Kako narediti rezanje iz pesmi doma?

Mnogi od nas ljubijo glasbo in so drugačni. Na neki točki je vprašanje, kako narediti rezanje pesmi. V tem članku bomo podrobno opisali vse podrobnosti tega procesa, tako da boste lahko načrt izvedli čim prej.

Kako narediti rezanje pesmi?

Obstaja več načinov navajanja in lepljenja avdio posnetkov - prenesite specializirano aplikacijo na osebni računalnik, telefon ali uporabite spletno storitev. Najbolj uspešen način dela z glasbenimi datotekami je namestitev posebnih programov.
Obdelava zvočnih datotek neposredno v avdio stvaritve je neprimerna, ker za to nimajo potrebnih nastavitev. Treba je omeniti nekaj priljubljenih in udobnih programov za delo z zvočnimi datotekami. Audacity Ta program ponuja vrste dela z glasbenimi datotekami v polnem obsegu. Program nima posebnih kompleksnih orodij za lepljenje in rezanje avdio datotek. Vse te operacije lahko izvedete z enim orodjem Select. Na posebni orodni vrstici so posebni gumbi za lepljenje in rezanje glasbenih datotek - Škarje, Kopiraj, Vstavi, Trim. Njihova uporaba pa se bistveno ne razlikuje od uporabe funkcije "Izbira", ki se lahko uporablja sočasno za vse zgoraj navedene operacije. Orodna vrstica se nahaja na desni strani vrstice za predvajanje.


Wavosaur Aplikacija, katere vmesnik je zelo podoben starejšim različicam Audacity. Rezanje in lepljenje avdio datotek poteka na enak način kot v njem. Čeprav obstajajo vidne razlike s prvotno aplikacijo. Z desno miškino tipko se izvedejo zahtevani ukrepi: obstajajo funkcije kopiranja, rezanja in vstavljanja fragmentov avdio datotek. Mp3 rezalnik. Ruski jezik je odsoten in ta program je plačan, vendar je popoln, če se sprašujete, kako narediti odrez pesmi. Program ne vzame veliko spomina in je jasen v svoji aplikaciji. Predstavlja okno, znotraj katerega se nahaja zvočna datoteka. Program ima devet gumbov z vsemi potrebnimi funkcijami in gumbom za glasnost.


Kako narediti rezanje pesmi z uporabo VKontakte?

Veliko jih je treba ustvariti nit. Na primer, rez je idealen za diaprojekcijo, kjer se mora pomen slik ujemati z glasbo v ozadju. Če ne želite prenesti nobenega programa, vendar se še vedno sprašujete, kako odrezati pesem, lahko obiščete to družabno omrežje in najdete v razdelku aplikacije za igre, da ustvarite rez, bo to ena prvih. Obstajajo tudi posebne spletne strani za podobne namene.

Na koncu

Upamo, da vam je bil članek všeč, kako narediti rezanje pesmi. Ta spretnost vam bo zagotovo pomagala pri organizaciji različnih dogodkov, vse do predstavitev v obrambi dela, saj je izbran zvočni posnetekpot do uspeha.

Sorodne publikacije