Kako posodobiti stran v brskalniku? Nasveti in triki

Včasih morajo uporabniki z brskanjem po internetu posodobiti stran. Ta postopek traja le nekaj minut. Obstaja več načinov za rešitev problema. Vsi bi morali vedeti za njih. V nadaljevanju bodo na voljo vse sodobne metode posodabljanja spletnih strani in ponovnega zagona brskalnikov. Kaj najprej posvetite? Kako rešiti nalogo v enem ali drugem brskalniku?

Tipke

Preprosto je uganiti, veliko je odvisno od določenega programa za dostop do interneta. Vendar pa obstajajo univerzalni nasveti, ki vam bodo pomagali utelešiti vaš načrt. Vse je zelo preprosto! Tipko F5 lahko posodobite, dovolj je, da jo kliknete, medtem ko je na želeni storitvi posodobljena odprta stran, uporabnik pa lahko uporabi naslednje kombinacije tipk:
 • Fn + F5. 6]
 • Ctrl + R.
 • V tem primeru druga kombinacija pomeni posodobitev s čiščenjem predpomnilnika. )

  Opera

  Posodabljanje strani ni tako težko, saj smo obravnavali več univerzalnih rešitev, vendar v vsaki notranjosti E-brskalnik ima svoje skrivnosti za nalogo, začnimo z "Opera". Osvežite stran, kot sledi:
 • Odprite želeno spletno mesto. "Osveži" na seznamu.
 • Pripravljen! Lahko se veselite rezultatov.

  "Mozilla" in posodobitve

  Kako osvežiti stran?brskalnik - Mozilla. Z njim dela veliko uporabnikov.
  Ta internetni brskalnik ima svoje skrivnosti. Če želite na primer osvežiti strani, morate uporabiti poseben gumb. Nahaja se na desni strani naslovne vrstice. Samo en klik na to - in stvar je končana.


  Raziskovalec

  Kako posodobiti stran v Raziskovalcu? To vprašanje vprašajo samo nekateri uporabniki. Navsezadnje se ta aplikacija uporablja v redkih primerih. Kljub temu je treba posodobitve v tem brskalniku še vedno zapomniti. Operacija poteka na povsem enak način kot v "Mozilli". Samo kliknete na gumb s sliko krožne puščice. Nahaja se na desni strani naslovne vrstice.

  Chromium

  Stran v Chromiumu lahko posodobite na več načinov. In to ne upošteva univerzalnih odločitev. Dejstvo je, da se v tem programu gumb za posodabljanje nahaja v zgornjem levem kotu brskalnika. Kje se nahaja naslovna vrstica. Ob njej sta gumba "Nazaj" in "Naprej". En klik na gumb, ki nam je že znan - stran bo posodobljena. Poleg tega lahko greš na drugačen način. Namreč:
 • Pojdite na katero koli zanimivo stran.
 • V prostem prostoru na strani kliknite na PCM.
 • Izberite funkcijo »Ponovno naloži«.
 • Ponovni zagon odprtega zavihka bo zaključen. To je njena posodobitev. Vse je zelo preprosto in jasno!

  "Brskalnik Yandex"

  Tudi posodobitev strani v "Yandex" ni težava. Vse prej omenjene tehnike odlično delujejo s tem brskalnikom. Vendar pa obstaja ena zelo zanimiva in nestandardna rešitev. To jeomogoča hitro ponovno zagon brskalnika. O tem so znane enote. Za izvedbo načrta v življenju boste potrebovali:
 • Odprite nov zavihek v brskalniku.
 • Natisnite v naslovni vrstici brskalnika: //ponovno zaženite.
 • Kliknite tipko "Enter".
 • Nekaj ​​sekund čakanja - in brskalnik se bo ponovno zagnal. Ponavadi se odpre od začetka ali s predhodno odprtimi zavihki. Prav tako se bodo ponovno zagnali.

  Ta sprejem, kot smo že povedali, vsem ni znan. Uporablja se zelo redko. Najpogosteje uporabniki uporabijo "F5" za rešitev težave. S tem prihranite čas uporabnika.

  Z ohranjanjem zaznamkov

  Toda to ni vse! Vsak brskalnik ima svoje prilagoditve za posodabljanje z ohranjanjem zaznamkov. O njih se je treba spomniti. Le v resničnem življenju se zelo redko uporabljajo vse naslednje tehnike. Če želite shraniti zaznamke in posodobiti brskalnike, sledite tem korakom:
 • V naslovni vrstici natisnite chrome: //restart for Chromium.
 • Pritisnite Shift + F2 - za "Mozilla". V pogovornem oknu morate napisati besedo restart.
 • Pritisnite Ctrl + T in izberite "Odpri zadnjo sejo" za Raziskovalca.
 • Te tehnike tudi ne poznajo številni uporabniki. In kot smo rekli, se v praksi uporabljajo zelo redko. Zato se ustavljanje pri njih ne splača.

  Samodejno

  Kako samodejno posodobiti stran? Običajno je ta naloga rešena s pomočjo dodatnih razširitev brskalnika. Chrome in Yandex zahtevata preprosto samodejno osveževanje. Po postavitviV ustreznih nastavitvah kliknite gumb Start. Gumb Stop bo zaustavil posodobitev. Prenesite Chrome Extension - App for Opera. Pomaga pri prenosu prej omenjenega programa. Za Mozillo lahko prenesete tabMix Plus. Vsak brskalnik ima svoje programe za samodejno osveževanje strani. Nekatere so že obravnavane. Uporaba podatkov je popolnoma brezplačna. In samo nekaj programske opreme zahteva plačilo. Ampak, kot je enostavno uganiti, jih uporabljajo v skrajnih primerih.
  Preučili smo vse znane načine za posodabljanje strani v brskalnikih. Ponujene skrivnosti uporabljajo skoraj vsi internetni brskalniki.

  Sorodne publikacije