Kako nadgraditi svoj Xbox 360 sami?

Odgovornosti vsakega igralca vključujejo pravilno ravnanje s platformo. Nadzorna plošča za Xbox 360 je bistvena komponenta, brez katere konzole ni mogoče zagnati. Prav tako je v nekaterih igrah obvezna posodobitev, brez katere ne boste mogli igrati. Treba je omeniti, da če se odločite za nadgradnjo, se prepričajte, da bo strojna programska oprema LT verjetno vzletela, če je bila že nameščena.

Nadgradnja Xbox 360?

Posodobitev je prek spleta. Ampak, če nimate dostopa do interneta, vendar obstaja disk z igro, imate možnost nadgraditi Xbox 360 in igrati igro. Vendar pa morate biti pripravljeni: če je vaša konzola prepovedana zaradi piratstva, ne boste več mogli igrati na spletu, ker ne boste imeli dostopa do storitve Xbox Live. Na žalost ne boste mogli prikazati nadzorne plošče. Vsi poskusi spuščanja nadzorne plošče ne bodo privedli do želenega rezultata.


Sistemske posodobitve ne bodo vplivale na vdelano programsko opremo, vendar Microsoft občasno posodobi nadzorno ploščo, da zmanjša konzole iz LT-ja. Zahvaljujoč novi posodobitvi se predpona zazna na spletu in izgine, potem pa se Xbox ne more več rešiti iz te žalostne usode. Na podlagi tega nova različica Dashboard daje lastniku neskončne možnosti za izvajanje priljubljenih iger. Danes se Microsoft bori proti Freebootu za Xbox 360, vendar to ne pomeni, da ne boste mogli namestiti fribusa. Vendar bodite previdni, najprej morate najti informacije o novi različici nadzorne plošče. Ko namestite samo izdano različico, se lahko znebite vseh stvariizkoriščanje Freeboota, ker hekerji ne morejo fizično narediti nove različice.


Navodila za namestitev nadzorne plošče

Torej, kako nadgraditi nadzorno ploščo za Xbox 360? Če želite namestiti nadzorno ploščo, potrebujemo bliskovni pogon 200 MB ali več. Prenesite in razpakirajte datoteke iz arhiva v bliskovni pogon. Preselite mapo $ SystemUpdate. Priključite pogon USB na Xbox. Potem sprejmite posodobitev in počakajte, da se posodobitev konča. Če se predpona ne zažene, to storite sami. Končano! Uživate lahko še v igrah.
Nadgradnja nadzorne plošče, uporabnik prejme nove storitve in izboljšano obliko menija. Posodobitev odpravlja napake, ki so značilne za prejšnje nadzorne plošče. Nemogoče je, da ne omenjam vsebine. Po posodobitvi lahko odkrijete veliko novih aplikacij, ki vam bodo koristile.

Povzetek

Občasno na internetu so informacije o tem, kako nadgraditi nadzorno ploščo, skupnost velikodušno deli informacije in datoteke, kar bo začetniku olajšalo iskanje večkrat. Če vam ta posodobitev ne omogoča namestitve fribusa, potem ne boste mogli več časa brati Xbox 360. V vsakem primeru ne obupajte, če ne morete namestiti programske opreme Freeboot, se lahko sčasoma znova veselite življenja med igranjem vaših najljubših iger.

Sorodne publikacije