Igra "Bella Vampire" kot nadaljevanje filma

V sodobni industriji iger na srečo obstaja veliko vzporednic s hollywoodskim filmom. Obstajajo primeri, ko nekateri ljudje zavzamejo zaplet od drugih, in tisti, ki so na vrsti v prvi, itd. isti film. Ta članek bo govoril o tretji zgodbi mnogih ljubljenih vampirjev Bella. Morali bomo obnoviti nekdanji videz.


Film o somraku

Leta 2008 je prišlo do neverjetnega vala ljubezni do vampirjev. Poleg strahu pred grofom Drakulu, ki je bil tako barvito opisan v zahodnih zgodbah in filmih, zdaj v luči svetovnega filma, se pojavlja novo ustvarjanje genijev - "somrak". Zgodba ima neverjetne zavoje, ki so v prijetni grozoti preplavile večino ženskega občinstva.
Film, kot je bilo že omenjeno, je izšel v oddaljenem letu 2008, zato je njegov spojler nemogoč. Vsi so že gledali milijonkrat. Za uvod v potek primera o igri "Bella Vampire" nujno treba seznaniti s filmom. V "Twilight" pripoveduje zgodbo o ljubezni brez primere - žrtev in lovec. Na drugem mestu in ne v tistem času se je zgodba končala, ne pa začela. Toda nerazumljivi občutki vampirja se zaljubijo v običajno dekle, ki je pravkar prešla v novo šolo, natančneje, v višje razrede. Po neodobravanju staršev na obeh straneh mladi še vedno postajajo ena družinasestavljajo predstavniki popolnoma različnih meritev. Po kratkem srečnem času, medenih tednih, se par vrne na fantovo družinsko premoženje, kjer vsaka stran čaka na novice. Prva je, da je Bella noseča z vampirjem, druga pa je prihodnja vojna. Na neki skrivnosten način so starejši vampirji spoznali, da je Bella noseča, in da se bo rodilo nekaj tako groznega, da ga bodo vsi strah. Na srečo je vse šlo zelo dobro, toda zdaj je Bella vampir in njen obraz ni več podoben človeku.


V spodaj opisani igri bomo morali iti skozi trnovit upor Bell. Kot vsi vemo, so vampirji belo odrte, tako da bo veliko dela, en dober večer pa ne.

Igre za dekleta: Bella Vampire

Kot mnogi izmed nas vedo, obstajajo posebna mesta, kjer lahko poskusite tako imenovane flash igre. Bella Vampire je to. Po zgoraj opisanih dogodkih mora trebuh obnoviti nekdanjo dobro podobo, ker njen fant ni sprejel novega bledega obraza svojega ljubljenega. V filmu "Twilight" so vampirji precej bela koža. Torej to odraža sončne žarke. Zato bomo morali popolnoma preoblikovati Bello in spremeniti njeno garderobo.
Po menjavi garderobe in čiščenju obraza iz spodnjega perila bomo prešli na naslednjo stopnjo: bitko z drugimi igralci. Več modnih in sezonskih oblačil bo, več točk boste dosegli in zmaga bo zagotovljena vaša. Prehod igre "Bella-vampir" je precej dolg, saj bodo morali skrbeti za tako pomembne stvari, kot so:
 • Ličenje.
 • Top oblačila in spodnje perilo.
 • Pričeska.
 • Dodatki.
 • Čevlji.
 • Druga dodatna oprema.
 • Koncept je sam po sebi precej dolgočasen za vse starosti, poleg tega pa razvija občutek za slog. Nekatere različice "Bella Vampire" so narejene izključno za single, na koncu pa lahko poberete končno sliko Bell in jo natisnete. Druge možne spletne tekme. Vse je odvisno od tega, katera različica izberete: oboje zelo razvije okus.

  Druge podobne igre, ki temeljijo na brskalniku

  Poleg prej omenjene zgodovine reinkarnacije bele barve obstajajo igre in reinkarnacija drugih likov. Gre tudi za naše junake otroštva: Rusalonko, Belosnizko, Pepelko in mnoge druge, ki smo jih tako ljubili. V spodnji vrstici je: potrebno je obrniti znake pod temo igre, veliko jih je:
 • Zimska zabava.
 • Letna flash mob.
 • Oblikovanje iPhone X.
 • Podvodna žoga.
 • Vsakdo bo zagotovo našel tisto, kar je najbolj za dušo. Različne igre med seboj so le liki in oblačila, v drugi pa glavna vloga igra občutek za slog.

  V zaključku

  Upamo, da vam je ta članek o Bella Vampireju pomagal dojeti nov in precej neznan svet iger na osnovi brskalnika, ki temeljijo na filmih in pravljicah. To je vredno opozoriti, da v takih igrah lahko igrate izključno v brskalniku, če ste na voljo za prenos, potem je očitno lopove.

  Sorodne publikacije