Novo "Cheri Tiggo 5": Pregled lastnika

Pred časom so se na Kitajskem v nadgrajeni različici pojavili modeli avtomobilov znamke Chery Tiggo. Natančneje, ti modeli so začeli prodajati pred dvema letoma. Toda kitajski proizvajalci so se odločili za popolno spremembo avtomobila, saj prejšnja različica ni posebej zainteresirana za kupce. Katere so prednosti in slabosti novega avtomobila? Ta članek podrobno opisuje vse podrobnosti. Opisani bodo tudi pregledi lastnikov "Cheri Tiggo 5".

Nov videz Chery Tiggo

Prvič, kako izgleda nova različica. Njena vrsta se je bistveno izboljšala. Na prvi pogled nenavadni žarometi pritegnejo pozornost, tako da niso podobni prejšnjim, imajo posebno obliko. Enako lahko rečemo za rešetke in meglenke: zdaj so dopolnjene s črtami z diodami in izgledajo zelo elegantno.


Poleg tega posebnega šarma je videz stroja masiven odbijač in kovinska kolesa na kolesih. Kar se tiče telesa, se zdi, da ni nič posebnega. Vendar je treba omeniti, da so oblikovalci poskušali zagotoviti ta del avtomobila s svojim edinstvenim šarmom, ki ga v prejšnji različici ni bilo. Na trgu lahko najdete avtomobile različnih barvnih različic. Povratne informacije lastnikov "Cheri Tiggo 5" so bile večinoma pozitivne.

Notranja dekoracija in udobje nove različice

Zdaj podrobnosti o kabini naprave posodobljenega avtomobila Chery Tiggo. Tukaj je predstavljena glavna predstavitev, ki je osredotočena na vserazvijalci so ji jo dali. In tisto, kar izgleda kot avto, to je dizajn, se je izkazalo za manjše. Slog, v katerem je notranjost izdelana, lahko samozavestno imenujemo povsem tradicionalna. To dokazujejo lastnikove izjave o "Cheri Tiggo 5". Salon je opremljen s posebno armaturno ploščo. Dopolnjuje ga multimedijski center in zaslon na dotik. Ločeno je treba omeniti navigacijski sistem, kamero za pogled od zadaj. Obstaja še nekaj drugih naprav, ki omogočajo udobno potovanje in so zelo udobne za voznika.

notranja obloga se razlikuje od prejšnje različice višje kakovosti. Pragovi so opremljeni z LED osvetlitvijo, vsi sedeži pa so pokriti z moderno in originalno oblogo. Poleg omenjenih inovacij, kot je zagotavljanje stol za voznika s posebnim avtomatskim pogonom, poseben gumb za zagon motorja in možnost vstopa v salon brez ključa. Tako lahko notranjost nove različice Chery Tiggo imenujemo skoraj popolno ali zelo blizu tega. Ampak še vedno, seveda, ni brez nekaterih slabosti. Mnenja lastnikov Chery Tiggo 5 imajo podobne informacije.

Dimenzije in prostornine

Če govorimo o dimenzijah nove različice Chery Tiggo, ta kazalnik za kupce ni zelo pomemben. Bolj se zanimajo za druge značilnosti tega avtomobila. Zato se niso spremenile. Natančneje, dimenzije v posodobljeni različici, kot prejšnje, so naslednje (v mm):
 • dolžina indikatorja - 4506;
 • indikator širine - 1841;
 • indeks višine - 1740;
 • zračnost ceste - 190;
 • Razdalja med osmi ni večja od 2600.
 • Prtljažnik ima prostornino 300 litrov, če pa je potniški sedež, bo to 1000 litrov. O kolesnih diskih lahko rečemo, da je njihova vrednost določena s spremembo različice avtomobila, in na splošno so zelo različni. "Cheri Tiggo 5" 2017 lastnik povratne informacije je, da je model zelo natrpan.
  V tem razredu bodo stroji Chery Tiggo postali dostojni tekmeci, kot je SsangYong Actyon, Geely Emgrand X7 Nissan Terrano.

  Ključne tehnične značilnosti nove Chery Tiggo

  Verjetno je kupec čakal na nekaj nenavadnih in presenetljivih nadgradenj od posodobljene različice Chery Tiggo. Ampak, čudno, nič posebnega se ni spremenilo. Kitajski razvijalci so zagotovili posodobljen avtomobil z bencinskim motorjem. Izkazalo se je, da je precej zanesljiv pri delu z ročnim menjalnikom pri 5 stopinjah. Ampak to še ni vse: ta enota je odlična za delo z drugimi različicami. Ta motor ima dovolj moči, da pospeši hitrost avtomobila pri 175 km /h. Seveda to ni zelo dober pokazatelj za tiste, ki resnično obožujejo hitre stroje. Pričevanja lastnikov Chery Tiggo 5 v letu 2017 to potrjujejo. Toda ta avto je izdelan na več različnih načinov. In vedno obstaja možnost, da izberete enega izmed njih z močnejšim motorjem. Primeri:
 • 2 L, ki proizvede 136 litrov. s., porabi 85 litrov. s /100 pri zgoraj navedeni najvišji hitrosti 175 km /h.
 • 15 L, ki ima turbino 152 KM, je crossover sposoben pospeševanja pri hitrosti 187 km /h goriva,porabili 72 l /100 km.
 • Stroški nove različice Chery Tiggo

  V naši državi lahko te avtomobile kupite od 10122016 r. To se seveda nanaša na osnovno opremo. Bodočim lastnikom bo lahko zagotovila le preprost komplet avtomobilskih funkcij, brez posebnih in nestandardnih funkcij. Če kupec želi kupiti avto z dodatnimi možnostmi, potem boste morali plačati več. Vendar moram reči, da je višji strošek povsem upravičen. Poleg tega je že dobro znano, da bo ta avto lahko vzdržal konkurenco na svetovnem trgu. Posebna prednost bo tudi opremljanje z dodatnimi naprednimi možnostmi. Na žalost, pregledi lastnikov "Cherry Tiggo 5 New" je malo.

  Sorodne publikacije