Oglasi za Android se še naprej pojavljajo: kako jih odstraniti?

Delo z Androidom pogosto prinaša uporabnikom težave. Soočajo se z zrušitvami sistema, napakami v programski opremi in virusno škodljivo programsko opremo. Da bi zagotovili varnost naprave, jo morate nenehno preverjati in zaščititi. Mnogi ne razumejo, zakaj se Android pojavi na Androidu. Kako jo očistiti, tudi ne vedo, ker niso odkrili razloga za njen videz.

Problem in razlogi

Tako ste soočeni z dejstvom, da pop up oglasi na Android. Kako ga odstraniti ne veste, in postane tako obsesivno, da je težko delati z napravo. Ampak tukaj je treba upoštevati, da oglaševanje - zaslužek za brezplačne programe, kot tudi za goljufi.


Za spopadanje s problemom je treba ugotoviti razloge za njegov pojav. Lahko jih je več:
 • programi zaslužkov;
 • virusna programska oprema;
 • vdelana programska oprema.
 • Ugotoviti, zakaj se pojavijo oglasi na "Android", odstranitev ne bo delo.

  Zakaj čiščenje oglaševanja?

  Menijo, da poškoduje mobilno napravo. Če računalnik deluje z njim hitro in sistem morda sploh ne upošteva, pametni telefon trpi zaradi transparentov in drugih virusov. Oglaševanje je neprijetno zaradi več razlogov:
 • velikost;
 • zaviranje;
 • promet;
 • virusi.
 • Seveda je v nekaterih aplikacijah pasica majhna. Včasih je komaj opazen. Za dobro vidno oglaševanje pa razvijalci uporabljajo velike pasice, ki včasih pokrivajo celoten zaslon. Seveda to motidelo z napravo. Običajno lahko oglasi "ukradejo" RAM in preobremenijo procesor. Zato se veliko programov ne more začeti niti zaradi pomanjkanja sredstev. Telefon se začne upočasniti in upočasniti.


  Promet je prav tako pomembno vprašanje. Dejstvo je, da so oglaševalske pasice pogosto velike. Zato prenesejo informacije iz interneta in zato porabijo megabajt. Nekatere oglasne pasice imajo zlonamerne skripte, ki lahko berejo vaše osebne podatke: gesla, podatke o kreditni kartici in telefonske številke.

  Programi zaslužkov

  Torej se najpogosteje oglaševanje lahko pojavi zaradi dejstva, da prosti programi poskušajo zaslužiti za uporabnike. Seveda to ne velja za priljubljene aplikacije, kot so Google, Twitter, Viber, itd. Ponavadi se oglasi uvajajo v igre, vpn storitve, simulatorje in še več. Včasih so na dnu zaslona majhni transparenti. So skoraj neopazne, zato ne ovirajo uporabe naprave. Obstaja tudi tako, da ogromno ogromno oglaševanje pops up na "Android". Odstranite ga lahko, ko se na zaslonu pojavi odštevanje. Počakajte 5-10 sekund in kliknite križ, da zaprete banner. Včasih je bilo, da shareware programi sploh niso imeli oglasov. Toda zdaj imajo tudi takšni programi transparente. Včasih razvijalcem omogočajo, da zaslužijo dodaten denar.

  Virusni programi

  Če oglaševanje nenehno narašča na Androidu, ga lahko odstranite s preverjanjem virusov v napravi. Goljufi, ki uporabljajo te pasiceuporabnikom. Naredijo vse, da zagotovijo, da lastnik pametnega telefona preklopi na oglas ali pa jih je vedno videl. Toda tudi če ste navajeni, da nenehno oglašujete, morate razumeti, da so še posebej nevarni virusi vpleteni v krajo osebnih podatkov. Zato je nujno odvzeti napravo od črvov in trojancev.

  Firmware

  Problem se pogosto pojavlja v poceni kitajskih pametnih telefonih. Proizvajalci poleg operacijskega sistema pogosto nameščajo ukazne lupine. Včasih je kakovostna in ne nosi ničesar škodljivega. Včasih pa vsebuje programe, ki lahko sprožijo oglase. V tem primeru se pasice pojavljajo ne trajno, ampak samo, če se zaženejo določene aplikacije.

  Kako odstraniti oglaševanje?

  Če se oglasi za Android prikažejo na celem zaslonu, ga lahko odstranite tako, da poiščete datoteke, ki bi lahko povzročile podobne težave.
  Na splošno, da bi se znebili pasic, je dovolj:
 • odstraniti ustrezen program;
 • namestite protivirusni program;
 • preveri telefon z zlonamernimi datotekami;
 • , da prepišete telefon;
 • ponastavite na tovarniške nastavitve;
 • za namestitev potrebnih zaščitnih programov.
 • Izbrišite ustrezen program

  Torej, če razumete, da se oglas pojavi zaradi določenega programa, je dovolj, da ga preprosto izbrišete. Seveda, če je to vaša najljubša igra, bo treba to stanje prenašati, saj morajo razvijalci tudi jesti. Toda, če obstaja program, ki ga redko uporabljate, je boljeizbris iz pomnilnika.
  Ko gre za vdelano programsko opremo, ki jo je namestil proizvajalec pametnega telefona, ta možnost verjetno ni primerna, saj jih ponavadi ni mogoče odstraniti.

  Namestite protivirusni program

  Mnogi se pritožujejo nad pojavnimi oglasi na vašem telefonu Android. Odstranite ga lahko tako, da namestite protivirusni program. Za takšne programe je veliko pametnih telefonov. Med njimi so tudi zelo priljubljeni: Dr.Web, ESET, SYMANTEC, McAfee. Samo izberite pravo.
  Seveda taki programi ne zagotavljajo vedno globoke analize sistema in iskanja vseh virusnih datotek. Včasih najdejo samo tiste, ki so na površini. Viruse iz korenskega imenika lahko očistite ročno ali ponastavite na tovarniške privzete vrednosti.

  Preverite, ali ima telefon zlonamerne datoteke

  Če želite začeti, si morate ogledati vse aplikacije, ki so nameščene v telefonu. Morda je bila zlonamerna programska oprema nenamerno nameščena in jo je enostavno odstraniti. Nato morate v nastavitvah preveriti element "Administracija". Če na seznamu obstajajo programi drugih proizvajalcev, morate odstraniti potrditvena polja, da preprečite zagon v ozadju. Tudi ko gre za viruse, bo v tem primeru mogoče preprečiti samodejni zagon. Zgodi se, da uporabnik najde virus, ga odstrani in samodejno ponovno vzpostavi. To je posledica zagonskega nalagalnika, ki se nahaja v korenskem imeniku sistema. Da bi jo našli, morate uporabiti anti-virus. Program bo določil pot, na katero se skrije zaganjalnik.Prav tako veliko ljudi priporoča ogled mape Android /data /app. Če najdete datoteke tretjih oseb, jih morate očistiti.

  Prepiši telefon

  Ni vsakdo želi uporabljati kardinalne rešitve. Ko se prikaže Android, ga je včasih mogoče odstraniti le z zamenjavo vdelane programske opreme. Ponavadi uporabniki želijo shraniti podatke in konfiguracijo pametnega telefona, za nekatere pa to ni pomembno. Glavna stvar je, da se znebite transparentov. Zato se odločijo prepisati pametni telefon.
  Tukaj je treba razumeti, da lahko takšna odločitev privede do še hujših posledic kot obsesivno oglaševanje. Prvič, to je posledica dejstva, da proces ponovnega programiranja ni preprost. Če bo neizkušen uporabnik to naredil sam, lahko napravo spremeni v "opeko", potem pa bo težko narediti nekaj celo s profesionalcem. Drugič, ni lahko najti vdelane programske opreme, zlasti na redkih modelih pametnih telefonov. Pogosto na forumih poučujejo sisteme po meri, kar je še eno tveganje. Tretjič, nekatere firmware lahko imajo še več oglaševanja, zato je vredno preučiti informacije in prebrati preglede.

  Ponastavitev na tovarniške nastavitve

  Da ne bi zavedli svoje strojne programske opreme, lahko uporabite še eno temeljno rešitev - ponastavite na tovarniške nastavitve. Mnogi menijo, da je ta metoda rešitev za vse probleme in ne brez razloga. "Android" je sistem, ki je nagnjen k pogostim napakam. To je hitreje "pobral" virusne datoteke in jih ne more obravnavati sami.
  Zato je za mnoge najpreprostejša rešitev ponastavitev. ČeKričite oglase na Androidu in počistite sporočilo s funkcijo Trde ponastavitve. To lahko storite z nastavitvami. Hkrati je priporočljivo, da ustvarite varnostno kopijo, ki bo shranila konfiguracijo naprave. Pametni telefon lahko tudi izklopite, nato pa pritisnete gumb za povečanje ali obračanje. Na ta način lahko obiščete poseben meni.

  Namestite varnostne programe

  Mnogi ne razumejo, zakaj se morajo boriti s pop-up oglasi na Androidu. Kako ga očistiti, niso niti zainteresirani. Dejansko je isto vprašanje resno, ker bistveno zavira sistem.
  Če nikoli niste naleteli na podobno težavo, vendar vas skrbi, da bi se to lahko zgodilo, si lahko zagotovite ustrezne programe. Prvič, pri nakupu telefona v trgovini se predlaga namestitev ustrezne programske opreme, ki načeloma blokira oglaševanje. Tudi v brezplačnih aplikacijah se morda sploh ne prikaže. Drugič, lahko namestite Adguard - ad blocker ali Mobiwol - požarni zid. To so preprosti programi. Z lahkoto jih lahko vklopite v ozadju, da se izognete videzu transparentov. Problem je, da ne določajo poti do oglasnih datotek. Tretjič, lahko prenesete isti anti-virus. Našel bo ne le adware, ampak tudi malware. To bo še bolj uporabno kot prejšnje aplikacije.

  Sorodne publikacije