Pomivalni stroj Candy: Pregled, specifikacije, navodila, pregledi

Bodi ljubica prej ali slej utrujena od pranja posode z rokami. Zato mnogi razmišljajo o nakupu pomivalnega stroja. Na žalost je blagovna znamka v Rusiji nepriljubljena in nepriljubljena, v resnici pa to podjetje odlikuje ustvarjanje ogromne količine tehnologije. Velika proizvodnja, pa tudi uvoz blaga. Pomivalni stroji tega proizvajalca bodo zadovoljili vsako osebo. To preverite po branju tega članka. Prikazani bodo pregledi nekaterih modelov, njihove prednosti in slabosti. Posebna pozornost v besedilu je namenjena nekaterim namiznim modelom, ki so lahko svojim lastnikom prinesli maksimalno kompaktnost. Če primerjate veliko analognih naprav, ki jih ustvarijo druga podjetja, in jih prodajate po približno enakih cenah, potem so sladkarije (ocene to potrjujejo) priporočljive. Treba je opozoriti, da je v njih veliko bolj pozitivnih vidikov kot slabosti. Če vas zanima, se lahko obrnete na neposreden pregled modelov.

Izbira modela

Naprava je polne velikosti, ozka in kompaktna. Prva dela z 12-15 cikli jedi. Značilno je, da so takšne naprave kupljene za vzdrževanje družine 4-5 ljudi. En dan na dan bo dovolj za obvladovanje onesnaženja.

Ozki stroji so namenjeni za 6-9 kompletov posod. Idealne so za majhno kuhinjo. Cenejša od prve možnosti je skoraj 15%. Kompaktno delos 4-6 množicami. Ta možnost je najcenejša. Tako majhne dimenzije, da bo enota prilegala v omarico ali na steno. Kot je za porabo vode in električne energije, nato pa v enem ciklu stroj bo uporabil od 8 do 17 litrov vode. Potreba po električni energiji je 0,4-0,8 kw. Učinkovitost naprav prikazuje lestvica: A je najboljša, G je najnižja poraba električne energije. Če želite najboljšo kakovost pranja, vendar stroški in električna energija ne bodo pozorni, potem morate kupiti napravo razreda A. Stroji za pomivanje posode "Kandy" je za vsak okus.

Vsi stroji so funkcionalni, tudi tisti, ki so proračunski. Kakovost pranja vseh je opazno drugačna. Nekateri modeli prejmejo le pozitivne povratne informacije, drugi pa nasprotno. In kaj natančno bomo analizirali naslednje članke. Če vas zanima, morate prebrati pregled.

Pomivalni stroj Candy CDP 460907

Stroj je zelo majhen. Zaseda le 45 cm. Lahko ga postavite poleg slušalke, ki bo izgledala odlično. Primeren bo za majhno število skodelic in plošč, ki jih lahko sestavite čez dan v majhni družini (za dve osebi). To je popolnoma oprano, tudi če uporabljate napravo s poceni tabletami. Če želite shraniti, ga lahko priključite na vodovod. Številne hostese to napravo imenujejo čudovito pomočnico.

Prednosti modela

Ta majhen pomivalni stroj Candy (pregled je sporen) zagotavlja dobro kakovost pranja. Vendar pa je treba razumeti: tisto, kar je močno zaprto ali pečeno, se mora predhodno prati. Ampak na splošno jelogično, saj je takšno onesnaženje včasih težko odstraniti tudi v ročnem načinu. Lahko uporabiš tablete. Sol in druga kemija lahko hudo poškodujeta osebo in jedi, zato je delo s takimi napravami nevarno. Tablete so najoptimalnejši rezultat, glede na to, da so z njimi malo razburjenja.
Košara, ki je potrebna za posodo, je nastavljiva po višini. To je zelo priročno, zlasti pri polaganju plošč in drugih pripomočkov.

Slabosti modela

Njegova velikost, čeprav majhna in logično, bi jo bilo treba označiti kot prednosti, vendar so številne označene kot slabosti. Pogosto kupci pravijo, da je naprava 60 cm bolj udobna kot podobna. Zaslon je odsoten, zato je zelo neprijetno slediti, koliko je ostalo do konca procesa pranja. Telo je zaščiteno pred iztekanjem vode, vendar se lahko cev razpoči precej hitro. Zato morate biti čim bolj previdni. To se lahko zgodi v vsakem trenutku.

Candy CDCF 607

Kompaktni pomivalni stroj CDCF 607 je primeren za tiste gospodinje, ki želijo več časa preživeti na sebi in ne poškodovati manikure s stalnim pranjem posode. Namizna različica je primerna za manjše prostore. Namestite ga lahko na katero koli površino. Še posebej bo naprava primerna, če dekle živi sam in kuhano kar nekaj. Zmogljivosti ne navdihujejo optimizma, vendar je dovolj šest kompletov. Vključen je priročnik za pomivalni stroj za sladkarije.

Kar zadeva odpravo onesnaženja, je vse na višji ravni. Stroj ne dela hrupa in ne hiti. LahkoPoiščite nekaj komentarjev o tej napravi, to je, da stroj ne ravna z umivalnikom. Da bi se rešili tega problema, je treba kupiti samo dober detergent. Za bachelors je ta naprava popolna.

Prednosti stroja

Lahko se namesti tudi pod umivalnik. Če obstaja takšna želja, vendar mesto še vedno ni dovolj, potem je dovoljeno, da pokličete vodovod, tako da je vse pravilno reciklirati. Deluje brez napak vsaj šest mesecev, zato se lahko ta možnost šteje za zelo pozitivno. Pogosteje se tehnika praktično pokvari takoj po koncu garancijske dobe, vendar je več lastnikov zadovoljnih s tem. Z dobro nego opreme, brez težav. Plošče se izperejo skoraj do sijaja. Če držite prst na njih, lahko slišite škripanje.

Slabosti modela

Potrošniki svetujejo: ob nakupu je vredno preveriti cev. Pogosto ga poveljnik ne more povezati od prvega. Zaradi tega se lahko pojavi nelagodje. Pokrov je pretesen. Mnogi se sprašujejo, če je to všeč biti poročen na zabavi. Če ljubica sprejme goste, količina pomivalnega stroja ne bo dovolj. Na žalost si morate umiti roke z rokami.

Candy CDCF 6S 07

Pomivalni stroj je res dober. Ima slabosti, vendar ima več prednosti. Za 15-16 tisoč rubljev je težko zahtevati nekaj kakovostnega. Na žalost se naprava ne more pohvaliti s svojo tiho, kot se sliši. 53 dB, ki so navedeni v tehničnem potnem listu naprave, so zelo opazni ponoči, zato morate vrata kuhinje zapreti. Izračunanopomivalni stroj za 6 kompletov. "Hura" skriva okoli 12 krožnikov z žlicami in vilicami. Naprava ima veliko načinov delovanja: od normalnega do intenzivnega. Poleg tega je vgrajena tudi občutljiva možnost, vendar jo lahko preverijo samo tisti, ki imajo lastno programsko opremo. Garancija velja za leto uporabe. Toda potrošniki trdijo, da se naprava po 6 mesecih pogosto pokvari. Brezplačno zamenjajte drugo napravo, vendar ne veste. Mojstri pogosto poskušajo dokazati, da gre za lastnika.

Prednosti modela

Mnogi ugotavljajo, da je ta naprava med drugimi stroji proizvajalca najbolj uspešna. Nekateri kupujejo več modelov: za dajanje, za dom in delo. Odlično opere vse kontaminacije, če jedi niso zelo požgane ali niso posušene, kot mizarsko lepilo. Namesto običajnega praška lahko uporabite posebne tablete. Z njimi je lažje upravljati in so priročni. To pravijo potrošniki. Če stanovanje ima vročo vodo, je bolje, da povežete pomivalni stroj z njo, potem bo mogoče prihraniti veliko električne energije. Če sodijo po navodilih, nato vlijte v napravo lahko vodo s temperaturo do +60 stopinj.

Slabosti modela

Majhen pomivalni stroj se ne razlikuje po zanesljivosti. Mnogi ugotavljajo, da ne bo preprečila dodajanja togosti. Ne skočite kot pralni stroj - to je dobro. Časovnik je nastavljen preveč. Mnogi ga ne potrebujejo, toda tisti, ki imajo dvotarifni števec, se bodo morali ukvarjati z njegovim delom. Šum je še ena pomanjkljivost avtomobila. Vnačelo, mnogi zaprejo oči, da ta odtenek, kot je naprava očisti jedi za lastnika, tako da se lahko tolerira.

Candy CDI P96

Ta majhna posodica za pomivanje poskrbi za veliko ljudi, ki imajo majhno kuhinjo. Vendar pa deluje le na 6 nizov, saj njegove količine ne dovoljujejo drugega. Dela z njimi popolnoma. Mnogi opažajo, da bi ta model komaj vzel, če bi bila zid dovoljena. Kaj povzroča takšne vtise? Če morate umiti lonec, je treba omeniti, da kamera ni več na mrazu. Dajanje jedi v več plasti je prepovedano. Za več podrobnosti o tem in razlogih preberite navodila. Odlično pranje. Včasih pride do težav pri pranju porcelana, stekla in kovinskih naprav. Niz programov je za mnoge privlačen, porabi vire skoraj na minimum. Če bi proizvajalec plačal več časa za zanesljivost naprave, potem bi uživala velik uspeh.

Prednosti modela

Naprava ima tehnologijo "Aquastop", ki bo s poplavami zaustavila pretok v kuhinji. Ta stran je uporabna in mnogi pravijo, da je popolnoma prilagojena njenemu poslanstvu. Obstaja toliko načinov, da bo dovolj za vse priložnosti. Opozoriti je treba, da obstaja tudi hiter ponor. Naprava poroča tudi, ali je sol ali sredstvo za izpiranje zmanjkalo. To je zelo priročno.

Slabosti naprave

Ker kamera ni zelo široka, nima velikih predmetov. In če pridejo, se ničesar ne da nastaviti. Kondenzacija Sušenje ne deluje, kot jevse traja zelo dolgo. Mnogi kupci ugotavljajo, da bi se jedi na mizi posušile. Črpalka je preglasna. Poleg tega se pogosto zlomi, kar prinaša veliko neugodja.

Candy CDP 4709

O pomivalnem stroju, na žalost, najpogosteje obstajajo le negativne ocene. Zakaj? Kupila se je, da bi se rešila težav s pomivanjem posode, potem pa se je izkazalo, da so se resnični problemi šele začeli. Mnogi kupci opazili, da s svojimi nalogami naprava ne more obvladati. Naprava stane približno 20 tisoč rubljev. Trlja nekaj ur, toda po tem se mora potopiti. Raid ostaja. Razčlenitve so še ena tema za negativne ocene. Naprava se pogosto zlomi, prižgejo se indikatorji. Pri črpalki se lahko pojavijo težave. Storitveni center se ne mudi, da bi pomagal z okvarami, bo moral predolgo čakati na zamenjavo. Ta avto nikomur ni svetoval. Očitno ga je treba izboljšati.

Prednosti modela

Tudi s tem, kar je bilo opisano zgoraj, ima ta naprava svoje prednosti. Kaj si ti? Kompaktna naprava. Ta prednost se imenuje najbolj uspešna. Popolnoma se ujema z vozlom med oknom in mizo, če je med njimi majhen prostor. Hrup je res na nizki ravni, kot je rekel prodajalec. Vendar mnogi pravijo, da bi bilo bolje igrati nekakšen hrup, kot delati slabo. Obstaja veliko programov. Obstaja veliko funkcij, vendar se je izkazalo, da je res - to so dumbbells. Stroj se bori s svojo nalogo.

Slabosti

Ko je garancija zaključena, naprava pogosto ne deluje. Mnogi kupci pravijo, da bi bilo bolje, če bi nekaj vzelinemška naprava z veliko manj težavami. Napake v pomivalnih strojih s sladkarijami ne prinašajo veselja. Pogosto so povezani z dejstvom, da navodila niso v celoti upoštevana. Vsebuje podrobne varnostne informacije, opis nadzorne plošče in zlasti zahteve za nastavitev jezika pred prvo vključitvijo, podana so priporočila za uporabo soli, sredstva za izpiranje in detergentov. Podrobno so opisane zahteve za nalaganje posod, prilagajanje naprave za mehčanje vode. Zelo pogosto avto trpi zaradi prevelike togosti. Kakovost pranja, kot je bilo že omenjeno, je na slabi ravni. Kava ni sprana, tudi maščobni in lahki. Nekateri kupci opozarjajo, da je pred pranjem potrebno predhodno očistiti krožnike, toda zakaj potrebujete pomivalni stroj v tem primeru?

Sorodne publikacije