Kako izvesti sončničnega zmaja v igri "Draconomania". Popolna navodila za igro

Sodobna industrija iger na srečo ponuja svojim oboževalcem bogat izbor različnih "navideznih kmetij", od katerih ima vsaka svojo zgodbo in značilnosti ter si zasluži ustrezno pozornost. Toda v tem majhnem pregledu bomo govorili o projektu, imenovanem "Draconomania". To je mobilna aplikacija, ustvarjena za naprave na platformi Android, ki vam omogoča, da se potopite v čarobni svet veličastnih in letečih bitij. Potem boste imeli malo opis igre, kot tudi razkritje nekaterih skrivnosti, na primer, boste izvedeli, kako, da bi iz sončničnega zmaja v igri "Draconomania".
Opis mobilne aplikacije

Preden ugotovite, kako prinesete Sončničnega zmaja v Draconomania, si poglejmo zgodbo te avanture. Po scenariju pridete do očarljivega otoka, kjer živijo te veličastne živali, ravno takrat, ko je glavni skrbnik tega kraja - profesor Hogwin, ujame zlobne Vikinge. Ta dirka bojevnikov že dolgo zmelje zobe za Zmaje in jih želi obrisati z zemlje. In ti boš postalo edino upanje za odrešenje za ta ljubek in inteligentna bitja.
Da bi napadli naselje Viking, boste morali ustvariti mogočno in močno vojsko, sestavljeno iz bojnih zmajev. V ta namen bo treba zgraditi stanovanja, pa tudi rudnike za pridobivanje virov in drugih uporabnih zgradb. Na splošno, za ljubitelje kmetij, bo vse jasno. Vsaka stavba bo povečala raven varovanja vašega naselja, kar bo omogočiloOdsevajo napade agresivnih sosedov, medtem ko se boste ukvarjali z umikom bojnih zmajev.


Različna bitja

Igra ima več kot petdeset vrst zmajev, od katerih ima vsaka svoje značilnosti, glavni namen programa pa je umik novih bitij z njihovim križanjem. Od vaše ravni je odvisno, kako močne in močne zmaje lahko ustvarite na vaši kmetiji. Njihove značilnosti so odvisne od uspeha v bitkah z Vikingi ali drugimi igralci. Poleg tega je količina in raznolikost vaših Zmajev odvisna od dobrega počutja kmetije, saj vsak posameznik prinaša določen dobiček v obliki kristalov, ki se lahko porabijo za nakup novih bitij in za črpanje in pospeševanje zgradb. Zdaj pa si poglejmo, kako izvleči zmaja iz sončnic ali kakšno drugo vrsto. Da bi to naredili, moramo razumeti proces "prečkanja". O njem in o njem bomo razpravljali v naslednjem bloku.

Igra Dragonman: križanje

Najprej boste potrebovali dva odrasla bitja s četrte ravni, z značilnostmi in značilnostmi, ki vam bodo omogočile rast želene oblike Zmaja. Nato morajo starši postaviti v poseben dom - gnezdo, kjer bodo porabili čas, potreben za ustvarjanje jajc. To je osnovno pravilo za plemenska bitja, vključno s tem, kako izvesti sončničnega zmaja v igri "Draconomania". Čas prehoda posameznikov je odvisen od njihove redkosti, kakor tudi od elementa, ki mu pripada. In močnejše bitje, ki ga želitedlje so starši v gnezdu.

Po določenem času boste lahko izbrali jajce, vendar je to končna stopnja umika zmaja. Konec koncev, zdaj ga morate premakniti v inkubator, kjer bo ostal, dokler se ne povleče stran od njega. Po tem je treba otroka preseliti v zgradbo, ki mu ustreza elementom, in se vključiti v njeno gojenje in vzgojo.

Igra Legends: Draconomania. Kako izvleči sončničnega zmaja

To bitje je redko in za njegovo izdelavo bo potrebno pridobiti nekaj izjemnih posameznikov. Prva možnost je sadik zmajev z imeni čebele in lista, drugi z imeni vretje in drevo, tretji - z imeni Fauna in Lave. Vsaka od teh vrst ni "elementarna", zato jih bo treba izvleči.
Ko dobite pravega starša, ga morate premakniti v gnezdo in ga pustiti v tej sobi 12 ur. Po tem času vzemite nastalo jajce in ga prenesite v inkubator, kjer bo ostal skoraj 17 ur, da bo "zrel". Po tem morate vzeti izvaljeno "punco" in jo premakniti v primerno stavbo za elemente, in tam se že ukvarjati z njeno pridelavo in vzgojo. Na koncu pregledamo, kako prinesemo Sončnični zmaj v Draconomania, in želimo uspeh pri gojenju teh veličastnih bitij.

Sorodne publikacije