Skid Steer Loader: Pregled, specifikacije in pregledi

Švedsko podjetje "Scania" je po vsem svetu znano kot eden vodilnih v proizvodnji težkih tovornjakov. Traktor Scania je na voljo v več kot 100 državah po vsem svetu. Med njimi - države Evrope, Azije, Avstralije, Afrike, Latinske Amerike. Rusija ni izjema, kjer se priljubljenost te blagovne znamke vsako leto povečuje.

Kako se je vse začelo

Zgodovina podjetja se je začela z združitvijo dveh tovarn. Prvi od njih, imenovan "Webs", je začel svoje delo leta 1891. Takrat se je ukvarjala s proizvodnjo vagona za železniške deponije. Malo kasneje, podjetje začne proizvajati avtomobile in tovornjake. Drugo podjetje, Scania, je bilo ustanovljeno leta 1990. Sprva se je ukvarjala s proizvodnjo koles. Ampak ne zelo dolgo. Leto kasneje je bil prvi avto izpuščen. Leta 1902 je bil sestavljen prvi tovornjak. Njegove značilnosti omogočajo prevoz do ene in pol tone tovora in pospešujejo do petnajst kilometrov na uro. Proizvodnja tega modela je trajala več kot tri leta.

To je sovpadalo s tem, da je leta 1902 začel lansirati tovornjake takoj v dveh tovarnah. Že leta 1911 je bila sprejeta odločitev za združitev prizadevanj. V istem letu se podjetja združijo. Tako nastane Skaniya-Webiz. Za leto iz tekočega traku novega podjetja izhaja 40 modelov avtomobilov in triindvajset tovornjakov. Do začetka novega stoletja je podjetje izdalo več kot 800 tisoč enot avtomobilov. Do takrat vNa Švedskem je bilo že šest obratov, v drugih državah pa osem. Število zaposlenih je preseglo triindvajset tisoč ljudi.

Scania v Rusiji

Traktor Scania v Rusiji je zelo pogost. Naša država je ena od desetih vodilnih v prodaji tovornjakov te blagovne znamke. V samo eno leto je v Rusko federacijo dostavljenih skoraj tri tisoč novih avtomobilov. Na območju celotne države je bilo odprtih več kot deset servisnih centrov podjetja. Od leta 2004 je bil v St Petersburgu odprt obrat, ki se ukvarja s proizvodnjo avtobusov pod blagovno znamko "Scania".

Značilnosti avtomobilov

Izdelki podjetja so se dolgo časa na avtomobilskem trgu izkazali za najboljše. To je tehnika, ki je bila dokazana z leti in je spoštljiva. Bočni nakladalnik "Scania" je posebej namenjen lastnikom, predvsem glede zanesljivosti in kakovosti montaže. Proizvajalci trdijo, da je njihova tehnologija sposobna preživeti vsaj dva milijona letno. To pomeni, da je letna kilometrina tovornjaka ocenjena na tristo tisoč kilometrov. Hkrati pa pregledi kažejo, da je njihova zasnova sposobna prenesti gibanje težkih cest. In to pomeni, da so odlične za ruske ceste.

Scania tovornjak je sposoben obratovati že več let. V skladu s pregledi, v tem času se bodo stroški nakupa tovornjaka izplačali in prinesli veliko dobička. V tovornjakih, veliko medsektorsko obdobje. Doseže približno štirideset tisoč kilometrov. Zato, lastniki pravijo, da je avto ekonomsko donosna med delovanjem. Morda je to ravno zaradi tega faktorja se ne prodaja poceni "Scania" (traktor). Cenacelo na avtu, ki drži vožnjo na visoki palici.
Oblikovalci podjetja so si ves čas prizadevali za namestitev motorjev z najboljšimi lastnostmi. Zahvaljujoč njihovim prizadevanjem, imajo dizelske enote ne le visoko moč. Še vedno imajo nizko porabo goriva in visoko stopnjo prijaznosti do okolja. Traktorji te blagovne znamke imajo visoko zmogljivost dviganja. Sposobni so imeti lastne vlake, ki tehtajo od šestnajst do sto petdeset ton.
Za voznika je zasnovana udobna in udobna kabina. Veliko malenkosti, ki sčasoma ustvarijo udobno okolje za delo in rekreacijo, pa tudi opombe. To omogočajo tudi tehnične zmogljivosti kabine.

Velike serije modelov

Nove traktorje Scania proizvajalec deli v tri serije:
 • R linija, ki je namenjena kratkim poletom. Vsi modeli so relativno majhni, primerni za mestne ulice. Na modelu te serije so trije različni tipi kabin: dolgi, kratki in brez spalnih prostorov.
 • Linija G je tako rekoč povprečna različica, ki se lahko uporablja za različne namene. Za prejšnjo serijo je značilen močnejši motor (do štiristo konjskih moči), razpoložljivost dodatnih sedežev za shranjevanje stvari in večje udobje v kabini.
 • R je najbolj tehnično opremljen. Opremljen je z osemvaljnim motorjem. Ta motor, skupaj z izboljšanim vzmetenjem, naredi traktor Scania udoben, udoben in praktičen.Poleg tega ima številne dobre funkcionalne funkcije.
 • Posebna oprema

  Med celotno paleto vlačilcev za tovornjake je treba razlikovati tovornjake za posebne namene. Imajo ozko specializacijo. Široka uporaba, ki so jo prejeli v rudarski industriji. Uporabljajo se kot nosilci rude, razvrščanja tovornjakov, na njihovi platformi se vgradijo žerjavi, cisterne in drugi agregati. Uporaba "Scania" traktorja v tako težkih pogojih je mogoča zaradi visoke moči, trajnosti, zanesljivosti in udobnega krmiljenja.

  Motorne enote avtomobilov

  Vsak traktor "Scania" je označen z visoko močjo motorja in s tem nizko porabo goriva. Takšne rezultate so dosegli inženirji podjetja kot rezultat dolgega dela. Motorni valji so kompleksen in prefinjen dizajn. Vse pogonske enote so opremljene z vbrizgavanjem.


  Z emisijami v ozračje škodljivih snovi se lahko avtomobili nanašajo na tretji in višji razred. Ločena skupina motorjev spada v razred okolju prijaznih avtomobilov (standard EEV). Te enote moči segajo od devet do šestnajst litrov. Zanje je značilna povečana moč in so sposobni delati tudi pri preobremenitvi.

  Specifikacije

  Razvijalci traktorjev namenjajo posebno pozornost udobnim in udobnim voznim razmeram. Za ta namen je bil zasnovan tudi menjalnik. Zahvaljujoč sodobnemu menjalniku lahko voznik popolnoma nadzoruje avtomobil.
  Tovornjaki so opremljeni z mehanskim prenosom. Poleg tega se lahko skoraj vsi modeli na zahtevo kupca opremijo s samodejnimi menjalniki. Najbolj so primerni za modele, ki se uporabljajo v urbanih okoljih.
  Najbolj priljubljena je osemstopenjska škatla. Pri nekaterih spremembah obstaja še en prenos, ki zagotavlja zahtevano hitrost pri težkih pogojih obremenitve (npr. Močno in dolgotrajno odstopanje od ceste). Moč šasije se povečuje zaradi uporabe minimalnega števila posameznih delov v svoji zasnovi. Zato je mogoče vse vrste tovora prepeljati s tovornjaki podjetja. Najbolj razširjena avtomobilska formula "Scania" - 6x4. Traktor, razen tistega s kolesno formulo od 4h2 do 10h4. Ugodno vplivajo na stroške in obrabo pnevmatik.

  Model Scania R440LA

  Ta različica traktorja je vredno omeniti posebej. Podeljeni tovornjak je leta 2010 prejel nagrado za najboljši tovornjak leta. Med svojimi konkurenti je bil najboljši v smislu zmogljivosti, ekonomičnosti in udobja voznika.
  Model odlikuje izboljšana aerodinamika v kabini. To zmanjša porabo goriva. Posebne luknje izboljšajo hlajenje motorja. Očitno je, da je tovornjak "Scania" kupci v mnogih državah dojemajo kot kakovosten, zanesljiv, trajen in vzdržljiv avto. To potrjujejo pozitivne ocene in visoka prodaja.

  Sorodne publikacije