"Stalker": plinska maska, opis mode na plinski maski

"Stalker" je ena od tistih iger, ki zajemajo njeno edinstveno vzdušje in zgodbo. Vendar pa je monotonija standardne igre svetu utrujen od časa, nato pa izkušeni modni oblikovalci vstopijo v igro, sprostitev moda, da je "osvežitev".

O plinskih maskah

Anti-plin je nepogrešljiv prijatelj zalezovalca na ozemlju okuženega območja, saj ščiti svojega prevoznika pred škodljivimi učinki sevanja na dihalne poti. Plinsko masko lahko kupite pri vsakem prodajalcu, odstranite iz trupla ali najdete v potoku, vendar pod pogojem, da je nameščen ustrezen modifikator. Novinci v igri uporabljajo napravo s trdno obrambo, vendar izkušeni zalezovalci raje delajo brez njega, saj so med bitko preusmerili stradanje. Tudi maske v igri imajo veliko težo in zaščito pred psevdo-sevanjem.


Opis mode na maski

V Stalkerju mod doda posodobljeno dinamično kapuco maskari, kar pomeni, da bo vmesnik znaka prikazan skozi steklo plinske maske. V tem načinu vključuje devet sort čelad s plinske maske, vključno s skupinami "Dolg", "Svoboda" in tako naprej. Poleg glavnega oklepnika bo igralec lahko uporabljal tudi opremo razbojnikov, raznih neprebojnih jopičev, znanstvenih kostumov "Monolith", usnjenih jaknih in dežnih plaščev. Tudi veliko število školjk in eksoskelet, nekateri od njih imajo edinstvene lastnosti. Navadni eksoskeletoni in oklepna oblačila se lahko po vaši presoji izboljšajo. Postavite plinsko masko v "Stalker" lahko samidiskrecija, saj ima povečano zaščito, vendar lahko vpliva na potek bitke.


Sedaj lahko vzamete oklep iz trupel in preizkusite svoj lik in poglejte s strani maske s pomočjo dodane oblike tretje osebe. Kot dodatno izboljšanje moda je bil dodan odsev svetilke na levem ramenu znaka.

Dodatne posodobitve in namestitev

Kot dodatne posodobitve so predstavljene posodobljene teksture glavnega menija in nove opreme na začetku igre. Tisti znaki, pri katerih je zalezovalec prevzel nalogo, so bili vizualno spremenjeni. Standardne nasvete neodvisnih likov so nadomestili šale, ki so zanimive za poslušanje. V igri z modom je AK-47 dodan kot osnovno orožje. Namesti mod po brisanju mape gamedata, potem morate določiti smer mape igre in oddaljeno mapo bo ustvaril namestitveni program samodejno.

Sorodne publikacije