Kratek pregled projektorja Acer P1500

Izbira dobrega projektorja doma, bi bilo zaželeno, da ne bi zasedla preveč prostora, imela dobre lastnosti, jasno posredovala sliko in se služila čim dlje. Danes na trgu obstaja veliko različnih modelov po privlačnih cenah, vendar vsi ne združujejo vseh navedenih priložnosti. Običajno lahko kupite prvo napravo, ki vam je všeč, vendar je bolje paziti na Acer P1500. Ta zelo kompakten prenosni projektor ima odlične lastnosti, daje jasno sliko in ga lahko celo vzamete s seboj na poti.

Vsebina paketa

Naprava je na voljo v majhni kartonski škatli. Na embalaži si lahko takoj ogledate fotografije modela, preberete pa glavne značilnosti in značilnosti. Znotraj škatle bo uporabnik našel dokaj preprost komplet, ki ga sestavljajo: navodila, garancijski list, nadzorna plošča Acer P1500, projektor, kabel USB in kabel. V nekaterih primerih so še vedno lahko vključeni kabli VGA in HDMI.


Videz

Projektor izgleda precej zanimivo in privlačno. Njegova velikost je kompaktna naprava. Širina je 264 mm, višina 78 in dolžina 220 mm, naprava tehta nekaj več kot 2 kg.
Na sprednji strani Acer P1500 je žarnica. Na vrhu so gumbi za ročno upravljanje in nastavitve projektorja. Na hrbtni strani so vsi glavni priključki za povezljivost: RS-232 micro-USB, HDMI, analogni vhod S-Video, RCA video vhod, VGA V, VGA izhod, 2 priključkaRCA avdio in "napajalni" kabel. Pod projektorjem so samo 4 noge z gumijastimi podlagami, ki zagotavljajo boljšo odpornost na površino.
Kar zadeva kakovost zbiranja, je Acer P1500 v redu. Vsi deli in deli so tesno pritrjeni drug na drugega, ni vrzeli, škripanja ali zamud. Kot material se uporablja dobra matirana plastika, ki praktično ne pušča prstnih odtisov.


Značilnosti in značilnosti

Čas je, da preidemo na značilnosti naprave. Kot vir svetlobe obstaja P-VIP svetilka s svetlostjo 3.000 lumnov. To vam omogoča, da dobite dobro osvetlitev na izhodu, preko katerega se slika prenaša z visoko stopnjo kontrasta, svetlost in dober prenos barv. Največja razdalja od projektorja do stene lahko doseže do 76 metrov, najmanjša pa do 15 metrov, moč svetilke pa 210 W, življenjska doba pa do 5000 ur.
Največja ločljivost izvirne slike je 1920 x 1080. Na voljo je podpora za HDTV in 3D. Hitrost sličic je od 50 do 120 Hz. Acer P1500 ima tudi možnost digitalnega dvojnega povečanja in optičnega povečave. Kakovost slike je dovolj visoka. Zahvaljujoč resoluciji FullHD je slika videti ostra. S prenosom barve in kontrasta je vse v popolnem redu. Edina stvar, ki je včasih lahko nasičena, je, da ni dovolj, vendar jo je enostavno popraviti prek nastavitev menija.
Dodatne funkcije vključujejo samodejno ostrenje, ročno obrezovanje slike in funkcijoPopravek popačenja slike in razpoložljivost ekonomičnega načina, ki podaljša življenjsko dobo svetilke.

Ocene uporabnikov

Na koncu pregleda Acer P1500 - pregledi. Na splošno uporabniki pohvalijo projektor zaradi odlične kakovosti slike, kompaktnosti, ugodne cene, podpore Full HD in 3D ostrim ostrenjem in tihim hlajenjem. Na slabosti je mogoče pripisati ne najboljši vgrajeni zvočnik, le nastavitev navpične projekcije in nestandardni priključek za montažo na nosilec.

Sorodne publikacije