Kako črpati ponarejanje v WoW?

Med vsemi obrti WoW je kovačenje najprimernejša dejavnost za igralce, ki želijo sodelovati pri ustvarjanju orožja in oklepov. Običajno so kovači paladini, vitezi smrti in bojevniki. Če želite ustvariti kateri koli predmet, potrebujete dve stvari: nakovalo in posebno kladivo. Vloga glavnega vira, ki se uporablja v kovaškem poslu, se opravlja z rudo - zato se mnogi kovači odločajo, da postanejo celo rudarji. V obliki posebnega bonusa lahko mojstri svoje kreacije okrasijo s posebnimi konektorji, v katere se vstavijo lastno izdelani kamni. Omeniti je treba, da kovači ne morejo popraviti svojih stvari. V primeru okvare ali okvare posameznega artikla, mora igralec uporabiti plačano popravilo. To storitev zagotavljajo posebni prodajalci.


Več o virih

Kot smo že povedali, je glavni vir kovanja WoW ruda, pridobljena iz enostavnih in dragih kamnov. Zato se kovači zelo pogosto ukvarjajo z rudarstvom, da bi dobili dostop do potrebnih virov. Nekateri viri se lahko kupijo pri trgovcih, na primer poplava - posebna vrsta dodatkov, čiščenje kovin. Za izdelavo številnih predmetov so "materiali", kot so usnje, preja in tkanine, kot tudi izdelki alkimije in magije "odgovorni". Včasih kovačijo pri svojem delu uporabljajo posebne vrste sestavin, eksotične - to je lahko divja trta ali kaj drugega. Mojstri visoke ravni lahko uporabljajo različne esence in"začetno".

Kaj storijo mojstri kovačenja?

Kovač je sposoben kovati katerokoli orožje za bližnjo (razen palic) in več vrst orožja. V proizvodnih proizvodih je mogoče pripisati tudi različne težke oklepe, ki kaže predvsem bojne parametre. Orožje in oprema se lahko štejeta za glavni produkt proizvodnje katerega koli čarovnika tega poklica.


Kovači lahko poleg proizvodnje standardnih oborožitev sodelujejo tudi pri izdelavi izdelkov s posebnimi značilnostmi. Nekateri izdelki so obdarjeni z učinkom, da začasno izboljšajo značilnosti predmeta in so lahko koristni za znake katerega koli razreda. Tako, na primer, uporaba mletja in obremenitve dodaja odstotek za izgubo ostrih (daggers, noži, itd) in neumno (hammerheads, štabi, itd) vrste orožja. In s pomočjo zaščitnih prevlek in run, ki so postavljene nad oklep, lahko junak absorbira fizično škodo, ki jo je povzročil.
Še en tip predmetov iz našega gay kovaškega gejevskega spomenika opominja čarovnike. Takšne stvari so obdarjene s stalnimi učinki, ki jih lahko naložijo le kovači. Tako lahko jeklena veriga dvakrat skrajša čas razorožitve; Železni zatič za ščite povzroča dodatno izgubo med vsakim blokiranjem; Myrtle ostroge so pritrjene na čevlje in dodajo hitrost spretnosti "jahanja konjev". Drugi proizvajalci kovačij se ukvarjajo s proizvodnjo ročajev za enkratno uporabo, ki so primerni za gradove kakršne koli kompleksnosti. Te značke so dobra alternativa spretnostim roparjev "Zlo".

Začetekusposabljanje Kako črpati ponarejanje v WoW?

Na podlagi osnov tega poklica se lahko obrnete na ustreznega trenerja, ki je na eni od začetnih lokacij (možnost lokacije je odvisna od izbranega tekmovalca). Edini pogoji, pod katerimi lahko oseba začne trenirati, je 5. stopnja črpanja in sposobnost plačati trenerju z desetimi srebrniki. Ko se bo poklic preučil, bo tihotapcu omogočil proizvodnjo več bakrenih izdelkov, največja spretnost pa bo dosegla 75. Nadaljnji napredek pri kovačenju v WoW se doseže z izvajanjem posebnih nalog.

Quest "Barbarian Iron"

Ko doseže raven 32, ima lik dostop do prvega iskanja iz te serije. Prizadevanje je podano z imenom Oroch Omosh, ki se nahaja na Orgrimmarjevi ulici. Nalogo lahko začnemo še preden kovaštvo doseže 160. Kot nagrado za prehod vsakega poizvedovanja bo lik prejel več receptov za kovačenje. Spomnimo se, da študij takšnih receptov postane mogoč šele potem, ko strokovno znanje doseže 160-185 stopenj. V tem primeru lahko nagrado izkoristite šele kasneje.

Quests "Order of the Myrtilles"

Po doseganju 40. stopnje bo lik lahko opravil prvo nalogo verige iskanja "Order of Myrtle" (strokovna usposobljenost mora biti 200+). Ta serija je nepogrešljiva, če želi igralec dobiti mesto Master Broni. Smiths, ki so izbrali potMojstri orožja, da prenesejo "Red Mithrila" ni nujno potrebno.

Quests "Bratstvo torija"

Nalogo iz te serije lahko pridobi igralec v Gadzedzanu, Tanaris. Skoraj vsi gostje so vezani v enem scenariju - junak mora prejeti več receptov za Imperial oklep v zameno za veliko število Toriyev rude.

Izbira specializacije

Igralec 40. stopnje (strokovno znanje 200+) mora izbrati eno od specializacij kovanja. Tako lahko postane bodisi topnik (Master of the Weapon), bodisi bronn (Master of Bronze). Za potrditev izbire boste morali opraviti dodatno nalogo. Po določenem času bodo lahko strelci s specializacijo izboljšali svoje znanje o obrti, pa naj bo to razvoj kladiv, seki ali mečev.

Kako spremeniti posebnost

Kovaško specialiteto lahko spremenite iz trenerjev, ki jim je vnaprej plačal potrebno količino zlata. Kar se tiče velikosti deske, se vedno spreminja in je lahko odvisna od same specialnosti in ravni, na kateri je lik trenutno prisoten. Ko ima igralec eno posebnost, lahko obvlada novega brez doplačila.

Kaj se je spremenilo v "Legiji"?

Od časa klasičnega kovačenja WoW 1121 je doživelo veliko sprememb. Kar zadeva "Legijo", je to posodobitev mogoče razlikovati z naslednjimi novostmi:
 • Od zdaj naprej ima vsak recept več ravni. Z vsako naslednjo stopnjo je učinkovitejše ustvarjanje objektov. ČeKo govorimo posebej o kovačenju, bo za vsak recept z višjo stopnjo porabljenih veliko manj sredstev kot prej.
 • Kar se tiče novega recepta za kovaštvo, ni bilo dodanih. Namesto tega je uporaba legije dovolila kovačem, da se vključijo v ustvarjanje relikvij in vozil.
 • O lokalnih problemih

  Poleg nalog, ki so namenjene črpanju, lahko kovači izvajajo preproste lokalne poizvedbe. Praviloma je vse, kar mora narediti igralec v takšnih nalogah, da dostavi kateri koli določen izdelek na eno od določenih mest. Kot nagrado lahko igralec dobi nekaj materialov ali receptov (nadgradnje za kovanje poslovnih WoW 335 in višje).

  Poklic in zaslužek

  V primeru ponarejanja se večji dobiček pri prodaji običajno prinese s palicami. Pred začetkom dražbe vam svetujemo, da osebno obiščete dražbo, da bi preučili trg ponudbe in povpraševanja. Če med blagom ni ene palice, potem lahko poskusite, da svoje (čeprav je to stanje malo verjetno), če so na voljo - bodo morali pravilno oceniti stanje. Če je skupno število barov dovolj majhno, jih lahko poskusite sami kupiti, s čimer razbijete konkurenco. Spodaj smo sestavili majhen seznam nekaterih najdražjih palic, za katere lahko zaslužite dober denar:
 • Adamantitska palica - uporablja se v procesu razkuževanja predmetov; Prodate lahko za 120-160 zlatnikov.
 • Palice razmaščenega železa -Ti verzi se uporabljajo za prenos spretnosti "Čarobno" (samo na visoki ravni); Prodate lahko za 120-160 zlatnikov.
 • Arkanitska palica - uporablja se v procesiji stroke; Prodate lahko za 80-150 zlatnikov.
 • Eternitary Wand - S pomočjo teh palic lahko igralci zvijajo svojo spretnost na raven 375; Prodate lahko za 80-150 zlatnikov.
 • Dodatni nasveti

  Kot smo že povedali, so glavni proizvodi kovaštva oklep in orožje, zato je ta poklic primeren za vse bojevnike. Zanimajo ga lahko tudi predstavniki drugih razredov, kot so paladini, šamani ali lovci. Na ta seznam lahko dodate roparje, ki bodo lahko sami imeli rezila. Prodaja izdelkov, ki temeljijo na materialih, kupljenih na dražbah, ni vedno koristna, zato je treba paziti na to. Priporočamo, da odkrijete interni prodajni trg, da se izognete finančnim izgubam.

  Sorodne publikacije