Kakšne so sistemske zahteve za Infamous: Second Son na osebnem računalniku in ali je igra sploh na osebnem računalniku?

Infamous: Second Son je pustolovska akcijska igra, ustvarjena za konzolo Play Station 4. Igralec ima možnost, da se preseli v Seattle, z lastnimi očmi vidi skrbno oblikovane ulice mesta, razišče svoje četrti, ki popolnoma ustrezajo pravemu prototipu. Vsak objekt, stavba ima visoko podrobnost, in vrtoglavo posebne učinke bo omogočilo, da se počutite v hollywoodskem filmu. Veliko igralcev zanima sistemske zahteve Infamous: Second Son na osebnem računalniku, vendar to ni bilo izključno za različico PS4 za računalnik.


Dogodki v igri

Vsi dogodki se odvijajo po sedmih letih po pustolovščini s Cole McGraw. Hotel je uničiti vse voditelje na planetu. Prišlo je do velike eksplozije, vendar niso umrli vsi ljudje z nenavadnimi sposobnostmi. Tiste, ki so preživeli, je aretiral in zaprl Združeni oddelek za zaščito. Organizacija je bila ustanovljena, da bi preprečila več takšnih žalostnih dogodkov. Na žalost, igra prišla ven samo za eno konzolo, tako da ne morete niti iskanje interneta za sistemske zahteve zloglasni: Drugi sin na računalniku, ne.

Kaj vemo o protagonistu igre?

Glavni junak je mladi fant Delsin Rowe, ki nepričakovano razkriva nenavadne sposobnosti vodje. V občasnem stiku z ubežnikom, fant prevzame njegove sposobnosti in začne nadzorovati dim, vendar vlada prezira take ljudi in jih imenuje bioteroristi. Voditelji (to so ljudje samis sposobnostmi) ima poseben oddelek za enotno obrambo, katerega naloga je uničiti bioteroriste. Delsin Row se je odločil izzvati vlado in končati preganjanje voditeljev enkrat za vselej. Prav tako si fant prizadeva rešiti svoje najbližje, ki jih je moč betona uničila. Vlada želi ujeti Delsina, ker je dragocen dirigent. Vendar se je fant odločil, da bo vodil svojo lastno vojno za preživetje.


Kaj lahko rečemo o igranju?

Pot razvoja znakov je določena le z njegovimi odločitvami. Ves svet igre je odprt. Glavno orožje v Desinu je veriga, ki je ovita okoli njegove roke. Njen junak se uporablja skupaj s silami, ki jih prejme, ko se zgodba razvija. Razvijalci so odstranili opazovalni sistem, ki je bil v preteklih igrah, zdaj je lažje streljati, in to je mogoče storiti kadarkoli, s poudarkom na stalnem ogledu. Parkour se ohranja: Delsin lahko teče okoli zidov, zgrabi predstave, skoči zgradbe, streho in se dvigne na višini in še veliko več. Na zloglasnem: drugi datum izdaje sina, kode in kode so dolgo opisane v omrežju.

Dopolnilo k igri

27. avgusta 2014 je bila objavljena vloga z naslovom Infamous First Light. Igralec mora igrati za Abigail Walker. To je dekle-dirigent, ki je Delsinu dal moč, da nadzoruje neon. Še en dodatek Cole's Legacy je bil izdan, kjer mora igralec preživeti dogodke med InFamous 2 in zadnjim delom. Vas zanima datum izdaje Infamous: Second Son in sistemske zahteve za to? Tako se je prodaja začela konec marca 2014, zato je treba omeniti značilnosti izdajeveč podrobnosti.

Sistemske zahteve igre

Igralci se sprašujejo, katere sistemske zahteve so v zloglasnih 2? To je:
 • Žanr igre je akcijska igra, igranje vlog.
 • Platforma - PS4.
 • Izdaja Sony.
 • 1C-SoftCloud je bil lokalizator.
 • Ustvarjalec je produkcija Sucker Punch.
 • Jezik vmesnika in glasovni posnetki sta ruski.
 • Ni združljivih s čeladami VR.
 • Obstaja način za enega igralca.
 • Manjkajoči način za več igralcev.
 • Približen čas prehoda - 10 ur.
 • Starostna meja - 16+.
 • Igra je izšla izključno za eno konzolo, tako da ne boste našli na internetu o sistemskih zahtevah za osebne računalnike.

  Zanimivi trenutki

  Ko je bila konzola PS4 izdana, dolgo časa ni bilo barvitih in zasvojevalnih iger, ki bi lahko prikazale vse funkcije konzol. Skupaj z izdajo nove generacije konzole je bila takoj napovedana igra, tako da morda ne boste iskali sistemskih zahtev na vašem računalniku. Razvit je bil posebej za PS4, da bi igralcem pokazal kvalitativne razlike od prejšnje generacije konzol. Umetniki v igri poskušali slavo: so ponovno barvit pogled na mesto, in snemanje ne zaostaja za kakovost hollywoodskih filmov. Igra je zelo zanimiva, razburljiva, lepa in priporočljiva za vse tiste, ki imajo doma PS4. Lahko se sprostite in uživate ne le v zanimivi parceli, ampak tudi v popolni vizualizaciji.

  Sorodne publikacije