Kako dobiti bonus stopnjo "Bunny Rome": navodila in priporočila

"Bunny Roma" - puzzle puzzle igra, ki pove

Glavni namen pustolovščine

Kako prenesti bonusno stopnjo zajčka Rima? Preden to storite, jo morate odpreti in to lahko storite šele, ko boste opravili večino testov. Igra ima več odličnih lokacij: gozd, gore, jezero in severno regijo. Vsak od njih vključuje desetine testov, od katerih vsak zahteva najmanj tri zvezdice. Po tem se odpira glavni test - dodatna raven z določenim pogojem. Odtenek je, da morate vse razpoložljive korenje posaditi strogo v 360 potezah.


Ostaja samo razumevanje, kako se podeli raven bonusa "zajček Rim" in lahko začnete delovati. To nam je uspelo in zdaj smo vam pripravljeni dati vodnik za prehod. Previdno sledite vsem korakom in uspeh ne bo dolgo čakal.

Prehodna stopnja bonusov

Kako dobiti bonus stopnjo v zajčju Rimu? Če želite to narediti, naredite nekaj korakov. Ampak takoj bomo opazili, da boste za mimoidoče potrebovali posebne zlate korenje, ki lahko zmanjšajo število korakov, sprejetih na 1 enoto, in to bo ključni trenutek v vaši pustolovščini. Najprej naredite naslednje:
 • Za risanje celotne poti gibanja ne bo delovalo, ker ima več poti. Zato vam priporočamo, da najprej poskusite določiti naloge.
 • V igri je katerakoliraven lahko držite večkrat, tako da se število poskusov ni omejeno.
 • Na tej stopnji je treba posaditi približno 8 korenje, ki so v štirih položajih.
 • Dobro premislite vsak korak, zabeležite poteze in naredite matematične izračune.
 • Torej bo treba veliko časa porabiti, vendar pa vam bo to uspelo.
 • Te ukrepe je treba izvesti, dokler ne dobite rezultata 361, ki je najbolj optimalen.
 • Zdaj veste, kako dobiti bonus stopnjo v Bunnyju Rimu, čeprav ne bi smeli pohiteti z zaključki. Ta igra projekt za eno in je izračunano, da boste začeli osebno izvesti izračune in doseči pozitiven rezultat. Nismo barvali toliko podrobnosti, kolikor je le mogoče, ker bo gradivo ogromno in si samo utrujen od branja. Mimogrede, verjetno imate vprašanje, zakaj to natančno označujemo s številom premikov, ko za uspešen prehod potrebujete le 360 ​​premikov. Nato bomo govorili o tem odtenku in vse boste takoj razumeli.

  Pomembnost zlatih korenje

  Če ste že ugotovili, kako preiti raven bonusa v zajčku Rimu in imate osebno navodilo za izračune, potem morate narediti zadnjo dejanje - uporabiti zlate korenje. Ta postavka se v postopku prenašanja naključno izda, zato je potrebno opraviti kompleksne teste. Zlate korenje odstrani 1 dodatni korak in stabilizira rezultat v skladu z uveljavljenimi zahtevami. In ker vedno greš en korakveč, zahvaljujoč tej točki boste popravili situacijo in izvedli test. Kot lahko vidite, ni nič težko, zdaj veste, kako prenesti sestavljanko "zajček Rima" na bonus ravni, ki poudarja ne le pravilen izračun gibov, ampak tudi uporabo zlatih korenje.

  Sorodne publikacije