Pregled mobilnega telefona Motorola S200

Motorola telefoni so že dolgo uživali popularnost. Opremljeni so bili s črno-belimi majhnimi zasloni. Za klicanje številke ali besedila je bila uporabljena mehanska tipkovnica. Takšni telefoni seveda ne bodo več pritegnili pozornosti sodobnega uporabnika. Vendar, ko so bile takšne značilnosti novost. Junak današnjega pregleda je prav tako preprost telefon Motorola S200. V svoji vrsti je legenda. Presenetljivo, tudi zdaj, če vstavite sedem kartico, bo delovalo. Takšna kakovost si danes zasluži monopol.

Značilnosti videza

"Motorola S200", fotografija, ki je v članku, je tipičen monoblok. Elektronska vezja in druge podrobnosti so zaprte v plastičnem ohišju. V obliki je ovalna. Iz kotov je proizvajalec popolnoma zavrnil. Po eni strani izgleda nekoliko komično, vendar ne moremo pomagati, vendar opažamo, da je ta oblika telefona enostavna za uporabo.


Sprednja plošča je jasno razdeljena na dva bloka, ki združujeta kontrolne tipke skupaj. Originalnost naprave zagotavlja dvobarvno rešitev - kombinacijo temnih in svetlih odtenkov. Elementi na sprednji strani so vsi standardni: mehanska tipkovnica, o kateri bomo govorili kasneje, logotip podjetja, zaslon, zvočnik in mikrofon. Seveda v tem modelu ni nobene celice. Dotik telefona Motorola C200 je prijeten. Priročno leži v rokah. Material in kakovost sestavljeni. Tudi naključno razpoke na telesu nese oblikujejo

Zaslon in meni

Zaslon je eden glavnih elementov mobilnega telefona. Na njegove značilnosti je usmerjenih veliko kupcev. Torej, kaj zaslon je nameščen na Motorola C200? Grafični prikaz, majhnost. Lahko prikaže sliko v ločljivosti 98 x 64 px. Mnogi bodo rekli, da jih je malo, a nobenih trditev. Vse informacije so jasno prikazane. Obstaja osvetlitev ozadja. Je svetleča dioda, dovolj svetla. Na zaslonu so štiri vrstice besedila. Na njej so še vedno dve servisni liniji: na dnu s simboli mehkih tipk, na vrhu - z nivojem signala omrežja in baterije. V stanju pripravljenosti sta prikazana čas in trenutni datum.


Motorola S200 ni potrebna. Meni je tako preprost, da ga lahko obvladajo tudi otroci. Ikone aplikacij so prikazane na namizju. Skupaj so postavljeni na zaslon 8 kosov. Če izberete eno, se bo oznaka prikazala spodaj. Vsaka menijska točka je programirana pod določeno številko. To vam omogoča, da hitro najdete katero koli funkcijo. Uporabljate lahko tudi bližnjice. Ustvarjeni so za hiter dostop do aplikacij. Shranite lahko do devet bližnjic. Meni je sestavljen iz standardnih aplikacij: imenika, sporočil, nastavitev itd. Naprava ima nameščene igre. Obstajajo trije, vendar so najpreprostejši.

Motorola C200: Baterija

Da bi bil telefon neodvisen od zidne vtičnice, je proizvajalec namestil litij-ionsko baterijo. Njegov vir - 550 miliamperov na uro. Upoštevatišibka funkcionalnost, baterija v stanju pripravljenosti zagotavlja 120 ur. V kombiniranem načinu lahko varno računate na 3-4 dni dela brez ponovnega polnjenja.

Tipkovnica

Kot že omenjeno, je Motorola S200 opremljena z mehansko tipkovnico. Na nadzorni plošči so mehke tipke in dvosmerna krmilna palica združene v en blok prvotne oblike. Gumbi za sprejem in ponastavitev klica so ločeni od drugih. Primerno jih je uporabljati. Digitalna enota je v istem slogu kot celoten telefon. Vsi ključi so ločeni drug od drugega in imajo ovalno obliko. Velikost je majhna. Pri izbiranju številke se lahko dotaknete soseda, ker je razdalja med njima majhna.

Vtisi

Motorola S200 je na splošno zelo kakovosten in priročen telefon. Seveda je danes njegova funkcionalnost zelo zastarela. Kar zadeva komunikacijo, pa je na višini. Visoka kakovost sprejema, lahko naročnik sliši odlično, v dinamiki ni ovir. Glasnost je dovolj za udoben pogovor, tudi na hrupnih mestih. Navzven je telefon zelo podoben svojemu predhodniku. Toda posodobitve so še vedno prisotne. Na primer, proizvajalec je izboljšal meni, odpravil vse napake programske opreme, zato se je izkazalo, da je naprava precej preprosta in uravnotežena. S svojo funkcijo je lahko razumeti tako otroka kot starejšo osebo. In kaj je še potrebno od običajnega "dialer"?!

Sorodne publikacije