Kaj je "varnost"? Pregled protivirusnega programa

Protivirusna zaščita ESET Smart Security 8 je celovita zaščita vašega računalnika pred vsemi vrstami groženj. Kaj je "varnost"? Za razliko od običajnega protivirusnega programa, to ni samo zaščita pred zlonamerno programsko opremo, trojanci in črvi. To je priložnost za zaščito otroka pred obiskom nezaželenih lokacij in tudi za omejitev njegovega bivanja na spletu. Antivirus ima vgrajen požarni zid, pa tudi zaščito pred vohunsko programsko opremo in modul za zaščito pred neželeno pošto. Protivirusni program vam omogoča sledenje izgubljenemu ali ukradenemu prenosniku. Dovolj je, da aktivirate to funkcijo v programu, in če izgubite prenosni računalnik, ga lahko najdete.

Zaščita v realnem času od pametne zaščite 8

Program sam ni brezplačen, toda uporabniki, ki bi radi preizkusili na svoji napravi (za testiranje) pred plačilom denarja, imajo možnost, da ga preizkusijo 30 dni od trenutek nalaganja, če ne veste, kaj je varnost. In šele nato kupite licenco.


Kako preveriti kaj je "vrednostni papirji"? Lahko prenesete preizkusno različico, vendar bodite pozorni na različne krekerje in zlomljene sklope. Navzven se ne razlikujejo. Samo da vam ne bodo prinesli nobene zaščite, ampak obratno. To so zelo zlonamerni programi, ki jih mora Smart Security varovati vaš računalnik.

Celovita zaščita vašega računalnika.

Mnogi uporabniki domačega računalnika se sprašujejo, kaj je varnost. To je posledica dejstva, da ima splet veliko programov, ki ga lahko zaščitijoračunalnik pred napadi virusov, vendar ne vsi resnično kvalitativno obravnavajo to nalogo. Zaradi tega se z lahkoto zatakne s ponudbami, še posebej, ker ima del imena programa - "Vrednostni papirji" - zdaj veliko antivirusov različnih znamk. Smart Security 8 je protivirusni program ESET.
Prenesite protivirusni program lahko na uradni spletni strani. Po prenosu za aktiviranje nekaterih funkcij, kot je funkcija "Anti-Throat", morate registrirati svojo opremo na strani razvijalca. Več podrobnosti je v namigih, ki bodo spremljali namestitev in registracijo.

Sorodne publikacije