Kako narediti lastno vizitko v ilustratorju

V sodobnem poslovnem svetu si je težko predstavljati polno delo brez uporabe promocijskih materialov. Izmenjava, distribucija potrebnih informacij je način za promocijo izdelkov na trgu trženja, možnost za osvojitev novih strank.

Kako izdelati vizitko

Sodobni poslovni odnosi vključujejo izmenjavo informacij, za kar so izumili vizitke. Določite lahko veliko uporabnih informacij, vključno z informacijami o samem podjetju, specifičnosti njegovega delovanja in naslovu podjetja, njegovih telefonih. Spregovorimo o tem, kako narediti postavitev v ilustratorju velike velikosti. Za tiskanje morate najprej razmisliti o oblikovanju, pobrati tesen karton ali oblikovati papir, ga dodati prvotnim podrobnostim, izvesti laminacijo.


Večina vizitk se uporablja v poslovnem svetu. Primerni so za poslovneže, naročajo jih predstavniki trgovin, kozmetičnih salonov, kavarn, vodovodnih napeljav. Obstajajo osebne izkaznice, ki jih naročijo vadbeni notarji, zdravniki, fotografi, psihologi itd. Ko ga oddate stranki, mu lahko posredujete vse potrebne informacije in telefon pustite "dolgo časa". Poskusimo ugotoviti, kako narediti postavitev vizitk v ilustratorju. Najprej morate ustvariti delovni prostor za to. Potrebujete blida (odhodi), kot tudi pravilne dimenzije (privzeto 90 do 50 mm).
Širina 4 mm bo zadostovala za vsako tiskanje. "Illustrator" je program, v katerem rastergrafike so lahko različna dovoljenja. Glede na to, kako narediti vizitko v Illustratorju, ugotavljamo, da je sposobna prikazati uvoženo grafiko v realnem smislu na delovno območje. Najprej morate narediti ozadje vizitk. Medtem ko govorimo o tem, kako narediti vizitko v Illustratorju, ugotavljamo, da obstaja več pravil za njihovo izdelavo:


 • Dovoljenje dokumenta je bolje dati vsaj 300 dpi.
 • Najbolje je uporabiti profil CMYK - najbolj natančno prenaša barve.
 • Ustvarjanje grafične podobe

  Kako narediti vizitko v ilustratorju z besedilom določene pisave? Če želite to narediti, odprite File - Place, poiščite ozadje ozadja. Postavimo ga v središče, nato pa ga blokiramo. Za izbiro pisave uporabite ploščo Znaki. Po želji, dopustna prilagoditev velikosti, razdalja med črkami. Napis se razširi, prevede se v krivuljo Type - Create Outlines. Nato izberite predmete, logotip, oblike, jih povežite s kompleksno sliko: Objekt - Sestavljena pot - Make. Če v teku dela obstajajo dodatne skupine, se z njimi znebite z uporabo Object-Ungroup. Pojavi se vektorski objekt, v katerem so številke in logotip, lahko se napolni z določeno teksturo.

  Če povzamemo

  Analizira, kako narediti vizitko v Illustratorju, ugotavljamo, da lahko vsak povprečen uporabnik osebnega računalnika opravi takšno nalogo. Dokončana postavitev se lahko natisne na barvnem tiskalniku, kar prihrani čas in denar. Trenutno so vizitke obvezen atribut vsakega poslovnega subjekta, kar kaže na njegovo željo po vzpostavitviodnosov s poslovnimi partnerji. Zato je pomembno razmisliti o vsakem elementu kartice, tako da je največja količina koristnih informacij, ki so pozorne na oblikovanje.

  Sorodne publikacije