Kaj je »Vrstica«: Pregled mesta za prenos

Program Line je poseben sel, ki je lahko integriral funkcije ICQ, Skype, WhatsApp, Vkontakte. Ta korejska aplikacija deluje na skoraj vseh platformah in je zelo priljubljena. Ugotovimo, kaj je "Line" in kakšna je funkcionalnost tega priročnega selarja. Prav tako izvedite, kako namestite to aplikacijo v računalnik ali drugo napravo.

Pregled programske linije

Časi, ko je priljubljena "Asa" že potekla, danes glasniki imajo drugačno funkcionalnost in videz. Mnogi priporočajo namestitev WhatsApp, ampak kaj je "Line" - ne vedo, ker je veliko bolj priročno! Spoznajmo, zakaj uporabniki tako menijo.


Korejsko-japonski sel deluje na pametnih telefonih z operacijskimi sistemi Android, Windows Phone, iPhone. Obstajajo tudi različice programa za računalnike z operacijskim sistemom Windows in Mac OSX. Kaj je linija? Gre za univerzalno aplikacijo, ki vam omogoča, da se ujemate z besedilom in nalepkami (ki pripadajo plačanim funkcijam). Prav tako vam linija omogoča pošiljanje zvočnih posnetkov, videoposnetkov in klicanje sogovornika. Čeprav je bil program ustanovljen v Koreji, je danes njegov sedež na Japonskem.
Kakšen je strošek tega univerzalnega selca? Linija - aplikacija za osebne računalnike in pametne telefone, je popolnoma brezplačna, vendar ima plačane funkcije, kot so nalepke. Program je preveden v ruski jezik in ga mnogi uporabljajo v naši državi.

Kako namestiti linijo?

Na uradni spletni strani line.me jebrezplačen prenos za katero koli napravo. Namestitev sporočila je preprosta kot registracija. Kaj je linija? Gre za ogromno skupino uporabnikov, brezplačne video klice, 10.000 emocionalnih nalepk, javne zvezde, novice, ki so objavljene takoj po izdaji. Pomembna prednost je sposobnost pošiljanja videa in zvoka visoke kakovosti.

Sorodne publikacije