Kako narediti neskončno ogrevanje v CS: GO. Navodila po korakih

Za uspešno igranje CS: GO strežnikov morate raziskati lokacije in razumeti glavno mehaniko igre. V ta namen je bil ustvarjen poseben način "Warmer". Tukaj lahko trenirate in se spoprijateljite s svojimi prijatelji ali pa na svojih robotih izboljšate svoje sposobnosti. Toda v tem načinu obstaja ena pomembna pomanjkljivost. Ovoj traja največ eno minuto. In v tako kratkem obdobju, novice ni verjetno, da se naučijo kartice ali razumeti mehanike. Toda ne bodite vznemirjeni, ker obstaja en učinkovit način, kot v CS: GO, da bo trening neskončen in o tem boste izvedeli iz našega vodnika.


Navodila po korakih

Kako narediti CS: GO brezkončno ogrevanje? Najprej morate zagnati igro in ustvariti strežnik z roboti, ali pa lobby za bitke s prijatelji. Podobne akcije so na voljo igralcem samo z namestitvijo uradne različice igre. Zato je čas, da lastniki piratov razmišljajo o nakupu nove vsebine. Če želite ustvariti strežnik, morate prenesti program SteamCMD. Če že imate to vsebino, potem lahko greste na naslednjo fazo, kako v CS: GO, da bo vadba neskončna. Če ne, potem je čas, da namestite dodatno programsko opremo. Nato odprite igralno konzolo. To storite tako, da izberete »Možnosti igre«. Poiščite postavko »Vključi konzolo« in postavite besedo »da« pred njo. Nato se vrnite v igro in pritisnite tipko "~". Nato v odprto polje zapišemo naslednji ukaz: sv_cheats 1. S tem se odpravijo omejitve igre za vnos kod za goljufanje.


Kot v CS: GO vklopite neskončno ogrevanje: Nadaljevanje

Nato morate odstraniti robote. To lahko storite z ukazom ukazne mize. V ta namen pritisnite tipko ~ in vnesite naslednji niz simbolov: bot_kick. Seveda, lahko pustite nasprotnike, vendar je malo verjetno, da bi vam tiho pogledal lokacijo. Najbolje je, da se najprej znebite robota in se navadite na območje, nato pa vrnete sovražnike na bojišču. To lahko storite vse skozi isto konzolo. V ta namen zapišite ta ukaz: bot_add. Hkrati pa lahko, če želite, sami izberete število in značilnosti dodanih robotov.
Zdaj moramo povečati trajanje naše vadbene bitke, ki se v igri imenuje ogrevanje. Ekipa na neskončnem ogrevanju v CS: GO izgleda takole: mp_warmuptime X, kjer je X želeni čas. V tem primeru lahko nastavite poljubno trajanje načina. Ne pozabite, da so razvijalci pozorni na skladnost s pravili v igri, uporaba goljufije pa lahko povzroči blokiranje računa. Zato, preden aktivirate neskončno ogrevanje, je najbolje, da greste brez povezave. Naslednji ukaz, ki naj bi bil zapisan v ukazni mizi, bo: mp_do_warmup_offine 1. Po tem, vse, kar je treba storiti, je, da zaženete način ogrevanja. Znova odprite ukazno mizo in vnesite naslednji ukaz: mp_warmup_start. Po tem, lahko neskončno sprehajaš in raziskuješ karte igre.

Stop način

Zdaj, ko veste, kako narediti CS: GO delo neskončno, je čas, da se naučite, kako se iz njega izvleči. Izklop pa bo veliko lažje kot tek.To storimo tako, da se znova vrnemo na konzolo za razvijalce in predpišemo naslednji ukaz: mp_warmup_end. Po tem se bo ogrevanje končalo, tako da boste lahko šli na igralne strežnike in pokazali svoje sposobnosti v bitkah s pravimi nasprotniki.

Sorodne publikacije