Digitalna predpona DVB-T2: pregled in povratne informacije

Kljub široki uporabi mobilnih pripomočkov za zabavo, kot so tablice in pametni telefoni, televizorji (in televizija kot celota) ostajajo ne le glavni viri informacij, temveč tudi zabavni centri. Če pogledate na trg TV-Devaysov, bomo videli, da je poln vseh vrst "pamet", 3d-vizualizatorjev, ne glede na diagonale in slike za vsak okus, do ultra visoke ločljivosti.

Tisti, ki se ne mudi za nakup visokotehnološke televizije, ampak se želijo vključiti v vse digitalne dodatke, kot alternativo lahko svetujete zelo preprosto in popolnoma sprejemljivo rešitev za povprečnega uporabnika - to je predpona za digitalno TV DVB-T2 (ruski standard za radiodifuzijo). Praviloma je majhna škatla, ki bo skromno stala blizu vas na televiziji in oddajala digitalne kanale, ki so bili prej nedostopni.


Razmislite o najboljših predponah za digitalno digitalno televizijo DVB-T2: ocene in ocene, prednosti in slabosti ter mnenja strokovnjakov v tej industriji. Vse spodaj opisane modele lahko enostavno najdete na domačem trgu gospodinjskih aparatov in elektronike. Poleg tega so vse naprave dobro prilagojene ruski realnosti in jih je enostavno povezati in upravljati.

MDI DBR-501

Ta digitalni televizijski sprejemnik DVB-T2 je narejen na Kitajskem, zelo skromen, hkrati pa je tudi vsestransko velik. AtPlastični ohišje tega miniaturnega sprejemnika ne bo videlo nič odveč, samo najbolj potrebno: gumb za vklop, mini-USB vmesnik, HDMI izhod in kompozitni vhod za stare televizorje.


Glavno krmiljenje se izvaja s pomočjo IR daljinskega upravljalnika, prenosni senzor za sprejem pa se lahko pritrdi na vsako primerno lokacijo. Največji doseg "strel" DPU - približno 35 metrov, kar je več kot dovolj za srednji prostor.

Značilnosti naprave

Poleg tega ima digitalni televizijski sprejemnik DVB-T2 DBR-501 dokaj dobro nastavitev za svoje dimenzije: polnilec 5V (adapter), večnamensko nadzorno ploščo, daljinski infrardeči senzor z zanko in standardni kompozitni kabel ("tulipan"). O sliki visoke ločljivosti (HD) ne prihaja iz skromnega nabora čipov, ampak za stare televizorje je to. Lastniki se večinoma pozitivno odzivajo na modele. Tu je dostopna cena in razpoložljivost vseh potrebnih vmesnikov ter priročno upravljanje z bogatim daljinskim upravljalnikom. Nekateri se pritožujejo zaradi zelo skromnega nabora kodekov, ki bere dobro kot AVI, tako da je MP4 in ostalo z zavorami ali celo brez zvoka. V drugem primeru je MDI DBR-501 zelo dober DVB-T2 digitalni televizijski sprejemnik. Za televizorje z večjo diagonalo, nakup ni smiseln, zaradi pomanjkanja HD-overclocking, no, za srednje in majhne zaslone naenkrat. Približna cena - okoli 1500 rubljev.

BBK SMP123HDT2

Digitalni TV-sprejemniki DVB-T2 iz VVK so bili vedno uporabljenidobra priljubljenost pri ruskem potrošniku. Model SMP123HDT2 ni bil izjema, cena in donos pa sta se dobro kombinirala. Gadget je zelo enostaven in intuitivno prilagodljiv, zato ne bi smelo biti težav pri povezovanju in uporabi.
Ohišje je izdelano iz trpežne plastike, ki se med delovanjem praktično ne segreva. Kar zadeva vmesnike, imamo tukaj standardni set-composite output in HDMI-port. Poleg tega prisotnost USB-out omogoča gledanje videov iz medijev tretjih oseb. Lastniki se zelo toplo odzivajo na model, kjer so glavni argumenti za nakup postali cena, ne pa zmožnosti vsakega pripomočka (kar je precej na ravni). Nekateri se pritožujejo zaradi prosojnosti predpone za video formate (brez podpore kodeka AC3), vendar je to problem vseh naprav takega načrta v tem segmentu. Ocenjeni stroški - približno 1000 rubljev.

ORIEL 963

To je eden izmed najbolje prodajanih modelov na domačem trgu te vrste tehnologije. Ena od glavnih prednosti predpone je enostavna nastavitev in zanesljiv sprejem digitalnega signala. Pripomoček izgleda odlično tako na izhodu HDMI kot na SCART-ju s kompozitom ("tulipan"). Preden priključite digitalni sprejemnik na digitalno televizijo, bodite posebej pozorni na to barvo.
Poleg tega je ohišje modela izdelano iz aluminija, zaradi česar je pripomoček ne samo zaščiten pred praskami in drugimi manjšimi poškodbami, ampak tudi močno izboljša prenos toplote celotne konstrukcije. To pomeni, da je po daljši uporabi dovolj, da onemogočite predpono za nekaj minut in skoziza zelo kratek čas se bo popolnoma ohladil.

Mnenje uporabnika

Lastniki so precej dobri glede modelov. Cenili so enostavnost nastavitve konzol, dober sprejem v HD ločljivosti in prisotnost lepe kovinske torbice. Poleg tega je pripomoček prikrajšan za težave, ki so obremenjene z zgoraj opisanimi napravami, torej v nasprotju z kodeki. Nekateri lastniki ropajo na komaj slišnem škripcu, medtem ko delajo na predponi, vendar tega trenutka ni mogoče imenovati kritičnega, razen tistih, ki radi spijo pri svojem najljubšem videu. Približna cena - približno 1700 rubljev.

Sorodne publikacije