočjo lahko vključuje poseben način igre, dobili redko postavko, na primer, glavo. Za uporabo konzole je dovolj preprosto, da aktivirate dodeljeno tipko, nato pa vnesete določeno ekipo, ki jo ima Minecraft veliko, danes pa bo šlo za to, kar vam bo pomagalo, da igralec igra glavo, kot tudi igralec YouTube.
Navodila za pridobivanje igralcev v Minecraftu:
  • Ustvarite igralni strežnik ali pojdite na obstoječega, kjer imate privilegije.
  • Aktivirajte igralno konzolo, ki jo dodeli tipka. Na nekaterih strežnikih se ukazna vrstica uporablja kot klepet, zato se ne bojte, če boste videli sporočilo drugih igralcev.
  • Vnesite "/give @p skull 1 3 {SkullOwner: MHF_Main Player}". V polje »Ime predvajalnika« vnesite vzdevek osebe, ki se igra z vami. Poleg vzdevka lahko vnesete tudi ime živali, v tem primeru se bo v inventarju pojavila glava krave, zombi ali koga boste raje izbrali kot žrtev.
  • Na koncu

    smo podrobno opisali, kako priti do voditeljev igralcev v "Minecraft" in zakaj je to potrebno. Poleg zgoraj navedenega je vredno razmisliti, da je glavadober okras za vsak portal v peklu. Atmosferska igra s prijatelji je zagotovljena.

    Sorodne publikacije