Kako v COP: GO vključiti FPC, zakaj ga potrebujem?

Kot v COP: GO vključiti FPS, ne vsi uporabniki vedo. Ta parameter vam omogoča, da razumete, ali je slika dobro prikazana, in da vidite zaostanek v izhodu dejanja na zaslonu. Za prijetno igro mora biti ta parameter vsaj trideset enot.

Kaj je FPS in zakaj ga iščete

Veš kako v COP: GO omogočiti FPS je potrebno za določitev interakcije med računalniško grafično kartico in igro. Prikazuje ta parameter, ki se meri pri hitrosti slike na sekundo. Če se začne zmanjševati, boste morda morali očistiti sistem pred prahom.


V primeru stalnega prikaza majhnih številk mora igralec zamenjati svoj grafični procesor z novejšim modelom. Po tem se bo število okvirjev na sekundo znatno povečalo.

Prvi način prikaza

Če se igralec zanima, kako CS: GO vključi FPS, ne da bi vstopil v igro, potem se bo ta metoda najbolje ujemala. Ta projekt se distribuira prek storitve digitalne porazdelitve Steam, zato se začne s to aplikacijo. V njem lahko obiščete nastavitve in izberete določeno igro, za katero bodo uporabljene. V naslednjem oknu bo veliko različnih parametrov za globljo spremembo karakteristik. Tam, na celotnem seznamu, obstaja možnost za prikaz zgoraj omenjenega signala. To je eden najpogostejših načinov vključevanja FPS v CS: GO. Njegova pomembnost so dokazali mnogi igralci, vendar je težava v tempoiščite prosojnice v programu, poiščite želeni parameter in ga vklopite.


Drugi načini

Nadgradnja na koncu leta najbolj priljubljen način uporabe COP: Kako vklopiti FPS je bil ukaz net_graph 0/1, kjer številka pomeni vklop ali izklop signala na desni strani zaslona. Razvijalci so odstranili uporabo tega ukaza, kot tudi veliko drugih goljufij v tej konzoli.
Z uporabo konzole za prikaz FPS je mogoče samo z vnosom vrstice cl_showfps 0/1. Sistem deluje na enak način kot pri prejšnjem ukazu, problem pa je v stalnem izginotju parametra. Vsakič, ko vstopite v igro, morate vnesti ta ukaz, ker nastavitve niso shranjene. Poleg FPS signala lahko podobno prikažete tudi "Ping" - parameter za pošiljanje podatkov na strežnik in čas odziva. Šteje se, da je enako pomemben kot signal hitrosti slikanja na sekundo. Izkušeni igralci vedno opazujejo dva parametra hkrati.

Sorodne publikacije