Dobre strelce na Androidu: ocene, funkcije in pregledi

Ni skrivnost, da je za pametne telefone žanr podoben strelcem daleč od najprimernejšega zaradi zaslona na dotik. Vendar pa so nekateri razvijalci prišli do tega problema več kot resno in dobesedno ustvaril čudež. Natančneje, najboljše streljanje igre na Android, seznam, ki bo obravnavana v tem članku. Vsi strelci imajo edinstvene lastnosti, ki običajno igro spremenijo v projekt svetovnega razreda.

Dobri strelci na Androidu ali kaj drugega?

Zato preidimo na igre. Top 5 kaže prav tako kot dobre strelce na Androidih in polnih projektih, ki bi morali posebno pozornost nameniti.

Področja bitke

Seznam odpira projekt, katerega ime po naključju ne povzroča povezave z drugo, bolj priljubljeno igro. Področja bitke je strelec za prvo osebo za Android v slogu paintballa. Glavna značilnost igre je zmožnost ustvarjanja lastnega lika. Obstaja tudi multiplayer način, s katerim lahko vsak uporabnik z dostopom do interneta izmeri sile z drugimi igralci v realnem času. Na voljo je približno šestdeset različnih zemljevidov. Serijski način je nenavaden za ta žanr na Androidu, ki, mimogrede, ni posebej potreben. Igranje je preprosto in nekoliko upočasnjeno. 3D grafika je tudi daleč od idealne, vendar so sence in strukture na več ravneh oblikovane za vest. Sedanja funkcija vremenskih sprememb: sonce, dež, megla in veter. Igra se lahko razvrsti kot dober strelec na Androidu.


Dead Effect 2

Četrto mesto je Dead Effect 2, kombinacija Doom 3 in Mass Effect ter precej sreče. Ta igra pritegne pozornost ob istem času in strašne močne sovražnike in zvočno parcelo, čeprav linearno. Strelec ima na računalniku slaba vrata, vendar je to povsem druga zgodba. Igralnost je zelo dvoumna, navsezadnje, na eni strani, obljubljamo vznemirljivo potovanje skozi vesolje, vendar se v resnici izkaže, da ni tako velika, kot bi si želeli. Iz dobrih lastnosti lahko opazimo vzdušje: temne sobe z edinstveno Sci-Fi v simbiozi z dobro grafiko. Zbirka opravil vam omogoča izbiro med načrtovanimi misijami ali raje multiplayer. Na njem lahko najdete trgovce, ki lahko kupijo opremo in nove spretnosti. Med glavnimi značilnostmi tega ne moremo omeniti, da je co-op namenjen trem igralcem, v katerih lahko opravite dodatne naloge in postavite nove zapise s prijatelji. Tudi strelec se ponaša z več igralci za osem igralcev. Dead Effect 2 je zelo trden projekt, ki izgleda kot surov na računalniku: opazno je, da so razvijalci dali dušo v mobilno različico. Stroški igranja, vendar igra samo na podlagi sodbe: dober strelec na "Android", kot tudi prejšnje igre na seznamu.


Modern Combat 5: Blackout

Od tretjega mesta so projekti dosegli novo raven. "Modern Combat" se zasluženo imenuje analog Call of Duty. Peti del z naslovom "Eclipse" ni odstopal od dolgoletnega poteka celotne franšize. Pripadajoči dogodki se pojavljajo v istem časovnem intervalu kot Modern Combat 3: prevladuje post-apokalipsa,protagonist in ekipa bo morala rešiti svet. Igranje ima koristne funkcije. V akciji vam je na voljo razredna izbira, na primer jurišna puška, ostrostrelec ali skavt. Vsak razred ima svoj arzenal in veščine. Še več, prvič v seriji v samem so bili zgrajeni bonusi, preverjanje reakcije in spretnosti, ki spretno raztegnejo prehod igre. Multiplayer je najpomembnejša komponenta Modern Combat 5, zaradi katere potrebujete stalno internetno povezavo. Tukaj boste lahko sodelovali v različnih načinih, kot so "Hobiji" in "Za sebe", za črpanje opreme za vsak okus, sodelovanje v sezonah in ustvarjanje lastnih klanov. Če želite igrati več igralcev, je zaželeno, da najprej igrate enega igralca, potrebovali boste nadgradnje. Na žalost ni bilo nobenih slabosti: protagonist na ploskvi včasih prihaja zelo neumno in dejanje je komaj dovolj za primerjavo z N. O. V. AA 3 po stopnji obdelave. Inteligenca mobov je preprosta, prizori na ravneh včasih ne prenašajo celotne resnosti dogajanja. Slika je precej dobra, vendar bi bilo bolje. Risba in posebni učinki so ostali na isti ravni in se malo razlikujejo od preteklih delov strelca. Z dobro grafiko na Android, vse ni bilo tako gladko, mnogi ljudje všeč sliko prejšnjega dela serije. Še posebej zadovoljen s čudovitim začetkom in nekaj valji, ki so jih ustvarili briljantni režiserji in monterji. Razsodba: Eden najboljših strelec na Androidu.

Unkilled

Unkilled - mobilni strelec ustvarjalcev Dead Triggerja, ki ima odličnooptimizacija Ta projekt vam ne bo pustil dolgčas, saj obstaja več različnih kratkih stopenj: 5 ciljev za 22 misij. Donat je tu, kar je neprijetno, je potrebno za kraft orožje in hitro nadgradnjo. Energija se hitro napolni in ne posega posebej v igro, prehod ravni porabi eno enoto, ki se med igro lahko regenerira. Uživali smo v izboljšanem sistemu nadgradnje orožja. Za vsak razred se ustvari perks, na primer, za nož je glavna nadgradnja izboljšanje ostrine. To je v bistvu potrebno, da odklenemo nove misije, če ne kupite nove opreme. Obstaja tudi primitivna zgodba v igri, vendar je ni mogoče vzeti resno: tudi v drugem delu Dead Triggerja je bila na vrhu glave. Konec vsakega poglavja je okrašen s klasično bitko s šefom. Vendar bi bilo zaželeno ločeno poudariti elegantno optimizacijo, ki so jo razvijalci vložili s celotnim srcem. Vračanje k misijam: vmesnik igranja ni doživel dramatičnih sprememb, vendar je proces streljanja postal bolj razburljiv. Pomembni popravki umetne inteligence zombijev: postali so veliko težje ubiti, imeli so taktike, se naučili obkrožati in iztisniti količino. Ampak to so le nekaj spremenjenih, skupnih sovražnikov. Tudi celotna igra nas spremlja z dobro glasbo - redkost za mobilne igre.

NOVA zapuščina

Prvo mesto velja za analogno dobro znane ekskluzivnosti na konzoli Microsofta. N. O. V. - Trilogija vesoljske serije, ki je prejela veliko pozitivnih kritik tako kritikov kot navadnih igralcev. N. O. V. A. Legacy je remake prve igreserijsko Divizija Gameloft v Minsku je napovedala željo, da bi igralcem dali boljšo grafiko in igro, kar je seveda uspelo. Vse igre, ki so prišle pod njihovo zastavo - ne samo predstavniki franšize, ampak tudi skrbno pripravljen izdelek za mobilne telefone. Legacy v prvih sekundah igre dokazuje, da igralec ni bil samo remastered. Namesto brutalnih neznancev - dobronamerni poveljnik. Zeleni planet je zamenjan z ladijsko stranjo. In samo strokovno opremljen glavni lik je ostal enak. Ime mu je Kel Wardin. Tudi sodobna tehnologija stiskanja je bila uvedena na ostale, ki so jih razvijalci uspešno uporabili v drugem otroku studia Asphalt: Nitro. Pomembno je omeniti, da je bil prvi N.O. V. prikazan na Appleovem govoru, ki je pokazal moč iPhone-a in smer mobilnega igranja v prihodnjih letih. Na žalost je nekaj šlo narobe in moramo uživati ​​fritupleem. N. O. V. je bila prej igra višjega razreda in njena cena je bila zaslužena. Toda za danes imamo inovacije, kot so energija za naloge, nadgradnja opreme zaradi kovancev in risb, oglaševanje je posledica brezplačnega pogojevanja. Seveda igra zasluži naslov najboljšega strelec na telefonu na Androidu. Če ste zamudili strelec v vsakodnevni manifestaciji, in se roka razteza, da uničite nezaželene goste in shranite vse, kar je mogoče - dobrodošli N. O. V. A.!

Namenska omemba

Into the Dead 2 je zagotovo najboljši strelec brez povezave na Androidu, vendar ga je treba oceniti bolj kot odlično izbiro za zombi-tekače.razširitev je bila večkrat boljša od prvega dela. Igralnost izvirnika je bila le zanimiva izbira strelec v prvi osebi, v nadaljevanju pa naj bi se igralec seznanil z velikim številom koristnih inovacij. Med njimi - kampanja z zgodbo, ki ima hkrati več možnosti za okončine, ogromen arzenal orožja, pa tudi dnevne preizkušnje in dogodke. Opazno je izboljšala kakovost grafike in skiciranje tekstur.

Povzetek

V tem članku so bili obravnavani najboljši strelci na "Androidu". Pregled iger vam bo omogočil, da se odločite za izbiro, saj je pomembno, da vsaka oseba, ki spoštuje sebe, igra igralnega igralca.

Sorodne publikacije