Zanimive in izvirne podpise za fotografije v "Instagramu" s pomenom - seznam

Socialna mreža "Instagram" je v zadnjih letih postala zelo priljubljena. To je v veliki meri posledica oblike novice, ki vedno vsebuje fotografijo podpisa spodaj. To je zelo priročno za navadne uporabnike in oglaševalce, saj lepe slike pritegnejo pozornost. Vendar se pojavijo številne težave s podpisom, zato je to polje pogosto prazno.

Potrebno je narediti napise za fotografije v "Instagram". To je mnenje večine novincev, ki so prvi odkrili, da so dodali fotografije na Instagram.


Vendar, ko se je seznanil z velikimi in najbolj znanimi računi te socialne mreže, lahko opazimo, da polje za podpis nikoli ne ostane prazno. Razlog za to je možnost, da v njem ne beležimo le navadnega besedila, temveč tudi tako imenovane hashtagove, ki jih lahko uporabimo za iskanje ene ali druge vsebine. Oblika tega elementa je znak # in beseda takoj za njo, brez prostora na povezavi na zgornji fotografiji. Ta funkcija se lahko obravnava precej hitro, vendar se je treba spomniti, da se ne zanašajte na te oznake in uporabite preveč zapletene izraze. Lažje in razumljivejše za račun.

Kje vzeti idejo za podpis

Razmišljati zanimivoNapisi za fotografije v "Instagram" morda niso tako preprosti, v zvezi s tem se morate obrniti na tretje strani. V večini primerov se lahko izjave iz katere koli knjige ali samo znane besede uporabijo kot besedilo. Toda lep podpis za fotografijo v "Instagramu" zahteva tudi izvirnost, saj ni zanimivo od časa do časa brati ponavljajoče se besede v različnih računih.


Za pravilno zajemanje fotografije v "Instagramu" je najprej treba določiti izvorno temo, ki bi morala biti povezana s sliko, na katero je sestavljena. Po tem se lahko obrnete na vire tretjih oseb, ki bodo služili kot navdih ali podlaga za pripravo celotnega besedila. Če obstaja težava z izdelkom, se lahko zatekamo k preprosti zamenjavi besed s sopomenkami ali prenosom stavkov z ohranjanjem prvotne zamisli.

V katerem jeziku naj se podpišejo fotografije

Pogosto rusko govoreči uporabniki uporabljajo podpise za fotografije v Instagramu v angleščini. Zdi se, da je nekdo lep ali uporabljen kot priložnost za privabljanje tujih uporabnikov. V podobnem slogu ni nič negativnega in dopustno je, če objavljena fotografija vsebuje gradiva, ki so poslana tujim osebam ali elementom. Vendar pa lahko to upočasni razvoj računa na domačem trgu, kar je nezaželeno pri promociji lastne blagovne znamke, ustvarjene za določeno državo.
Če imetnik računa slabo pozna tuje jezike, je vredno uporabiti vire tretjih oseb inpripravite ponudbo ali izjavo. Uporaba spletnih prevajalcev lahko povzroči težave zaradi nepravilnega ali preprostega prevoda, ki le škoduje prikazom uporabnikov tretjih oseb o lastniku računa. Prav tako ne smemo pozabiti na uporabo tujih hashtagov, ki bodo pritegnili tudi tuje občinstvo. Pravila za delo z oznakami ostajajo enaka (jedkost in jasnost).

Razmerje med sliko in podpisom

Ena od glavnih odtenkov, ki lahko povzročijo negativno reakcijo na naslov uporabnika, je velika neusklajenost med vsebino podpisa fotografije v "Instagramu" in sliko. Še posebej ta pojav postane opazen, ko so znane izjave, ki so jih pustili za seboj neresne fotografije deklet ali moških. Takšni podpisi pod fotografijami v "Instagramu" zbirajo resne negativne komentarje in vodijo do odliva naročnikov s pogosto uporabo.
Da bi se izognili vstopanju v to situacijo, poskusite uporabiti le besede, ki so pomembne ali vsaj ne nasprotujejo vsebini slike. Nekateri se morda zdijo nenavadni, ker podpisi redko pritegnejo pozornost, vendar to ne deluje za priljubljene vnose.

Ali moram svojemu podpisu dodati hashtags

Ta element je že bil omenjen v prejšnjih odstavkih kot priročno orodje za privabljanje občinstva. Vendar pa ga uporabniki pogosto uporabljajo nepravilno, dodajo pa vse vrste besed in cele stavke pod znakom hashtag. Namen tega orodja je bil poenostaviti iskanje zanimanja za gradivo. Primeri: Podpisi v "Instagram" naFotografije z oznakami hashtag lahko vsebujejo eno besedo: "Živali": z vnosom te besede v iskalno polje drugi uporabniki pričakujejo, da bodo sami videli živali, pri čemer bodo izločili gradivo tretje osebe. "Jesen": Uporabniki morda iščejo slike tega časa v letu. Če na fotografiji ni zahtevanega elementa, lahko to povzroči neodobravanje občinstva.
Ne smemo pozabiti, da uporaba dolgih izrazov več besed nima nobenega smisla, ker je malo verjetno, da bo nekdo to vnesel točno v iskalno polje.

Uporabite lahko tuje citatne navedbe

.Ta vrsta zadolževanja je zelo pogosta v vseh družbenih omrežjih in s tem ni nič narobe. Vendar, preden uporabite nekaj podobnega podpisu za fotografije v "Instagramu", se naučite avtorja besed in določite ustrezno ikono ©, po kateri morate napisati ime avtorja.
Pri sklicevanju na navedbo je treba posvetiti pozornost klasičnim delom, da boste lahko dokazali svoje znanje v literaturi. Različne nove knjige niso tako prevladujoče, saj le redko lahko vsebujejo zelo zanimive in resne misli in sklepe. Prav tako ne pozabite na filme. Odlomki iz pogovornih oken kot zajemanje fotografij v "Instagramu" bodo vsebina, ko uporabljate kot sliko okvirja ali kakršnokoli sklicevanje na določen film.

Kaj je boljše: lastne besede ali drugi govori za podpis

Težko je natančno opredeliti najboljšo možnost v tem primeru. Na prvi pogled izražajo svoje lastne misli kot podpisi za fotografije v "Instagramu".z vsebinami, ki so privlačne za občinstvo, vendar deluje le, če so izražene misli res zanimive. Na žalost je to precej redko in mnogi uporabniki pišejo preproste ideje z nejasnimi besedami, kar lahko povzroči le nerazumevanje in obsodbo drugih uporabnikov.
Uporaba tujih izrazov, zlasti znanih osebnosti, je lahko najprimernejša izbira za večino. To je posledica dejstva, da poglede znanih osebnosti pritegnejo resno pozornost in uživajo veliko spoštovanje. Vendar ne smete vzeti najboljših besed, ki jim dajejo veliko mnenje. Takšen trik bo hitro razkrit in bo vodil v zmanjšanje priljubljenosti in spoštovanja do drugih.

Primeri

Kot primere za fotografije sebe in prijatelja (če sploh) lahko uporabite preproste izraze glede na vsebino besedila "Jaz in Victoria blizu univerze" ali "Večerja z najboljšim prijateljem". Možnosti so lahko številne, odvisno od situacije. Prav tako ne pozabite na dobro znane in ne izrecne izjave, na primer: "Ne izgubite občutkov, oni so vaš vodnik po resnici." "Naravna oseba je pomembnejša od podobe in načel". "Družina je, ko ugotoviš, kdo gre po zvokih korakov." "Dokler se ne naučite upravljati veslo, je zaman zamenjati čoln."

Kratek sklep

Izdelava zanimivih in izvirnih podpisov na fotografije se lahko na začetku izkaže za težko. Za začetnike obstaja več načinov za dosego cilja. Lahko so sestavljeni iz uporabe iz virov tretjih oseb s postopnim prehodom nazbiranje neodvisnih vsebin. Ali najprej začnite s snemanjem lastnih podpisov za fotografije v "Instagramu" z vsebino, naj sprva ne tako popolno, kot bi si želeli, toda z izkušnjo boste imeli potrebno znanje. Pri tem ne smemo pozabiti na osnovna pravila za podpisovanje, ki vključujejo temo podobe in pismenosti. Pomembni so tudi hashtagi, ki jih je mogoče zabeležiti na koncu podpisa. Ne smejo biti zlorabe ali uporabljati velikih stavkov in predlogov pod oznako hashtag. Da bi naredili lep podpis, je dovolj, da sledite imenovanim pravilom.

Sorodne publikacije