Paladin najboljši krov v igri Hearthstone

Paladin's Well - Komplet kart za ta razredni lik v igri Hearthstone. Ta projektna žanrska strategija zagotavlja vse vrste kombinacij kartic, da premagajo nasprotnika. Eden od junakov je Uter Svetonosny in je zelo zanimiv za uporabnike, ki želijo imeti bojno polje.

Splošni opis razreda

Paladinska jama vedno nadzoruje potek bitke. Če nasprotnik ne (kot čarovnik), potem pogosto povzroči poraz. Njegova edinstvena sila je klic bojevnika z enoto zdravja in napad na dva kristala manije. Ena taktika je igra zaradi povečanja števila teh borcev, vendar jih lahko številni razredi takoj uničijo, ker trenutno v igri ni relevantno. Ko igrate za določen razred, je smiselno, da kartice nadzorujejo sovražna bitja, junake z ojačanjem in bojni jok za škodo. To je običajna taktika za začetnike v svetu kartične strategije.

Skrivnost in zmaji (niz zemljevidov)

Zgornji del paladinskih hlodov se trenutno sestavlja v dveh slogih montaže. Prva vključuje zbiranje kartic "tajnih" urokov in bitja kategorije "zmaji". Najprej gre za "boj proti razpoloženju", "odkupnino" in "samopožrtvovanje". Morajo vzeti en vzorec, in orožje "Združuje rezilo" - v dveh. Orožje se dobro igra z liki, ki imajo "Božanski ščit". Drugo orožje v krovu bo "srebrno rezilo" za obnovo zdravja. Iz kategorije zmajev v dnevnik je treba imeti"Čudoviti zmaj", "Stražar" ​​in "Modri ​​zmaj". Prvi je zaščiten pred uroki, drugi je zasnovan tako, da se začne, ko je na rokah še en kuščar, tretji pa poveča urok. Najnovejši zemljevidi bodo najmočnejši - "Skrivnostni izzivalec" in "Thirion Fording". Prva je osnova za interakcijo s skrivnostmi, druga pa preprosto prevzame sovražnikovo agresijo. Če bo uporabnik imel tak Paladinov krov, ga je treba hitro izvesti v bitki.

Taktika s skrivnostmi in zmaji

Treba je omeniti, da paladinska paluba ni namenjena dolgi igri. Če je tekma napeta na devet ali deset mano, lahko Warrior in Hunter zlahka premagata Utherja. Potrebno je ukrepati hitro in ne dati nasprotniku in možnosti, da prevzame odbor. Glavne kombinacije dejanj so nekaj in so odvisne od kart v njihovih rokah. V prvi vrsti je vredno vedeti, da "skrivnostni konkurent" izvleče "skrivnost" iz dnevnika. Če bo "odkupna daritev" stala in jo uničila, se bo vrnil in poklical še eno uro. Druga taktika je kombinacija zmajev, kjer je ena okrepljena s prisotnostjo drugih. Močna karta je "Združevanje rezila" z zmožnostjo ubiti junaka sovražnih bitij in okrepiti svoje s spretnostjo "božanskega ščita". Živijo dolgo zahvaljujoč zmožnosti, da imajo prvi udarec. Ta taktika se dobro izvaja na začetku tekme. Vse te številne taktike so usmerjene na hiter konec tekme, ko sovražnik sploh ni začel izvajati lastne strategije.

Nadzor paladina (niz zemljevidov)

BasicPaladinov dnevnik namiguje na dejstvo, da ga lahko predvajamo preko nadzornih plošč. To je zanesljivo dejstvo, in kar je najpomembneje - pobrati potrebne zemljevide, tako da jih je mogoče enostavno uresničiti. Najprej pridobite bitja s poškodbami sovražnika, ko greste na tablo. Med njimi so "Fierce Pyramant", "Mink Code", "Bomber" in "Juggler Daggers". Vsi povzročajo dodatno škodo zaradi posrednega napada. Drugič, vtipkajte urok množičnega uničenja nasprotnikov, ki je zelo koristen v boju z murlokom. Ta kategorija vključuje "enakost", "posvetitev", "ponižnost" in "tisk svetlobe". Druge kartice morajo biti usmerjene, da ohranijo zdravje protagonista. Ni potrebno, da gre mimo takih kart, kot so "Polaganje rok", "Branilec krone" in "Harrison Jones". Seznam se konča z "Waris Fordridge" in "Intendant", da prevzamejo samopoškodovanje in okrepijo osebne kadre. S takim set za boj za dolgo časa, vendar je treba pravilno izvajati vse kontrole in uničenje sovražnikov.

Igra skozi nadzor

S katero koli drugo značilnostjo se lahko borimo proti tej paladini. Ognjišče - igra, kjer se je mogoče soočiti z vsakim uporabnikom, potek bitke pa lahko kadar koli zavzame povsem drugačen preobrat. S takšno vrsto kartic obstajajo trije načini za drastično spremembo bitke. Sprva izpostavljajte šibke zaposlene in nato močno okrepite Intendam za pet moških. Potem se stanje sil dramatično spremeni in človek lahko izvede neposreden napad ali očisti desko. Drugi način - kombinacije "enakosti" in "posvečenosti" - je treba uporabiti le v neugodnem položaju. Potem zdravjevsi sovražni znaki na bojišču bodo enaki enemu, druga kartica pa bo popolnoma uničena. Zadnji adut bo "Thirion Forwarding" s "Provokacijo", "Divine Shield" in daje junaku roke po smrti.

Sorodne publikacije