Kako zgraditi majhno hišo v Minecraftu: primeri

Konstrukcijske možnosti v igri Minecraft so praktično neomejene. Trenutno lahko najdete veliko primerov veličastnih struktur, modelov, ključavnic in celo vesoljskih postaj. V prizadevanju za impresivne zgradbe in projekte mnogi igralci pozabijo, da so lepe in majhne stavbe lahko privlačne in praktične. Gre za takšno in o njej bomo še razpravljali. Tukaj je, kako zgraditi majhno hišo v Minecraftu.

Dom za začetnike

Najprej morate ugotoviti, kako zgraditi majhno stanovanjsko stavbo z minimalno količino sredstev. Če ste pravkar začeli igrati, vendar nimate želje, da bi živeli v dolini in se ponoči skrili pod zemljo s svetlobo ene baklo, potem lahko dobite malo stanovanja.


Mini hišo lahko izločite iz originalnih materialov. Potrebovali boste najmanj sredstev in časa za gradnjo stavbe. V notranjosti stavbe bo prostor, v katerem lahko postavite prsni koš in posteljo. Ta zgradba vas bo zaščitila pred zombiji ponoči in vam omogočila spanje. In najprej vse druge ugodnosti ali velike prostore in ni potrebno! Torej, da bi zgradili majhno hišo v Minecraftu, boste potrebovali hrastove plošče, stopnice, les. Tudi za temelje (temelje) lahko uporabite navadne storže. Iz njih je možno izdelati vogalne stolpe. Nobena hiša ne bo brez vrat in oken. Na podlagi omejenih virov lahko naredite eno lesena vrata in postavite majhnoškatla ene steklene enote. Notranja dekoracija tudi ne sija z razkošjem in gostoljubjem. V notranjosti so samo najpomembnejši elementi: postelja, pečica, škatla, delovna miza, osvetlitev z baklami.

Majhna in lepa zgradba

Ko dobite sredstva, je čas, da pokažete svojo ustvarjalnost in se preselite v udobnejše stanovanje. Zdaj zidovi stavbe ne bodo iz običajnega lesa, temveč iz opečnih ali kamnitih blokov. To vas bo zanesljivo zaščitilo pred ognjem in zombi napadom. Prav tako je za dodatno zaščito bolje postaviti ograjo. Torej nočne pošasti ne bodo mogle priti do vaše hiše. Glavni materiali za takšno zgradbo so glina, kamni, opečni bloki, volna, les, barvno in prozorno steklo. Za izgradnjo majhne in lepe hiše v "Minecraft" lahko praktično nič. Stanje v hiši je odvisno tudi od vaše domišljije. V igri ni ločenih elementov pohištva, zato morate sestaviti vire in materiale za izdelavo omar, panelov, kaminov, miz in tako naprej. Ne pozabite na osnovne elemente, ki ustvarjajo udobje, preproge, slike na stenah, svetilke, rože in tako naprej. Prav tako ne pozabite na ločen prostor za shranjevanje virov, postavitev klopi, alkimijske naprave, knjižnico in drugo.

Sorodne publikacije