Enostavna odločitev, kako narediti "Myl.ro" začetno stran

Skoraj vsi uporabniki interneta želijo čim prej, ko se brskalnik začne uporabljati, kjer je bolj priročno. Če želite to narediti, lahko brskalnik zažene stran. V tem članku podajamo algoritme za reševanje problema, kako narediti "Myl.ro" začetno stran v "Google Chrome".

Zakaj ta stran?

Začetna stran se imenuje zavihek brskalnika, ki odpre prvo. Imenuje se tudi "domača stran". Če je stran, ki jo želite, glede na vaše možnosti nastavljena, bo to znatno zmanjšalo čas, potreben za dostop do želenega spletnega mesta, ko odprete brskalnik. Običajno uporabniki kot domačo stran postavijo ekspresno ploščo. Skoraj vsi brskalniki imajo poseben gumb "Home", ki vam omogoča, da pokličete začetno stran.


Če želite začetno stran, jo lahko postavite sami. To je priročno, ker ko začnete delati z brskalnikom, odprite zavihke, uporabljene na zadnjem koncu dela. Včasih pa morate začeti uporabljati novo iskanje v spletu. Če želite to narediti, morate imeti domačo stran v brskalniku iskalnika. Ni skrivnost, da je Google Chrome najboljši za uporabnike. Poglejmo, kako narediti "Myl.ro" začetno stran v "Google Chrome".

Kako postaviti začetno stran, ki jo želite

Kako narediti novo domačo stran mora biti znana v skoraj vseh primerih, saj je veliko programov naloženih vNa internetu lahko pri namestitvi spremenite nastavitve brskalnika, vključno z začetno stranjo. V taki situaciji se morate vrniti. Možnost spreminjanja tega zavihka ima viruse in drugo zlonamerno programsko opremo, ki nasilno preusmerja ljudi na strani, ki jih želijo dobiti zaupne uporabniške podatke.


Postopek: Kako ustvariti iskalnik v Google Chrome kot začetno stran za Mil.r

Stran, ki jo želite, lahko v brskalniku postavite v nekaj minutah, če naredite vse v skladu z navodili. Razmislite o zaporedju korakov za namestitev zavihka. Kako narediti "Myl.ro" začetno stran v "Google Chrome"? Če želite to narediti, sledite tem korakom:
  • najprej morate zagnati brskalnik, nato kliknite na okno v obliki prestav v desnem kotu;
  • spodaj navzdol in kliknite na "Internet Options" gumb, videli boste okno z več vrednostmi;
  • Pojdite na zavihek "Splošno" in v celico, ki ste jo prikazali, morate vnesti naslov spletnega mesta.
  • Zaključek

    Upamo, da vam je ta članek pomagal, zdaj pa veste, kako narediti "Mile.ro" na začetni strani brez veliko truda. Če se stran vsakič ponastavi ali spremeni, preverite, ali so v računalniku virusi, poskusite spremeniti ali ponovno namestiti brskalnik.

    Sorodne publikacije