Minecraft: Čarobni predmeti. Ukazi za čarobnost v Minecraftu

Da bi vsakemu subjektu dali nove edinstvene lastnosti, se igralci "Meinkraft" zatekajo k čaranju. To je zelo pomemben in zanimiv dodatek, ki so ga razvijalci dodali glavni igri. Čarobna moda Minecrafta vam omogoča, da na črkovanje uporabite tako uporabne stvari, kot so orožje, oklep ali orodje, ki povečujejo njihovo moč in moč. O tem, kako obvladati veščine čarovništva, bomo v današnjem članku opisali.

Čar v Minecraftu

Ta proces se morda zdi težak, še posebej, če ga igralec prvič srečuje in ga poskuša sam ugotoviti. Zato vam predlagamo, da preberete naše nasvete, da boste porabili najmanj časa in truda za učenje umetnosti šarma.
Črke se prekrivajo povsem naključno, vendar, ko ste vtipkali nekaj izkušenj in izčrpali spretnost, lahko preprosto odprete nekaj močnih metod. Tabela očaranosti je glavna tema, s katero lahko ustvarjate čarovnijo. Iz naslednjega poglavja lahko izveste, kako ga zgraditi.

Priprava na očaranost: izdelamo mizo

Da bi zgradili to pomembno temo, morate dobiti eno knjigo, dva diamanta in štiri palice obsidiana.
 • Knjiga je sestavljena iz enega usnja in treh listov papirja. Drug način je, da uničite knjižne police v knjižnicah NPS.
 • Diamanti so najprimernejši za odlaganje diamantne rude, oborožene z železnim picom (boljše od dveh). VrednoNe pozabite, da je to ena redkih rud v Minecraftu, zato jo lahko najdete le globoko pod zemljo. Včasih lahko iz prsnega koša padejo diamanti, zato morate pogledati oba.
 • Za izločanje obsidiana bo treba brisati diamantno pic. Da bi našli rudo, ni nujno, da gredo na nižje ravni, samo kopljemo v lavo in jo prelijemo z vodo.
 • Če imate vse potrebne elemente, lahko uživate v mizi očaranosti. Da bi iz prihodnosti čarovništva dobili najboljši učinek, je priporočljivo, da mizo postavite s knjižnimi policami. To je storjeno za dvig ravni predmetov, ki bodo navdušeni. Proces prekrivanja čarovnic spremlja čudovita animacija: police za knjige, ki se nahajajo v bližini, proizvajajo čarobne rune, ki nosijo posebno energijo. Omeniti je treba, da se knjiga očaranosti (v Minecraftu, tako imenovana knjiga, ki je postavljena na čarobno mizo) vedno vrne na igralčevo stran.

  Malo nasvet: za dostop do absolutno vsakega uroka vam priporočamo, da naenkrat zgradite tri mize in jih uredite v določenem vrstnem redu - ena je postavljena med knjižne police, druga pa je nameščena poleg njih, zadnja pa se nahaja nekje na strani.

  Skrivnosti knjižnih polic

  Omenili smo že, da je za pridobitev najmočnejših urokov potrebno postaviti tabelo v knjige. Skupno bo potrebnih petnajst polic. Biti morajo na razdalji dveh blokov od mize, raven je lahko enaka ali nekoliko nad bazo. Samo prava postavitevaktivira runsko animacijo, o kateri smo govorili zgoraj.
  Podrobnosti, ki morajo biti pozorne na:
 • Učinek knjižnih polic lahko blokira sneg ali bakle. To vrednost je treba upoštevati pri nizki ravni.
 • Za izdelavo police boste potrebovali tri knjige in šest lesenih palic. Ves material je postavljen v sredino stroja.
 • Trideseta raven

  Močna očarljivost v Minecraftu deluje le na trideseti ravni. Izkušnje lahko zberete tako, da ubijete sovražne mafije, rudarite rudo, taljenje kovin in kuhanje. Če ni časa, da počakate na naslednjo pošast, ki vas bo napadla, in resnično želite črpati, morate poskusiti naslednje:
 • Sovražni način lahko pokličete sami - za to uporabite spojler.
 • Lahko zbirate točke za črpanje z delitvijo in ubijanjem hišnih ljubljenčkov. Piščanci bodo najboljša možnost - jedo preprosta semena in nimajo velike ponudbe zdravja.
 • Ko ste prejeli poseben napoj, ki daje liku odpornost proti ognju, lahko greste v spodnji svet. Ta lokacija vam daje tudi veliko prostora za hitro nalaganje.
 • Zanimive podrobnosti čarobnosti v Minecraftu: Močan urok ima tri ravni v znaku. Najlažji način je, da gremo naravnost na trideseti nivo, potem pa porabimo samo 168 točk izkušenj. Če pritegnete trideset tretjo stopnjo, se bo število izgubljenih točk povečalo na 216, kar ni zelo donosno.

  Čarobno navodilo

  Za začetek morate postaviti eno ali drugopredmet v sredini tabele. Zaradi elementa naključja imajo nekateri subjekti veliko večjo možnost, da dobijo visoko stopnjo očaranosti. To vključuje zlato, usnjeno oklep in lesena orodja. Naslednji korak je dodajanje lazurita. Po izdaji različice 1.8 Minecrafta je uporaba tega minerala postala nujna za vsako urok. Lazurite najdemo pod zemljo, najdemo ga pogosteje kot diamante.

  Premaknite miško nad predmet. Naredite čar tako, da izberete eno od možnosti na zaslonu. Vsakemu predmetu so dodeljene tri različne izboljšave. Za izboljšanje rezultatov očarljivega predmeta lahko uporabite nakovalo. Da bi jo zgradili, boste potrebovali železo v obliki treh blokov in štirih palic. Z nakovalom lahko ne le izboljšate predmete, temveč jih tudi medsebojno kombinirate. Pred tem je treba zagotoviti združljivost njihovega čaranja.

  Koristni nasveti

  Začarani predmeti bodo zelo koristni pri raziskovanju spodnjega sveta. Če ne želite izgubiti točk izkušenj z vsako uro, se obrnite na vaškega duhovnika. Začarani predmeti bodo morali plačati za smaragde. Ukazi za očarljivo Minecraft ne morejo biti enaki. Če združite "Protection 1" z "Protection 2", bo rezultat le "Protection 2", saj je njegova raven precej višja. Ko priključite "Protection 2" in "Protection 3", se izkaže "Protection 3" in tako naprej. Samo en urok se lahko naloži na meč v škodo. Ne more biti več čarov v oklepu hkratiime "Zaščita". Za orodja obstaja tudi omejitev: uporaba "svilenega dotika" in "sreče" je hkrati prepovedana.

  Sorodne publikacije