Random GTA 5 Dogodki - pregled, funkcije in pregledi

Naključni dogodki v GTA V so majhne misije, ki jih lahko opravljate v nekaterih krajih v okrožju Los Santos in Blaine. Igra ima 57 podobnih nalog. Da bi dosegli 100% napredek v statistiki, je dovolj, da jih dokončamo. V tem gradivu bomo delili skrivnosti nenamernih dogodivščin v GTA 5.

Splošni opis

Kljub imenu se vsi naključni dogodki v GTA 5 pojavijo na določenem mestu na zemljevidu. Označene so s posebnimi ikonami in so najrazličnejše: od dirk in streljanj, do lovljenja manijaka in reševanja neveste po neuspešnem pastorku. Nenamerno le čas nastopa takih misij. Nekateri se pojavijo le ponoči, drugi pa so aktivirani med dežjem. Poleg tega lahko nekatere od njih sprejema le določeni junak: Michael, Trevor ali Franklin.


Če se dogodek pojavi, zraven njega utripa radar in na zemljevidu se prikaže pika. Modro pomeni nevtralno dejanje, rdeče - sovražne ljudi. Če pika zamegli, to pomeni, da lahko osebi pomagate ali jo preprečite. In odločite se, kako boste ravnali v tej situaciji.

Kateri dogodki se lahko preskočijo

Večina mini misij se redno ponavlja v igri, druge pa se pojavijo samo enkrat. Na primer, pogosto boste priča ropu v bližini bankomata ali videli avto. Toda večina dogodkov je edinstvena in se zgodi enkrat v igri. Če se je zgodila redka naloga in ste jo zamudili, boste sčasoma dobili novopriložnost Če želite to narediti občasno, se vrnite v kraj ukrepanja.


V GTA 5 Simon Etarian je zelo težko izvesti naključni dogodek. Ta naloga se pojavi po nalogu ploskve "Dodaj prijatelju". Vendar je aktiven samo dokler se ne zaključi iskanje "Robber of Jewelry". Poleg tega bodo nekateri dogodki prinesli največje donose samo pred določenimi dejanji. Na primer, prvi umor Leicestra je treba dopolniti z naslednjim:
 • "Rop v okrožju Blaine".
 • "Mesto Velosov".
 • "Pogreb".
 • "Sporazum o prekinitvi".
 • "Demontaža s trgovci".
 • Nagrada za izvedbo takšnih mini misij bo denar ali okrepitev sposobnosti znakov. Poleg tega, skoraj vedno z Grand Theft Auto V, lahko dopolnite svoje strelivo z zbiranjem opreme iz organov mrtvih sovražnikov.

  Če radar ne vidi nalog

  , se vse naključne misije pojavijo v določeni fazi zgodbe. Večina od njih postane aktivna po zaključku poizvedbe Težavnost, ali opravljanju nalog in drugih neznancev v GTA 5 Starletu v Vaiwundu ali Lasku. Če ste prepričani, da bi se moral določen naključni dogodek že zgoditi, vendar ni, potem sledite naslednjim korakom:
 • ponovite miselnost domišljije;
 • Znova dokončajte iskanje zgodbe;
 • sodelujejo v triatlonu;
 • obiščite strip klub;
 • tekmovati v kateri koli dirki;
 • gre na datum.
 • Občasno se vrnite na dogodek in to se bo nujno zgodilo. Samo ne pozabite preveriti, ali so se pojavilidrugih naključnih iskanj, sicer ne bo pomagalo. Če zgornji ukrepi niso popravili situacije, zaključite igro in se pozneje vrnite k njej. Ponavadi je ponovni zagon v pomoč pri aktiviranju nalog. Nato boste imeli pregled naključnih dogodkov GTA 5 Franklina, Trevora ali Michaela.

  Mesto Velosov

  Dogodek lahko izvedete s katerim koli znakom. Vsebina iskanja je vrnitev lastnikov ukradenih koles. To bo povečalo raven vzdržljivosti. Poleg tega vam hvala lastniki vam bodo poslali delnice Animal Ark, ki jih lahko nato prodate za 200.000 $.

  Rop na bankomatu

  Ta priložnostni dogodek v GTA 5 se dogaja precej pogosto in je na voljo vsem znakom. Ko se znajdete na kraju samem, boste slišali krik žrtev roparja, na radarju pa se bo pojavila modra pika. Pojdite na cilj in se odpravite s tatom. Če pustite plen zase, potem zaslužite 500 dolarjev. Po dajanju denarja žrtvi boste prejeli nagrado v višini 50 $ in rahlo dvignili obseg posebnih sposobnosti.

  Avtobusna tura

  Ta zabaven in priložnosten dogodek v GTA 5 vas uvaja v spomenike Los Santosa. To lahko storite samo v dnevnih urah. Za to, vzemite modri avtobus, plačajte 40 $ in uživajte v izletu. Skupno je treba pregledati 12 mest. To bo trajalo 20 minut v realnem času.

  Gradbena nesreča

  Če želite pregledati ta priložnostni dogodek v GTA 5, obiščite gradbišče v Malem Seulu. Videli boste, da so cevi padle na tovornjak za gorivo. Za pomoč vozniku, sedite v buldožer in razstavite blok s stranipotniškega sedeža. Če čistite cevi poleg voznika, bo tovornjak eksplodiral in poginili boste skupaj z znakom. Za opravila, ki jih boste zaslužili, boste zaslužili +2 točke za spretnost voznika.

  Thrown cars

  Ponoči, na zapuščeni cesti, boste našli prazno prikolico BF Surfer. Razmislite o tem, preden se približate. Takoj, ko se približate priklopniku, bo iz njega izskočil manijak in streljal na vas iz paralizatorja. Zbudite se na tirnicah, nekaj metrov od hitenja vlaka, poleg tega, brez enega kosa obleke. In to ni najboljši potek dogodkov. Če ne želite biti žrtev manijaka, potem dokončajte nalogo Trevora. Njegova sposobnost bo ščitila pred paralizo in ubili boste napadalca. V nagradi boste dobili čudežno pištolo. Druga prikolica, ki jo najdete v gozdu, so vetrnice. Stroj se je podaljšal in se z njim slišal značilni jauk in vzdihov. Če se približate, boste videli ljubitelje. Izstopili bodo iz prikolice in vas napadli, "kar je mati rodila." Ubijte oba.

  Neuspešno delovanje

  Nenamerni dogodek v GTA 5 se bo začel v brezupnosti gorske ceste. Nalogo lahko dokončate z vsakim znakom. Na kraju samem boste našli epsko sliko: več avtomobilov je postavljenih okrog in povsod ležijo trupla. Obstaja nekaj preživelih znakov. Eden od njih bo povedal, da je dogovor med trgovci z drogami potekal na nenačrtovanem scenariju. In vas opozori, da se ne držite tega posla. V bližini boste našli kovček od 25.000 $. To je precej dobra nagrada za naslednje težave: banda vas napade, nezadovoljnineuspešna transakcija. Daj jih vse.

  Pogreb

  Na severu zemljevida boste našli nekaj gangsterjev, ki poskušajo zakopati še eno ženo. Če ste opravili nalogo Mary Ann za Franklina, vam bodo ti znaki znani. V vsakem primeru je vredno rešiti živo dekle. Bombe bodo ustreljene, zato jih ubijte iz avtomobila ali iz oddaljene razdalje. Prizadevanja se bodo izplačala, saj boste zaslužili precejšnjo količino trupelov. Po izstrelitvi peljite damo v čute in ga odpeljite do cilja. Na poti boste od dekleta slišali veliko zanimivih stvari. V nagradi boste prejeli celotno lestvico posebnih spretnosti. Poleg tega, dekle, ki se je izkazalo, da je hči gangster, bo poklical kasneje in plačati 60 tisoč dolarjev. Če igrate Trevora, potem lahko popeljete sopotnika v tabor Altruistov v kanibale. Toda v tem primeru ne računajte na denarno nagrado.

  Kraja avtomobila

  Naloga je sestavljena iz dveh delov. Prvi je na voljo vsakemu liku, drugi je samo Michael. V prvem delu priložnostnega dogodka GTA 5 boste dobili rožnati avto. Lahko se potisne s ceste ali ustavi. Ampak to bo težko. Torej lovite avto, dokler ne zmanjka plina. Ubijte lopova in ga vrnite lastniku. V nagradi boste povečali svoje vozne sposobnosti. V delu 2, ki poteka v bližini letališča, ropar vrne žensko iz avtomobila. Najdi storilca in ga lovite, dokler se avto ne ustavi. Ubij ugrabitelja in obrni glavni avto. Ta ukrep bo povečal spretnost voznikaspretnost, poleg tega, kot darilo boste prejeli obleko, ki jo bomo poslali po pošti malo kasneje.

  Rescue Survivors

  Ta naključni dogodek v GTA 5 lahko igra vsak lik, vendar bo na voljo, ko boste Trevor odprli kot protagonist. Najti zlomljen avto na severu otoka, se pogovori z žensko. Prosila jo bo, naj jo odpelje domov. Na destinaciji bo gospa rekla, da ji je ime Tiliana Martinez in želi postati član vaše tolpe. Ta ženska se lahko uporablja v nalogah parcele z velikimi ropi. Ampak ne pozabite, da bi moral biti dogodek na hitrem avtomobilu. V nasprotnem primeru bo dama umrla zaradi ran, preden jo odpelje do cilja.

  Bachelor Party

  Naključni dogodki v GTA 5 so lahko zabavni. Na določenem mestu boste našli tipa, ki je vezan na steber. Od oblek na njej bodo le roza kratke hlače, toda najbolj smešno - čaka v cerkvi, ker se mora danes poročiti s punco. Moram pomagati fantu, da se izvleče iz te zgodbe. Če želite začeti, prekinite povezavo srečne neveste in ga odpeljite v hišo. Ob bungalovu je eleganten Enus Super Diamond. Pojdi v avto, medtem ko je fant oblečen. Pojdite v bar Hookies in vzemite zaveso. Izgleda povsem neprepoznavno, vendar ni izgubil prstan. Zdaj hitite v cerkev. Tu boste priča veličastni sceni. V nagradi dobite Enus Super Diamond. Med škandalom nihče ne bo opazil, kako boš šel na ta eleganten avto. Pustite ga brez strahu.V trgovini je ta avto vreden 250 tisoč dolarjev. Torej je to vredno za porabljen čas.

  Escape from Paparazzi

  To je naključni dogodek GTA 5, ki ga izvaja katerikoli znak. Na stranski ulici parka boste našli igralko, ki je zapustila hišo brez ličenja. Skriva se od množice fotografov, ki bi jo z veseljem vzeli v tako nepredstavljivi obliki. Peljite zvezdo v avto in pojdite do cilja. Šest fotografov na motornih kolesih vas bo preganjalo. Ne premagajte paparazov, sicer boste zamudili misijo. Če želite ponastaviti rep, zamenjajte ulice. Ko se odmakneš od zasledovalcev, odpelji gospo domov. Nagrajevala vas bo za skromen znesek 750 dolarjev. Če igrate Trevora, lahko igralko pošljete na "datum" Altruistom.

  Simon Etarian

  To je naključni dogodek GTA 5, ki ga je izvedel Franklin ali Michael. Če mislite, da niste dovolj govorili z armenskim trgovcem, potem se vrnite k značaju. Skozi sprednji vhod se prepričajte, da niste sploh prijazni. Na armenskih vratih je oborožen stražar. Toda ali se bo ustavilo? Vrzi plen ali ubij in nadaljuj. V notranjosti boste našli drugega stražarja in zadnji bo izstopil zaradi zadnjih vrat. Pogovorite se s prodajalcem in pojdite znebiti se zvezd z iskanjem. Nagrada za nalogo bo denar, ki ga boste našli pri stražarjih.

  Kult Altruistov

  Ko potujete po cesti, boste videli, kako dva neupoštevana udarca zgrabita dekle. Franklin in Michael bosta zagotovo želela rešiti gosposmeti Še posebej, ker se bodo zločinci začeli kaditi v junaku, je vredno, da se mu približamo. Torej ubijte kriminalca, ne da bi zapustili avto, in potem odpeljite dekle v hišo. Plačala bo za odrešitev 80 $. Če igrate Trevora, bo odnos z Altruisti drugačen, bolj prijazen. Ampak samo na začetku. Po zaključku misije "Nervozni Rhon" boste prejeli pismo s predlogom, da se ljudje pripeljejo v tabor sekte, da "večerjajo". In kanibali obljubljajo velikodušno, da plačajo za vsako žrtvovanje. Zdaj lahko odpeljete neuspešne spremljevalce naravnost v konjenico zveri. Za vsako dobavo "živega blaga" boste prejeli tisoč dolarjev.
  Ko je četrta žrtev pripeljala, kanibal prebudi "živo zanimanje za Trevora. Ko vas pripeljejo v tabor, in ustvarjalci začnejo svoj ritual, boste ugotovili, da stroj leži. Zgrabi orožje, se skrij za balvanom in jih ubij enega po enega. Ne mudi se, da zapusti zavetišče, ker na splošno moraš ubiti 15 mesojedov. Ko pride trenutek, skočite na teraso cerkve, obrnjene proti levi strani balvana. Tukaj boste našli dober arzenal. Komplet je skrit na opazovalnem stolpu. Ko ubijete vse sektaše, se ne mudi, da zapustite lokacijo. Nedaleč od vrat na verandi je kovček z veliko količino. On bo vaša nagrada.

  Pregledi naključnih dogodkov

  Ideja za GTA 5 je bila všeč, še posebej pa opozarjajo, da priložnostni dogodki povečujejo življenje mesta. Poleg tega vam pustolovščine omogočajo, da pobegnete iz dodatnih misij in zgodb. In naredijo prehod bolj nasičen inzanimivo

  Sorodne publikacije