"Widget 3" je izmučeno telo pošasti. Kje dobiti tisto, kar je potrebno in za kaj gre?

Številne sodobne RPG so kraft vseh pomembnih predmetov. Mešalni sistem sestavin je zelo zanimiv v različnih projektih. V tem članku bo povedano, kje naj se v "Widgetu 3" prileže telo psa.

O igri

Witcher 3: Wild Hunt je igra vlog v podjetju CD Project RED, ki pripoveduje pustolovščine čarovnika Geralta, strokovnjaka za uničenje vseh vrst zlobnih bitij, ki ovirajo življenje poštenih kmetov in terorizirajo gozdove in polja . Jasno je, da storitve takšnega čarobnega Heathmana niso svobodne.


Ideja je sposojena iz spisov pisatelja Andrzeja Sapkowskega. Zgodba njegovega dela je bila podlaga za trilogijo "Witcher". Akcija poteka v odprtem svetu iger, ki je zelo podoben srednjeveški Evropi. Geralt, ki je posadil reševanje za nov oklep ali meč, nato za pijačo v redni bordel Novgorod, nenadoma dobi svojo glavno nalogo - najti hči cesarja Nilfgarde, ki se imenuje Ciri. Iz tega se začnejo prave pustolovščine beličastega ljubimca vseh igralcev. Igra v nekaj dneh vrtoglavo glavo navijači celotne serije. Hitro je postala ena izmed najbolje prodajanih projektov, dobila je visoke ocene v medijih za odlično grafiko, odlično igranje in premišljen bojni sistem. Zahvaljujoč dejstvu, da je tretji del igre že z odprtim svetom (za razliko od prvih dveh), pojavil množice goljufij, ki vam omogočajo, da hitro \ tkrmarite se po tako velikem zemljevidu, aktivirajte "Božji način" ali pa kar hitro.


Crafting Things

Pred vprašanjem, kako priti v poševnem telesu pošast v Widgetu 3, je treba razumeti, kaj je potrebno. Vse je preprosto: najpogosteje med prehodom mnogih misij bo protagonist potreboval veliko pomožnih gozdov, eliksirjev in seveda visoko kakovostnih oklepov in orožja. Na primer, za izdelavo čarobnih mečev in rokavic mora biti meso pošasti poravnano. Ta komponenta ni osnovna, ampak predstavlja reaktant za izvedbo kemične reakcije, brez katere ni mogoče.

Načini, kako priti do besnega telesa pošasti

V Widgetu 3 je iskanje dragocenega alkemičnega reagenta preprosto. Dovolj je, da vzamete nekaj nepotrebnih predmetov in jih razstavite. Ena od teh bo telo pošasti. Zlasti sestavina pade med razčlenjevanjem:
 • griffin peres;
 • prah žganja;
 • srce gargojla;
 • prah gargoyle.
 • Druga možnost je, da najdete telo pošasti v Widgetu 3 - da najdete mesto, kjer lahko izvlečete komponento v čisti obliki. Na primer, počistite žepke Nekker Monster. Iz nje padejo kremplji in rožnato steklo z nekaj bistva, ki je iskano ujeto meso.

  Recepti

  Ko gre za vprašanje, kje je "Witcher 3", da telo pošast prenese v zglajeno, je odločeno, da razumemo, kako ga uporabiti. Ta reagent ni vključen v vse recepte, ampak le nekaj. Na primer, rokavice šole Vovk alijekleni meč Najprej potrebujete 4 reaktante, druga samo eno. Ampak to ni vse, kar je potrebno. Podrobnosti lahko najdete v sami igri.

  Zaključek

  Pogosto igralci sprašujejo, kje se "Witcher 3" zapre v telesu pošasti. Ni jasno, zakaj igra ima težave pri iskanju te snovi. Dejansko je komponenta zelo pogosta. Samo, očitno, strast za pobiranje ne omogoča igralec, da tveganje in predmet uničenja nekaterih nepotrebnih element. Pravijo, in nenadoma potrebuje, pomembno, kjer bo koristen in bo prenehal padati v prihodnosti. Na eni strani preberite enako besedilo, lenoba, po drugi strani pa igra ni zanimiva, saj bo vse znano vnaprej. Na primer, v Skyrimu so začetniki skupaj zbirali Fat Troll. Prvič, zaradi posebnega imena snovi. Drugič, trolli v prvih različicah igre so se srečali zelo redko. Tretjič, spet bo nenadoma prišel prav. Tisoče memov o dovakinih so že dolgo pomislili, zbirke sladkih piškotov, knjig (ki jih ne bomo nikoli prebrali), vseh vrst dvuhmermsikemehanizma in alkimičnih komponent v omarah in predalnikih. In tudi veliko video posnetkov humorističnih vsebin o bitki stražarja z Dragonbornom, kjer so nasprotniki zamrznjeni, ko je igralec začasno ustavil, odprl inventar in zdaj bo jedel glavo sira, popil par ali tri funte in zdravil rane. Z "Witcher" teh šal, vsaj iz razloga, da so razvijalci našli način, da varno razpolagati z nihče ni potrebno junk ali najti vredenuporaba v obliki razstavljanja in preoblikovanja v ujeto telo pošasti. Kljub temu pa so igralci še vedno prišli do sestavljanke na temo, kje vzeti pijansko telo pošasti v pripomočku 3.
  Mogoče je zgolj igranje navade, da poberemo vse, kar je v zaporedju, in potegnemo v svoj dom. Ker je nastal v nekem starem Diablu, kot je bil okrepljen v Skyrimu, ostaja v Dragon Age: inkviziciji in v Widgetu 3, občasno muči Geralta z vsemi težavami, povezanimi z veliko nepotrebnega plena. Zato so igralci pogosto vprašani, kje najti umazano telo pošasti v pripomočku 3. In kriv za vse običajne človeške lenobe, saj je v resnici razstaviti nepotrebno zadevo enostavno. Vsakdo ima odlično igro.

  Sorodne publikacije