Oblikovanje aplikacij: Najboljše aplikacije

Malo prej, da bi ustvarili spletno stran in še posebej mobilno aplikacijo, so bila na tem področju potrebna nekatera znanja: programski jeziki, fine linije postavitev in druga specifična znanja. Danes je dovolj, da imamo okus, željo in malo potrpljenja, da razvijemo oblikovanje aplikacije, vse ostalo pa naredimo s posebnimi oblikovalci orodij. Poleg tega slednje, praviloma, pomagajo dokumentirati ne le videz programa, temveč tudi odgovornost za druge komponente mobilnega izdelka: funkcionalnost, monetizacijo itd. Podobne aplikacije za oblikovanje na spletu veliko in če vedo, da so uporabniki že dolgo najdeni optimalni možnost, potem novice ravnatelji ne vedo, kaj ustaviti. Naš članek vam bo pomagal narediti težko izbiro, upoštevajoč bogate izkušnje strokovnjakov na tem področju.


Poglejmo najboljše in najbolj priljubljene aplikacije za oblikovanje mobilnih aplikacij, ki jih lahko najdemo na spletu. Analizirali bomo njihove ključne značilnosti in glavne prednosti pred drugimi. Najprej bomo izvedli kratko študijo o posebnostih razvoja mobilne programske opreme. Takoj je treba opozoriti, da ne bomo obravnavali nobenih vlog za notranjo ureditev hiše ali stanovanja. Tukaj bomo govorili le o oblikovalcih, namenjenih ustvarjanju mobilne programske opreme.

Značilnosti razvoja in ustvarjanja aplikacij

Skoraj vsi programi-storitve takšnega načrta ponujajo oblikovanje oblikovalskih aplikacij dveh različic - HTML5-postavitev in domača. V prvem primeru smoNenehno povezujemo izdelek z obstoječo spletno stranjo. To pomeni, da bo programska oprema dodatek vsem spletnim virom in bo delal samo z njim v tandemu.


Izvorna aplikacija je neodvisen izdelek, ki ni omejen na povezave do spletnih strani ali kakšnega drugega "nadrejenega". Take odločitve so zanimive za večino uporabnikov. Za normalno delovanje programa ne potrebujete brskalnika ali posebnih konvencij in ga lahko prenesete iz znanih agregatorjev iz Apple in Google - App Store in Google Play.

Vprašanje cen

Če pogledate finančno stran, bo oblikovanje modela za izdelek HTML5 s pomočjo oblikovalca stalo približno 1.000 rubljev. In toliko bo treba plačati za mesečno vzdrževanje /podporo.
Toda že za neodvisen domači izdelek bo moral dati skoraj 3000 rubljev na mesec. In ta znesek vključuje ne le oblikovanje aplikacije, temveč tudi registracijo vaših zapletov "Google Play" in App Store. Nekateri razvijalci te stroške takoj vključijo v tarifni načrt, tako da jim uporabniki še enkrat niso prizadeli. Torej ustvarjanje zasnove aplikacije z naknadnim sproščanjem vaše ustvarjalnosti v svetlobo še zdaleč ni poceni in drago, še posebej, če je ne boste zaslužili. Prav tako je treba omeniti, da bo v večini primerov treba poostriti svoje znanje angleščine. Zato praktično vsa programska oprema takšnega načrta ne potrebuje lokalizacije v ruskem jeziku.
Nato preučite posebne storitve.

GoodBarber

To je izdelek francoskih razvijalcevuživa veliko popularnost po vsem svetu. Za oblikovalske aplikacije je vse, kar potrebujete. Platforma impresionira z dobrimi predlogami in ponuja razširjen seznam funkcij, od integracije s socialnimi omrežji in konča z geo-coniranjem.
Izdelek je dobro predstavljen kot orodje za načrtovanje android aplikacij in aplikacij iOS. Storitev vam omogoča ustvarjanje projektov od in do. Vse razpoložljive vzorce oblikovanja je mogoče po potrebi prilagoditi. Ustvarjeno oblikovanje v tej storitvi je težko razlikovati od profesionalnih izdelkov, ki jih izvajajo strokovnjaki. Platforma ima dobro fleksibilnost, ogromno knjižnico predlog, s kvalitativno, ne za kljukico, kot tudi relativno nizke stroške naročnine. Za mesec storitev boste morali plačati malo več kot 2000 rubljev.

Shoutem

V začetku leta 2011 so razvijalci zaposleni s svojim izdelkom in ga polirajo brez konca. Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, ima ta platforma za ustvarjanje in oblikovanje mobilnih aplikacij vse, kar potrebujete za izvajanje resnih komercialnih projektov.
Shoutem ponuja številne zmogljive možnosti, vključno z naprednimi elementi za zaslužek, kot je integracija Shopify in podpora za oglaševalske storitve ter geolokalizirane lokacije imenikov. Slednje orodje bo zelo koristno za tiste, ki izdelujejo programe za restavracije, muzeje in druge predmete, ki so preslikani na zemljevid.
Oblikovne predloge v lokalni knjižnici so obsežne in ob izbiri najboljših lahko v njej preživite eno uro. Vse slike je mogoče urejati inustvarite svoj originalen dizajn. Poleg tega ima storitev minimalni vstopni prag. Z enostavnim in intuitivnim vmesnikom bo vsak začetnik razumel.

Pogoji distribucije

Osnovni paket bo stalo nekaj več kot 1000 rubljev. Tu se lahko popolnoma preizkusite kot oblikovalec aplikacij in tipkalec. Toda, če želite prenesti svoje projekte v Android in /ali Apple trgovin, boste morali vzeti vsaj napreden paket. In stane več kot 3000 rubljev.

Swiftic

Storitev Swiftic je ena največjih rib na tem območju. To platformo so leta 2010 zagnali izraelski razvijalci in do danes uspešno deluje, z več kot milijonom izdanih aplikacij po vsem svetu.
Poleg velike izbire oblikovalskih predlog in zmožnosti za njihovo urejanje, storitev ponuja uporabnikom širok izbor elementov za gradnjo najzahtevnejših projektov. Tu so orodja, kot so funkcije kartic zvestobe, mobilna trgovina, integracija organizatorjev in drugi uporabniški dogodki. Glavno področje, ki ga razvijalci pričakujejo od storitev, so restavracije, kinematografi, glasbene skupine in druge zabavne organizacije, vezane na kartice in datume. Poleg tega oblikovalec predloge na to temo velika večina.

Funkcije platforme

Sodeč po povratnih informacijah uporabnikov, je urejevalnik platforme preprost in vmesnik je intuitiven in organiziran v smislu uporabnosti je zelo razumno. Storitev ima močan referenčni sistem in veliko izobraževalnih gradivbesedilo in v video formatu. Da, in na isti "Utube" veliko lekcij o ustvarjanju oblikovanja aplikacij s to platformo.

Storitev prevzame vse težave pri objavljanju vašega projekta v zbirkah Google Play in App Store, zato vam ni treba preučevati precej zapletenih pravil za nalaganje, se seznaniti z dodatnimi posli in naložiti glavo z drugimi informacijami. S podjetjem Swiftic boste naredili svoje stvari kot podjetje - oblikovanje in izpopolnitev spretnosti.

Pogoji distribucije

Z najnovejšimi posodobitvami so razvijalci uvedli novo cenovno politiko, ki so jo pozdravili navadni uporabniki in začetniki v tem poslu. Mesečna naročnina za storitev stane nekaj manj kot 4000 rubljev ali 3000, če jo vzamete eno leto. Toda za razliko od drugih podobnih platform, to ponuja napredno politiko sodelovanja s stranko. Dejstvo je, da storitev vsakemu začetniku zagotavlja polno leto. " To pomeni, da če v prvih šestih mesecih ne bo finančnih premikov, in vloga, v kateri se nihče ne želi izplačati, se da šest mesecev pozneje za brezplačno uporabo. Ta pristop je omogočil pridobitev pomembne baze strank in, sodeč po besedah ​​razvijalcev, v celoti opravičuje.

Sorodne publikacije