Pregled in ključne značilnosti prenosnega računalnika Asus X50VL

Asus X50VL je dobra in poceni možnost za vsakodnevne potrebe. Značilnosti modela ne omogočajo, da igrajo, ampak za delo ali iskanje informacij na internetu o takem izdelku je precej realističen. Dober prenosnik za potovanje ali pisarniško delo.

Splošni opis Asus X50VL

Ta model je precej poceni naprava iz celotne serije izdelkov tega podjetja. Asus X50VL ima 15-palčni zaslon. To je optimalna velikost, ki vam omogoča popolno delo brez nelagodja ob istem času in hkrati nosite napravo z vami, pri čemer jo uporabite v vseh primerih, ko je to potrebno. Procesor v prenosniku je relativno močan. Seveda nima dovolj igranja, vendar je ni mogel uporabiti za takšno uporabo. V skladu s sodobnimi standardi je naprava že dolgo zastarela, vendar njene lastnosti omogočajo, da se uporablja za ne preveč zapletene ukrepe in za delo z večino obstoječih aplikacij in aplikacij.

Videz

Asus X50VL je vizualno podoben dvema predhodnicama, imenovanima F3J in A6J. Videz je narejen s poudarkom na agresivnosti, vendar brez posebnega poudarka na tej funkciji. Zgornji pokrov je izdelan iz črne plastične mat teksture. To odpravlja možnost prstnih odtisov in napravo še izboljša. Majhni gladki robovi na robovih tega modela se nekoliko zmanjšajo. Tipkovnica je obdana s plastjo svetlo sive barve s črno podlago. Očitno je to ena najbolj optimalnihrazličice klasične kombinacije barv. Na splošno naprava izgleda veliko dražje, kot je v resnici. Komplet priključkov je precej standarden, vendar je treba upoštevati dejstvo, da je laptop že star, zato se ni pojavil pred kratkim, kot so eSATA in HDMI. Uživajte v vgrajeni posebni napravi za branje pomnilniških kartic. Zdaj so priljubljeni in razširjeni tako široko kot standardnejši "flash diski", tako da je funkcionalnost modela nekoliko povečana. Pokrov zagotavlja zapah, ki izključuje možnost naključnega odpiranja. V dolgih potovanjih, ko ne morete vedno nadzorovati stanja svojega mobilnega računalnika, je to zelo uporabna funkcija. Na hrbtni strani izdelka je priključek za omrežni kabel, priključek USB in vrata za video DVI in VGA. Prav tako so zastareli, vendar še vedno zelo aktivni.

Na desni strani je prava redkost - pogon. Načeloma ni posebej potreben, vendar je zelo uporabna sposobnost branja informacij iz optičnih medijev. Na desni strani je aktivacijski ključ za vgrajeni modul Wi-Fi, priključek za slušalke in priključek za mikrofon, kot tudi vrata za ISB in vtič LAN. Posebna pozornost zasluži podobo zaslona. Je svetla, sočna, jasna in kakovostna, kar je glede na stroške tega modela precej čudno. Kamera je tradicionalno nameščena na vrhu zaslona. Kakovost le-tega pušča veliko možnosti, vendar je na splošno za video komunikacijo to dovolj.

Tipkovnica in sledilna ploščica

Glavna enota prenosnega računalnika Asus X50VLne zelo dobro. Ključi Ctrl in Fn iz neznanih razlogov sta bili spremenjeni in morate se navaditi. Poleg tega je nekako zmanjšala velikost levega gumba Shift. Bolje bi bilo storiti enako s pravico, saj se še vedno praktično ne uporabljajo. Toda to je edini problem. Druga tipkovnica je precej pametna. Da, najpogosteje uporabljeni gumbi Page Up, End in Home so navedeni v ločeni vrstici. Tipke s puščicami so postavljene malo pod druge, ki jih ne le razporedijo, temveč je uporaba tega nadzora veliko bolj priročna. Posebej se zahvaljujem razvijalcem za klasični gumb "Enter". To je veliko bolj priročno kot vse druge možnosti, ki jih uporabljajo številna podjetja. Touchpad je udoben, velik in funkcionalen.

Specifikacije Asus X50VL

Procesor uporablja stari, a dovolj močni Core Duo T2130 pri 186 GHz. Vrsta čipov SiS671FX je zastarela, vendar skupaj z drugimi elementi tega prenosnika izgleda in kaže, da je precej organska. Glavni in glavni problem je prisotnost pol gigabajtov vgrajenega RAM-a. Asus X50VL prenosni računalnik z operacijskim sistemom Windows 7 Vista, še bolj pa bo zadnja 10 različica delovala zelo težko. Potrebno je postaviti bodisi XP (ki ni niti podprt) ali, še bolje, spremeniti RAM na vsaj 4 GB (boljše - več). Za obdelavo grafike ustreza diskretni grafični kartici za kar 128 megabajtov. Res je zelo majhen in šibek, vendar je vsaj ločen. To pomeni, da bo ob posebni želji mogoče zamenjati nekaj močnejšegaLastniki prenosnih računalnikov z vgrajenimi čipi niso na voljo. Samostojna naprava ni prevelika. Kapaciteta baterije za 44 tisoč čarovnikov je za nekaj ur premalo močna in ni najbolj aktivna.

Zaključek

Ta model zvezka v sodobnem svetu je praktično nepomemben. Še vedno se lahko uporablja kot pisarniški računalnik ali kakšne druge podobne potrebe, in ko je povezan v omrežje, lahko uporabnik gleda filme in išče informacije na internetu. Toda tudi če je "nadgradnja" naprave, čudeži še vedno ne kaže. Največja stvar, ki jo je treba storiti, je, da postavite več RAM-a.

Sorodne publikacije