Kako si ogledati zgodovino v Yandexu? Nič zapletenega!

Brskalnik "Yandex" je programsko orodje za pregledovanje vsebine spletnih strani na internetu. Zaradi visoke hitrosti delovanja je enostavnost uporabe tega brskalnika hitro pridobila priljubljenost med uporabniki v CIS in po vsem svetu. Ta članek vsebuje splošne informacije o spletnem brskalniku in podrobno pojasnjuje, kako pogledati zgodovino internetnih virov v Yandexu.

Kratka zgodovina ustvarjanja internetnega brskalnika "Yandex"

Podjetje Yandex je bilo ustanovljeno leta 2000. Glavna dejavnost podjetja je bilo ustvarjanje in izboljševanje mehanizmov pridobivanja informacij na spletu prek vira www.yandex.ru.


Leta 2012 je družba objavila izdajo istega brskalnika. Glede na namen in funkcionalnost je brskalnik »Yandex« podoben podobnim programom drugih podjetij. Vendar pa ima ta spletni brskalnik svoje zanimive "žetone", informacije o katerih so navedene spodaj v pregledu.

Osnovne značilnosti brskalnika "Yandex"

Internetni brskalnik "Yandex", poleg standardnega nabora orodij, ki ima edinstvene zmogljivosti, ki se ne izvajajo v brskalnikih drugih podjetij. Tukaj je seznam njegovih značilnosti in zmogljivosti:
 • Hitrost in način "Turbo". "Yandex" velja za enega najhitrejših brskalnikov v CIS zaradi dobre optimizacije povezave in uporabe posebnega turbo načina, pospešuje odpiranje spletnih strani s stiskanjem na njih.slike in video vsebine.
 • Zaščita varnostnega sistema je vgrajeno opozorilno orodje za nepooblaščen dostop do interneta. Ta posebni požarni zid samodejno šifrira odhodni uporabniški promet, ko je povezan prek javnih dostopnih točk Wi-Fi. Nepotrebno je omenjati in spremljati plačila, ki jih opravi uporabnik na spletu.
 • Integrirani sistem prevajanja iz tujih jezikov. Omogoča vam popolno prevajanje spletnih strani. Del besedila lahko tudi prevedete na zahtevo uporabnika.
 • Inteligentni vhodni niz. V njej, namesto da bi povezali spletno stran, lahko vtipkate ime podjetja ali foruma in brskalnik bo samodejno našel želeni naslov na internetu.
 • "Zen Zen". Ta modul je vir novic, slednji pa so izbrani na podlagi analize uporabniških iskalnih poizvedb. To pomeni, da če se oseba zanima za avtomobilske subjekte, bo povedal v "Zen" ustreznih novicah. Prav tako lahko uporabnik sam zavrne ogled nekaterih delovnih mest, jih opazi, kot da jim ni všeč.
 • Plošča Yandex. Začetna stran, na kateri se v obliki "ploščic" hranijo povezave do zadnjih obiskanih strani. Možno je tudi, da dodate svoje naslove v vaše najljubše internetne vire.
 • Kakšna je zgodovina obiskov v brskalniku?

  Zgodovina obiskov je seznam spletnih povezav do vseh spletnih mest, ki jih je uporabnik obiskal na internetu. Spodaj boste podrobno razložili, kako si lahko ogledate zgodovino v brskalniku "Yandex". Shranite informacije oRevidirani viri v eni ali drugi obliki se izvajajo v vseh znanih brskalnikih. Samo načini za dostop do seznama povezav, metode za brisanje zgodovine in algoritem shranjevanja v informacijski datoteki o spletnih naslovih se lahko razlikujejo.


  Kako si ogledati zgodovino v Yandexu?

  Inicializacija seznama obiskanih spletnih mest v tem brskalniku je enostavna. Če si želite ogledati zgodovino zahtev v storitvi Yandex, naredite naslednje:
 • Zaženite brskalnik.
 • Prijavite se v meni brskalnika. To lahko storite s klikom na ikono v naslovu programa.
 • Na seznamu izberite "Zgodovina".
 • V kontekstnem meniju ponovno kliknite na napis "Zgodovina".
 • Za hitro dostopanje do seznama zgodovine lahko enostavno pritisnete tudi kombinacijo tipk "Ctrl-H".
  Pogled povezav na obiskana spletna mesta prikazuje naslove vseh spletnih strani, ki jih uporabnik odpre. Če si želite ogledati prejšnje statistične podatke, morate klikniti na napis "Prejšnji" na dnu zaslona. Na voljo je tudi iskanje. Če želite poiskati spletno mesto na seznamu virov, kliknite gumb »Iskanje v zgodovini« in vnesite poizvedbo. Obstaja še ena zanimiva funkcija: če miško premaknete nad ime vira, se na desni pojavi puščica, nato pa v kontekstnem meniju kliknete na element »Več na tej strani«. To bo odražalo le povezave, ki so povezane s tem spletnim virom. Tu smo izvedeli, kako si ogledati zgodovino obiskov YandexaSpletne strani. V tem postopku ni nič zapletenega.

  Druge operacije v zgodovini

  Zdaj je mogoče povzeti analizo drugih operacij preko seznama obiskanih virov. Tukaj je njihov seznam:
 • Čiščenje zgodovine obiskanih strani v Yandexu. To operacijo lahko izvedete iz pregledovalnika povezav. Kliknite gumb »Počisti« na vrhu zaslona. Po tem bo zgodovina poizvedb v Yandexu izbrisana. Evo, kako ga lahko obnovite, če želite.
 • Ponovna vzpostavitev zgodovine obiskov Yandexa. Brskalnik sam nima funkcionalnosti za takšno operacijo, lahko pa uporabite programe tretjih oseb. Če želite vrniti seznam povezav, morate obnoviti izbrisano datoteko, ki vsebuje informacije o njih. Če želite to narediti, lahko uporabite kateri koli pripomoček za obnovitev izbrisanih datotek, kot je "Handy Recovery". Mape za obnovitev morate izbrati na naslednji način: "C: Uporabniki uporabniškega imenaAppDataLocalyandexyandexbrowserdefault".
 • Na koncu

  internetni brskalnik "Yandex" uživa zaslužena priljubljenost uporabnikov spleta. Včasih se pojavljajo vprašanja o njenem delovanju. Zgornji pregled na kratko opisuje funkcionalnost brskalnika. Podroben odgovor je bil dan tudi na vprašanje, kako si ogledati zgodovino v Yandexu.

  Sorodne publikacije