Kako narediti sliko na sliki "Photoshop" s preglednostjo?

Vsak fotograf želi svojo fotografijo narediti posebno in popolno. Pogosto mu primanjkuje izkušenj in znanja. Zato vam bomo v članku povedali, kako na sliko v Photoshopu uvesti sliko. Dejstvo je, da je ta učinek mogoče dobiti na različne načine, vendar skoraj vedno izgleda zelo lepo. Ustvarite tako lepoto je zelo enostavno. Za dokončanje vsakega koraka, ki je opisan spodaj, je samo točka za točko.

Prva različica ustvarjanja učinka

Za začetek odprite originalno fotografijo in naredite kopijo. To storite tako, da z desno miškino tipko kliknete sličico okvirja in izberete "Ustvari dvojnik dvojnika". To vam bo omogočilo, da si v Photoshopu postavite dve sliki, kot je to mogoče naravno.


Nato se naloži drugi posnetek, ki bo prosojen. Če je potrebno, morate fotografijo povečati na želeno lestvico, tako da ni premajhna. S postavitvijo zgornje slike, ki je potrebna za nadaljnje delo in končni rezultat, lahko nadaljujete z ustvarjanjem učinka.

Kako namesti sliko na sliko v Photoshopu: Drugi korak

Na zgornji plasti morate spremeniti prekrivni način ali prekrivni način "mehke luči". To je odvisno od učinka, ki ga fotograf želi videti. Najbolje je, da eksperimentirate z različnimi nastavitvami, da se prepričate, da je vse opravljeno popolnoma. To je vse, zato lahko za kratek čas ustvarite učinekpreglednosti, ne da bi se dotaknila številnih orodij. Na ta način ne samo, da bi dosegli želeno, ampak tudi za povečanje nasičenosti slike, da dodate nekaj svetlosti. Edino, kar lahko dodate okvir je, da odstranite nepotrebne podrobnosti. Če obstajajo linije, brez katerih bi bil končni rezultat videti veliko boljši, jih je mogoče izbrisati z mehko radirko.


Drugi način ustvarjanja motnosti

Naslednja metoda, ki vam omogoča, da na sliki v Photoshopu naložite sliko, je tudi preprosta. Ustvariti morate originalni dvojnik. Po tem prenesite okvir, ki je zgoraj, in postanite manj pregleden. Zdaj, ko so vse potrebne fotografije v Photoshopu, jih morate popraviti. Prvič, zgornja plast je izbrana in raztegnjena do želene oblike, lahko pa tudi spremenite obzorje. Sedaj bi morali iti na sliko ozadja in jo spremeniti. V tem primeru se uporablja ne samo "prosto preoblikovanje", ampak "izkrivljanje". S tako enostavnim orodjem lahko dosežete dobro perspektivo. Potrebno je, da sliki dodamo celovitost in globino. To pritegne pozornost na glavno temo slike. Ko je začetno usposabljanje zaključeno, mora fotograf nadaljevati z največjo motnostjo. Za to se zgornji sloj krmili z drsnikom. Če morate delati s človeško podobo, potem lahko naredite nekaj kopij. Da bi dosegli najboljši rezultat, je priporočljivo poudariti oči in druge značilne lastnosti. Da bi bila zgornja plast bolj vidna, lahko med njimiustvarite novo platno s slikami in ga napolnite z ustreznim odtenkom, nato pa zmanjšajte preglednost na želeno raven. S tem elementom lahko vsak fotograf eksperimentira toliko, kot si želi. Ta metoda je odlična za postavitev slik na sliko v Photoshop PS kot profesionalca in začetnika.

Crop image

Ko je vse pripravljeno, je od fotografa odvisno, kateri elementi so črte na fotografiji. Slabosti lahko odpravite na dva načina. Prvi je seveda radirka. Ampak to ni tako praktično. Če želite sliko v Photoshopu čim bolj učinkovito uporabiti, morate uporabiti drugo možnost. Ustvariti morate "masko". Nahaja se na spodnji plošči sličic. Nato vzemite črno mehko krtačo. S spreminjanjem premera orodja lahko prebarvate vse napake in preveč ostre trenutke. Spremenite lahko tudi stopnjo motnosti čopiča in greste skozi pomembnejša mesta. To postavko je potrebno izvesti, dokler slika ne postane popolna po mnenju fotografa.

Ustvarjanje učinka z naprednimi orodji

Ta možnost je odlična za kar najboljšo kakovost slike v sliki v Photoshopu. Pripravljalna dela bodo popolnoma enaka kot v prejšnjih različicah. Najprej je ustvarjena dodatna plast ozadja. Portret je razstavljen tako, kot bi moral izgledati v končni različici. Po tem morate postaviti način uporabe zgornje plasti "mehke svetlobe" in greste skozi radirko, kjer je to potrebno. Da, možnostzelo podobna prejšnjim, vendar ne smemo pozabiti, da je rezultat praktično povsod enak, zato se lahko koraki ponovijo.
Tako je zelo enostavno uporabiti sliko v drugem v Photoshopu. To smo razumeli z več možnimi možnostmi.

Uporaba gumi, žigov in laso

\ t
Zelo previdno odstranite vse nepotrebne potrebe, tako da se ne dotaknete nobenih oblik obraza. Še posebej natančno morate opraviti radirko v bližini črte brade in nosu. Če obstaja izbira: narediti nenaravno ali poškoduje nos, je bolje, da najprej odstranite vse bruto netočnosti. In potem lahko močno poveča strel in delo s problematičnih področjih v velikem formatu. To ne bo poškodovalo pomembnih delov, s čimer bo okvir čim bolj naraven. Ko je delo z zgornjo plastjo končano, lahko greste v ozadje. Dejansko je večina slabosti na njem veliko več kot na pravi sliki. Torej, če veja izstopa iz glave, je bolje, da jo odstranite, kot vse druge ne povsem estetske napake. Potrebno je narediti korake s pomočjo orodij za žig in laso. Tako lahko na primer vzamete želeni kos, nato pa se po mehurju sprehodite z mehko radirko in spremembe naredite čim bolj tiho. Na ta način lahko urejate vse ovire. Najbolje je, da odstranite vse majhne moteče podrobnosti in ostre prehode med barvami, če padejo na področje prekrivanja fotografij. Ne bojte se, da operete lepe predmete. Pogosto je to, kar je dodano individualno estetskocelotna slika ovira samo. Uporaba slik v Photoshopu CS6 je lahko popolnoma enak kot v drugih različicah programa.

Sorodne publikacije