Kako namestiti igre iz bliskovnega pogona na PS3 in jih nato zagnati

PS3 je predhodnik trenutnega PS4 in spada v sedmo generacijo konzol. Vredno zaslužijo, kljub dejstvu, da je trg iger je zdaj bolj v povpraševanju kot četrti "stanovanje", priljubljenost tretjega še ni prišel ven. Še vedno se uporablja po vsem svetu. Njene različne funkcije ji bodo zelo verjetno pomagale, da bo dolgo ostala na površju. Uživate lahko v gledanju filmov, poslušanju glasbe, brskanju po internetu in celo obešanju na YouTubu!

Vendar pa je v mnogih pogledih njegova privlačnost za trenutno občinstvo PS3 izključno potrebna. Seveda se zdaj mnogi od njih postopoma prenesejo na naslednjo generacijo. Vendar pa nekateri ostajajo zvesti prvotni konzoli.


Poleg tega lahko uporabniki zaradi strojno-programske opreme nameščajo igre na PS3 iz bliskovnega pogona. Kako je to mogoče storiti, je pojasnjeno v tem članku.

Zakaj uporabljati to metodo?

Kljub vsem prednostim predpone, je glavni problem za igralce, zlasti za tiste, ki živijo v CIS, v visokih stroških uporabe. Dejstvo je, da je za vsako regijo (ameriški segment, evropski segment, ruski segment, japonski segment itd.) Določena njena cena. V naši državi se licencirane kopije iger prodajajo po precej visokih stroških. To je odvisno od razmerij med rubljo in dolarjem. Če v letu 2017 stroški v ameriški trgovini ostanejo skoraj nespremenjeni, potem je v Rusiji opazno vzletelo. To je toZaradi te težave se vedno več uporabnikov zanima, kako namestiti igre iz bliskovnega pogona na PS3. In to sploh ne preseneča. Konec koncev, to vam lahko prihrani veliko denarja. Recimo, da to zahteva posebno firmware za vašo predpono. Vendar pa za vsak pripomoček ni vredno temeljito obravnavanje. Tako lahko na primer že zlomite PS3.


Priprava konzole

Ne pozabite na vdelano programsko opremo, da je nemogoče reči vsaj nekaj besed o tem, kaj je to in kje je mogoče dobiti. Vsak standardni PS3 ima tovarniško namestitev, ki jo varuje pred piratstvom. Zato praktično kakršne koli manipulacije z bliskovnim pogonom postanejo nemogoče. Če želite to narediti, morate namestiti strojno-programsko opremo po meri in tako omogočiti dostop do zunanjih nelicenciranih medijev. Zdaj ga lahko postavite na skoraj vsako konzolo. Edina različica, ki še ni dobila nadgradnje, je Super Slim, izdana na zahodu sedme generacije. Po uspešni zamenjavi programske opreme lahko delate z zunanjimi nosilci. Ali bo zdaj mogoče zagnati igro na PS3 iz bliskovnega pogona? Še ne.

Formatirajte zunanji medij

Za pravilen zagon igre iz bliskovnega pogona na PS3, je potrebno neposredno pripraviti zunanji medij za nadaljnje delovanje. Pravilen format datoteke je zelo pomemben, saj drugače vaša konzola ne bo mogla pravilno prešteti informacij. Flash pogon lahko formatirate sami, z uporabo računalnika ali prenosnega računalnika. Zelo pomembno je, da shranite vse datoteke iz vašega pogona na nekje drugje. Ko bodo oblikovane, bodo izbrisane.Datotečni sistem naj se imenuje FAT32.
Ko končate (priročnik za oblikovanje lahko najdete v prostem dostopu), ustvarite mapo na čistem bliskovnem pogonu. Imenovati ga je treba Igre. Tukaj boste morali ponastaviti vse datoteke, ki jih boste kasneje prenesli. Sedaj morate razmisliti, kako namestiti igro na pomnilniški pogon, tako da jo lahko predpona vidi. Če želite to narediti, naložite datoteko, običajno s katerimkoli torrentom, ki vam ustreza. Nato preverite vse, kar ste prenesli. Pomembne mape z imeni PS3_GAME in Usrdir so za vas pomembne. Če ni v njej, potem ta porazdelitev ni primerna za prihodnjo uporabo. Prav tako je vredno opozoriti na dejstvo, da v imenih ni ruske abecede. FAT32 ima omejitev datotek le štiri GB. Za beleženje datotek, ki presegajo dimenzije, mora biti program Split4GB.

Zagon in namestitev datotek

Zdaj pa si poglejmo postopek nameščanja iger na PS3 iz bliskovnega pogona. Če bi bilo vse zgoraj navedeno jasno, potem je naslednji korak zagon programa Multiman. Odprla bo vse datoteke, posnete na bliskovnem pogonu, in jim pomagala prepoznati. Prav tako se prepričajte, da vnaprej povlečete naslednje programe: Blackb0xFTP, OpenManager in TotalCommander. Treba jih bo kopirati na PS3, potem pa bomo imeli priložnost namestiti piratske datoteke.

Če povzamemo

Zdaj poznate algoritem, kako namestiti igre iz bliskovnega pogona na PS3. Sistem varstva soglasnikov se nenehno izboljšuje in zapleten.Vendar pa je v primeru PlayStation 3. Skoraj vse različice so bile vdrle s silo. Seveda ne pozabite na Super Slim. Priporočljivo je, da obišče zabavo in izbere predpono, ki je izšla malo prej. Ti preprosti nasveti so oblikovani tako, da pomagajo tudi brez izkušenim uporabnikom, da shranijo svoje finance in uživajo v odličnih video igrah.

Sorodne publikacije