Kratek opis "Operacija Kingfish": zaplet in druge informacije

Operacija Kingfish (ruski "Leader") - prvi kratki film za vesolje "Call of Honour". Ni dobil svetovne popularnosti, ker je bil predstavljen samo v okviru Call of Duty XP. Izvedite celotno zgodbo slike in razmerje s priljubljeno linijo digitalne zabave najdete v tem članku.

Začetek zgodbe

V prvem okvirju slike "Operacija Kingfish" je prikazan kapetan John Mactaves, ki ga zaslišuje general Shepard. Prosi, da pove vse od začetka in vzame besedo. Parcela je nenadoma prenesena v Ukrajino, kjer mora Bravo, ki je znan po vsej skupini, skupaj z zaveznicami iz delte, preleteti sovražnikovo bazo v gorah. Po postavitvi borcev v svoje položaje, Price daje ukaz za odpiranje streljanja. Začne se odprto soočenje, v katerem se borci Soup, Goust in drugi približujejo cilju. Pokrov priskrbi boksar AC-130. Glavni cilj je objekt s kodnim imenom "Kingfish", ki ga morate poskusiti zajeti.


Zaznavanje zanimivih dejstev

Kompleks militantov na sliki "Operacija Kingfish" je bil dobro zaščiten, ampak zato, ker je morala skupina "Bravo" dolgo časa prebiti obrambo. Zahvaljujoč svojim strelskim veščinam, je Price s skupino čistil sobe eno za drugo, dokler niso prišli do zadnjega hodnika in zavetja za njim. Tam so bili ubiti trije zadnji vojaki, vendar predmet ni bil notri. Price se je takoj obrnil na vodstvo misije, da bi poročal o razmerah. V tem časuJuha na steni gleda fotografije in na eni od njih najde kompozicijo "Bravo", kjer so obrazi mrtvih vojakov že prečrtani. Mactvisch poroča Priceu, toda v tistem trenutku se je slišal zvok nameščene eksplozivne naprave. Kapitan takoj zapoveduje umik in vojaki zbežejo iz sobe. Trenutek kasneje se dogaja močna eksplozija in zgodba se prenese nazaj v prostor za pištolo, dokler Shepard ne zasliši. John Mactavish je rekel, da je past. General je odgovoril, da ve za to, in začel spraševati o Priceu.


Pobeg iz baze

Po eksploziji v zatočišču borcev, bravo Bravo in Delta skušata pobegniti kot del kratke zgodbe "Operacija Kingfish". Za njimi so ogromne sile nasprotnikov šle v zasledovanje, a z vrha so pokrile borca ​​OS-130. Za njega odprite ogenj iz RPG, vendar iz prve lupine shranite lažne cilje. Drugi projektil udari v tarčo in letalo eksplodira. Kljub temu pa so se borci premaknili do točke evakuacije, ko je Soupa udaril v nenaden strel iz granate in se poškodoval. Roach in Sandman sta hitro prišla do njega, ko sta skušala zategniti kontraplan, imenovan "Osprey". Ob istem času, Cena z drugimi borci ureja pokrov, ki se skriva ob istem času od požara ognja sovražnikov. Junaki uspejo zadržati pritisk, medtem ko je milo naloženo na krov. Po tem, Price postavi ekipo nazaj na Frosta z Goustom, vendar ostaja v položaju. Kapetan razume, da če boš skupaj delal, bo smrt neizogibna. Podrejeni izvršijo naročilo brez dodatnih pritožb.

Dokončanje parcele

Frost in Gouth skočita na krov pretvornika, potem pa je pilot v zapleti filma "Operacija Kingfish" dobil ukaz za takojšnje vzletanje. Sandman je videl, da kapetan ni na krovu, in ga poskušal obdržati. Znak pravi, da je odhod iz Pricea ena smrt, in ne vrgajo svojih ljudi. Pilot ga ne posluša in se dvigne v zrak, da reši druge vojake. Po tem se na sliki preusmeri pozornost na Soupo, ki se je zbudila in opazovala akcije Pricea. Kapitan je bil strel dolgo časa, dokler mu ni uspelo doseči žoge v nogo. Potem ko je padel k njemu, je tekel še en sovražnik, ki ga je poveljnik streljal s pištole. Potem je že drugič že v rami, in potem junak vodi borce v ujetništvo. Ukrepi se vrnejo v prostor za pištolo, kjer Mactvisch že kriči. Sprašuje generala Sheparda, kdo je bil ta skrivnostni objekt Kingfish. Na mizi tiho vrže mapo s primerom Makarova in Sop vnese nož v sredino fotografije. Na tej skrivnostni opombi se konča kratki film.

Akterji in druge uporabne informacije

V vesolje Call of Duty igra "operacija Kingfish" (kratki film) pomembno vlogo, saj vsebuje nekaj informacij o nekaterih trenutkih. Na primer, obstajajo dokazi o tem, kje se je juha pojavila na brazgotini levega očesa. To je posledica iste poškodbe, ki jo je povzročila eksplozija iz puške. Prav tako so navijači spoznali, da je Price borilec VIDG-141, preden so ga ruski militanti ujeli in poslali v koncentracijsko taborišče. Hkrati je juha prva, ki se je seznanila s komje Makarov. V tretjem delu linije Modern Warfare postane jasno, da se zgodnji dogodki odvijajo v začetku oktobra 2013. V sliki "Operacija Kingfish" so igralci dobro odigrali svojo vlogo, čeprav niso imeli brez pomembnih nesmisel. Sestavljajo ga John Morgan, Dennis Elcock, David Kinsman, Justin Major in drugi. Če želite razširiti razumevanje vesolja, "Call of Honor", je priporočljivo gledati trak, ne traja veliko časa in daje čustvom popolno.

Sorodne publikacije