Najboljši program za izgradnjo projekta v ruščini

Oblikovanje dnevne sobe je trdo delo, ki ni za vsakogar. Zato večina raje naroča storitve v posebnih organizacijah, ki se ukvarjajo s to vrsto dejavnosti. Kaj pa, če hočeš vse narediti sam? Ne vlecite enako in risajte vse z roko? To ni potrebno, saj zdaj na trgu programske opreme obstajajo posebni programi za gradnjo projekta. Gre za njih, da bomo v tem članku govorili o tem, v katerem bodo uporabniki najbolj iskali povpraševanje.

Archicad

Začnimo z največjim in najmočnejšim programom za gradnjo projekta - z Archicad. Ta aplikacija vas preprosto navduši s svojo funkcionalnostjo. V njej lahko ustvarite preproste dvodimenzionalne skice in zgradite obsežne 3D strukture, ki jih lahko celo animirate.


Veliko število strokovnjakov priporoča ta program, saj ne more ustvariti samo tridimenzionalnega modela hiše, ampak tudi s pomočjo posebnih možnosti, da bi dobili vse možne risbe, ocene in druge informacije. Če primerjate z drugimi predstavniki te kategorije programske opreme, potem lahko dodelite intuitiven vmesnik, prilagodljivost večine nastavitev, neverjetno ogromno avtomatiziranih operacij. Če želite ustvariti kompleksen projekt, je Archicad popoln za vas. Seveda lahko izpostavimo tudi slabosti, ki so potrebne za delo v velikem projektuzelo zmogljiv računalnik. Če imate manj obsežnih nalog, je bolje paziti na druge programe za gradbene projekte.


FloorPlan3D

Predstavljamo vam drugi program za izdelavo projekta - to je FloorPlan3D. Je manj masiven od prejšnjega, lahko pa tudi izvaja osnovna dejanja. Ena od značilnosti - lahko ustvarite kosovni model hiše, izračunajte površino prostora in količino porabljenih gradbenih materialov. Tako boste lahko vnaprej določili, koliko sredstev bo potrebno za izgradnjo izbranih prostorov.
Ko govorimo o slabostih, so FloorPlan3D naslednji:
 • zastareli vmesnik;
 • občasno nelogičen algoritem dela;
 • majhen nabor orodij.
 • Kljub temu je program hitro nameščen, omogoča hitro skiciranje načrtov in je zmožen samostojno ustvarjati modele za majhne objekte.

  "Hiša 3D"

  "Hiša 3D" - preprost program za gradnjo domačega projekta. Njegova glavna prednost je, da se razteza od brezplačne licence. To je super, če imate šibko "železo" na vašem računalniku, vendar želite hitro skicirati načrt hiše in pogled na njegov videz v 3D. Od slabosti: program ima kompleksen vmesnik, ki je že zastarel, vendar je več kot kompenziran s pomembno funkcionalnostjo.

  Zaključek

  Tu smo našteli tri najbolj priljubljene programe za gradnjo ruskega projekta hiše. Vsi so primerni za delo v različnem obsegu. Če ste v velikem obseguProjekt, nato izberite Archicad, če je najmanjši, potem FloorPlan3D bo fit, dobro, in če ne želite porabiti za program, nato namestite "House 3D".

  Sorodne publikacije