Krypta Night Void v igri "Skyrim": popoln opis

Crypt Night Void je velika lokacija v svetovno znani igri Skyrim. Ta projekt ustvarjanja vlog je znan po svojem ogromnem svetu, kjer se je mogoče prosto gibati. Med najbolj podobnimi jamami ima ta posebnost nekatere značilnosti, informacije o katerih bodo predstavljene v tem članku.

Splošni opis

Če želite priti do nočne praznine, jo morate najprej najti na zemljevidu. Ker se je ozemlje pojavilo samo z dodatkom Dawnguarda, potem z njegovo odsotnostjo lokacija na zemljevidu sploh ne bo. Če želite identificirati jamo, morate iti od Dunstar na jugozahodu do gora. Če greste mimo Vampirja, ki ga uniči Watch Room, bo igralec šel desno na pravo mesto. Pot iz te lokacije je ena, zato se izgubljaš, tudi če ne želiš. Glavna značilnost je, da je vrsta jame odvisna od tega, ali je uporabnik prišel z nalogo "Prebujenje" ali pa jo je preprosto našel na svojih potovanjih.


Prosti vhod

Če pogledate v Kipta Night Void brez pripadajočega misijskega mesta, bo imel nekoliko drugačen pogled. V večini vogalov lokacije bo na vrsti žival, ki jamo šteje za svoj dom. V bistvu bo sabljasto in tudi volk. Po nekaj kratkih spopadih se odpravite v južni kotiček, kjer se nahaja starodavni severni stolp, ki ga lahko raziščete. Lahko vstopa in hodi po prvih dveh nadstropjih.Vnos bo še naprej zaprt, dokler igralec ne prejme naloge "Prebujanje". V pritličju za vaš lik lahko najdete uporaben meč - njegove značilnosti so odvisne od ravni junaka. Enako velja za prsni koš, ki je nekoliko višji v stolpu. Vsebina te posode je neposredno odvisna tudi od stopnje črpanja osrednjega značaja. V drugi V igri "Skyrim" Crypta Night Void se ne razlikuje veliko od drugih podobnih lokacij. Središče je odrezano z majhnim potokom, številnimi kamnitimi stebri in izboklinami.


Zagon naloge na lokaciji

Mnogi igralci so vprašani, kako odpreti kripto nočne void, ne da bi v reviji imeli prizadevanje za prebujanje. To je nemogoče, ker bo prehod do stolpa in oddaljenih vogalov prekrit s kamni - brez čarovnije ga ni mogoče razstaviti. Če prideš na to nalogo v Warta Dawn, se jama rahlo spremeni. Prvič, skoraj takoj na vhodu je mreža, ki jo je treba odpreti. Drugič, prebivalci tega kraja bodo veliko bolj nevarni. Ta seznam vključuje zmrznjene pajke, deraugre, okostnjake in celo njegovo smrt. S takšno družbo se bo morala spopasti s svojimi silami. Že v prvi dvorani lahko najdete dva vampirja, ki govorita na trupu sentinel Tolan. Če želite iti še dlje, morate odpreti isto rešetko in za to morate stopiti v kupolo na drugem robu ozemlja. Obstajala bo posebna veriga. Če z njo sodelujete, takoj pojdite naravnost naprejodpre

Opis nadaljnje poti

Prehod nočne grobnice ponastavljen z nalogo "prebujenja" po odprtju mreže vključuje premikanje po majhnem hodniku. Sprva bo igralec opazoval arhitekturo severa, ki se hitro spreminja z nišo z grobovi vampirjev. Prsni koš je pri izhodu, vendar ga lahko preskočite - nobene koristne stvari iz skromnega lota se ne morejo pobrati.
Hodnik bo pripeljal igralca na novo lokacijo - veliko dvorano s štirimi hodi. Vsak od njih je prekrit z rešetkami, v središču pa se eden od vampirjev bori z visoko stopnjo draavgroma. Ni priporočljivo posegati v boj, ker lahko postanete predmet jeze za dva sovražnika. Bolje počakajte na zmagovalca in ga zaključite z nekaj kazenskimi napadi. Priporočljivo je, da prva dva odlomka najprej odprete. Imeli bodo prsni koš nivoja "Mojster" z dobrim plenom in podstavek z napitki v naslednjem tunelu. Tretji prehod je bolje prenesti, saj tam živi še en draugr. Četrta možnost bo omogočila nadaljnji napredek študije.

Napredovanje v jami

Crypt Night Praznina je precej obsežna in igralec začne to razumeti šele, ko pogleda poplavljeno pokopališče vampirjev. To bo naslednje področje, v katerem boste dobili iz dvorane s štirimi prehodi. Tu se boste morali boriti z nekaj vampirji, da greste še dlje v grobnici na severu. Priporočljivo je, da uporabnik takoj odide na skrajne niše, da ne bi zamudil prsnega koša. Po tem si lahko ogledate bitke vampirja za rešetkami in pojdite v naslednjo cono. To bo velika in čudovita dvoranarazlične dekoracije, vključno z gargojli. V središču je kamnit krog, desno navzdol po stopnicah. Če se spuščate po njem, lahko najdete truplo drugega kontrolnika in prsni koš s koristnimi predmeti.

Zaključek kampanje

V igri Skyrim Crypt se nočna praznina zapre, ko pritisnete gumb v sredini istega kamnitega kroga. To bi bilo treba opraviti z nalogo "prebujenja", ki vključuje iskanje načrtov vampirjev. Mreža na začetku lokacije se spušča in ostane le cesta naprej. Skupaj s pritiskom na tipko bo igralec moral premakniti streho, da bi sprostil skrivnostno žensko po imenu Sioran. Že dolgo spi in bo lahko po informacijah povedala informacije. Nadaljnji napredek bo omogočil raziskovanje severnih ruševin. Lahko se prosto gibljejo, dokler prehod ni ponovno zaprt z rešetko. Vrvica za premikanje ovire je v središču prostora. Po naslednjem prehodu bo igralec odprl zanimiv pogled - notranjost jame je opremljena z amfiteatrom z ognjenim krogom v notranjosti in na podstavku - prestol Draaure, za katerim je prsni koš. Tu je pot do izhoda, vendar je treba najprej opraviti test.

Sorodne publikacije